Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende cloudy g3 kullanıyorum da 2 tane xposedden modül yükleyince balon gibi şişiyor rom en iyi performansı art modda aldım o zaman da hiçbi özelleştirme yapamıyorsun örnek olarak miui de daha önceki telefonadan biliyorum 200mb rame sıkıştırıyor seni yani adam gibi ağzıma göre bir rom bulamadım önceden kendi romumu yapardım ama g2 de korkuyorum işler nasıl işliyor bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

bende cloudy g3 kullanıyorum da 2 tane xposedden modül yükleyince balon gibi şişiyor rom en iyi performansı art modda aldım o zaman da hiçbi özelleştirme yapamıyorsun örnek olarak miui de daha önceki telefonadan biliyorum 200mb rame sıkıştırıyor seni yani adam gibi ağzıma göre bir rom bulamadım önceden kendi romumu yapardım ama g2 de korkuyorum işler nasıl işliyor bilmiyorum

Normalde sık rom değiştiririm ama flyme os başka geliyor bana. Uzun bi süre oldu hala bu romdayım. Hataları elbette var ama görsel olarak çok iyi fazlasıylada akıcı tavsiye ederim.
  • ghostomer G kullanıcısına yanıt
    bölümlemeyle alakalı bir sıkıntı vardı onda taktığım usb belleğe kendi kendi programları falan taşıyordu birde bi kaç fc yaşadım soğudum gps de çalışmıyormuş galiba ama flym os 4.0 official olarak gelir diyolar bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Build prop editoru kurdum simdi ne yapmam gerekiyor ?

Kurduktan sonra yeniden baslat yeni markalarin gelmesi gerekiyor

hayır.
    kurduktan sonra komutu girmeden,düzenlemeden nasıl gelsin?

@redible
    build prop kurduktan sonra "ro.build.target.country" arat ve tıkla.Property value değerine COM yada UK yaz.Kaydet ve cihazı restart et.Tüm markalar gelecektir.
  • beyler bu linklerşn çoğu kırık ilk sayfadaki ilgilenir misiniz acaba
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin ama flyme cakmaninda cakmasi bir arayuz.
    Bir halta yaramayan bildirim cubuguda ekstasi

Color os deseniz hadi bi nebze tamamda flyme tecrube ettigim en berbat arayuzlerden birisi

G3 arayuzunede cakma diyen ilk kisi sizsiniz sanirim

Zevkler ve renkler tartisilmaz ama kullanislilik tartisilir

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Kusura bakmayin ama flyme cakmaninda cakmasi bir arayuz.
    Bir halta yaramayan bildirim cubuguda ekstasi

Color os deseniz hadi bi nebze tamamda flyme tecrube ettigim en berbat arayuzlerden birisi

G3 arayuzunede cakma diyen ilk kisi sizsiniz sanirim

Zevkler ve renkler tartisilmaz ama kullanislilik tartisilir

İyi forumlar

Katılıyorum. Hatta işi abartıyorum.
    Android dünyasında g3 arayüzü diye tabir edilen UX arayüzü göze en çok hitap eden, en güzel ve en dikkat çeken arayüzdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    port romların hepsi çakmadır flyme ı bende sevmedim fazla, g3 arayüzü ise olduğu gibi kullanacaksan iyi özelleştirme yaptığın anda şişiyor, şişmiyor diyen yalan sçylüyordur ki rom yüklemenin amacı başlı başına cihazı kendi arzuladığın şekilde özelleştirmektir o yüzden ben belli bir telefon modeline mal olmayan romları savunmayı devam edicem çünkü port rom -g3 arayüzü gibi olan- çakmadır library framework ve kernel bilmiyorum varsa başka ayarı değiştirilip g2ye uyarlanıyor. gerçi. lgnin g2 için yapacağı ux arayüzü bundan daha iyi olmayacaktır ondan eminim bizim cihazın hd2 gibi destek görmesini isterim
  • lollipop rom ile viperandroid kullanabilen varmıdır. Driverları yüklenmiyor :/
  • _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    viber android 5.0 ile çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

viber android 5.0 ile çalışmıyor

kötü bu ya :( şimdi viper ın yeni sürümünümü bekliycez. Peki cm12 de viper entegre olarak gelmişti. Çalışmayan şeyi neden modlamışlar
    uygulama tarafı yani apk var ama framework ve driver tam uyumlu değil. çok uzun sürmez yakında hallederler
  • LG G3'e Android 5.0 gelmiş arkadaşlar. Bizim G2'lere de bir an önce gelse.
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çakma ile port arasındaki farkı kavrayın.

İki şey değiştirmekle rom yapılmıyor.
    Optimus ve cloudy romlarında kasma şikayeti olanı pek duymadım

Şişirilmiş arayüz demeye devam edin . Bomboş arayüzü sevseydiniz gidip Nexus alırdınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

uygulama tarafı yani apk var ama framework ve driver tam uyumlu değil. çok uzun sürmez yakında hallederler

Bekliycez mecbur vipersız müzik pek tat vermiyo :/
  • ResurrectionRemix yeni surumde SOUND FX calısmıyor xda uyeligi olan varsa yazabılırmı cok onemlı işlevsiz şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ResurrectionRemix yeni surumde SOUND FX calısmıyor xda uyeligi olan varsa yazabılırmı cok onemlı işlevsiz şuan

yeni sürüm derken 12-16 yımı kurdun bugün çıkan versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ResurrectionRemix yeni surumde SOUND FX calısmıyor xda uyeligi olan varsa yazabılırmı cok onemlı işlevsiz şuan

yeni sürüm derken 12-16 yımı kurdun bugün çıkan versiyon

evet onu kurdum fakat audio fx islevsiz cok lazim bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 16 Aralık 2014; 16:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

Arkadadlar yavvvvv dunden beri kafayi yicem. ResurrectionRemix 5.2.1 + render kernelkurdum, rom cok guzel, gayet akici ancak neden ve nasil oluyor bilmiyorum ama telefondaki apk larin hicbirini kuramiyorum. Yukle kismina tiklanmiyo. Ve bu olay romu ilk kurdugumda degil Tibu yedeklerimi yukledikten sonra oluyor. Silmedigim program kalmadi, romu silip tekrar kurdum ama olmadi. Bu romu kullanmak istiyorum ama kullanamiyorum.

Marketten yada blackmarkt ile indirdigim uygulamari kuuruyorum, ancak telefondaki apk larin hic birini kurmuyor. Guvenlik kisminda bilinmeyen kaynaklar kismi acik ama yinede apk lari kuramiyorum. Bu olay ls romda da basima gelmisti. Kernel ile alakali olabilir mi?

@redsmoke

@_OzGuR_1903

@#Ramazan

Arkadaslar tesekkurler. Sorunu cozdum, tibu yedeklerimi topluca yukledigimden oluyormus. Zaten tibu biraz sorunlu sanirim lp surumunde. Tum uygulamalari silip hepsini manuel kurdum duzeldi. Simdi sorun yok. Kaymak gibi kullaniyorum. Nandroid yedegimi de aldim, sorun yok, ohhhh missab:))

SELinux'u permissive yapıp Viper'i ayarlardan FX Compatible mode'a alıp kullanabilirsiniz şu ana kadar hiçbir Lollipop romunda sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.