Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

Arkadaslar 5 ay oldu telefonu alali rom felan kurdum bircok fakat kitkats guncelledikten sonra hard reset atmamistim şuana kadar da hiç atmadim yarin hard reset aticamda rehberi nereye yedekliycem

Birçok yol var. Bunlardan birisi şu uygulama:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piv.backupall
    Diğer uygulamalarda olmayan birçok özellik var. Kişi resimlerinin de yedeklenmesi, Smsler içinde arama yapılabilmesi, geri dönüşlerde isteğinize bağlı olarak istediğiniz kişi yada sms'leri geri alabilmeniz v.s. Bir diğer önemli avantajlı tarafı da internet izni yok. Yani internete herhangi bir şekilde bağlanıp bilgi gönderemiyor. Bu güven anlamında çok önemli.
    Ancak her zaman yazdığım gibi, hiçbir zaman tek taraflı yedek almayın. Mesela Rehberi, ayarlardan içe/dışa aktar seçeneği ile vcf olarak ta yedekleyin. Hatta en güzeli Rehberi gmail kişilerine aktarın ve bir daha yedek almayı unutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 26 Ekim 2014; 11:45:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ya çok kötü qwindow arayüzü sırf bu yüzden değişmeyi düşünüyorum romu çok beğendiğim halde
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    hocam qremote yi güzel ayarlamışın fakat bi fazlalık var 2 tane klima sekmesi olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

ya çok kötü qwindow arayüzü sırf bu yüzden değişmeyi düşünüyorum romu çok beğendiğim halde

bi q windowa sebep rom değişmem ben
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Belli bi boyutun üzerindeki dosyaları atamıyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam qremote yi güzel ayarlamışın fakat bi fazlalık var 2 tane klima sekmesi olmuş :D

emin misin bende tek şöyle değil mi belki odex dosyası ve ayarların temizlenmediği için olmuştur
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 26 Ekim 2014; 12:03:59 >

• Beyler bi yardım edin android l navbarı yapanlar neyle yapıyolar kaç gündür yazıyorum cevap veren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_black

Beyler bi yardım edin android l navbarı yapanlar neyle yapıyolar kaç gündür yazıyorum cevap veren yok

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98787443

bak orda link var benim yazdığım uyarıyı da dikkate alırsın 50 mblik dosya var
    işte böyle sende dpi mod var heral hepsini almış bende almadı
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

G3 klavyesi düzgün çalışan biri acaba titanium ile bir backup alıp bana atabilir mi?

Yardımcı olabilecek biri var mı?

Hiç kimse G3klavyesi kullanmıyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dpi mod var da neden olduğunu anlamadım sende ses ikonu var mı görünmedi resimde sen q remotun verilerini temizle tabi kumandaların silinecek bir daha bak olmazsa qremoteun odex dosyasını sil yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 26 Ekim 2014; 12:11:41 >
    enteresan ama dpi modu bende yaptım bu sefer oldu ilginç
  • quote:

enteresan ama dpi modu bende yaptım bu sefer oldu ilginç

anlamadım ben bu işten neyse
  • s_black kullanıcısına yanıt
    https://www.sendspace.com/file/hi7vqq

bunu indir kur ayarlardan ön dokunmatik tuşlardan da seç tamamdır
    Stock Rom Sadece Rootlu olurmu bu
    direk link atabilirmisin kafam karıştı iyice
    rootsuz da çalışıyor apk sadece indirip kurman yeterli sonrada ayarlardan seçeceksin ön tuş takımı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_black

direk link atabilirmisin kafam karıştı iyice

bendeki stok roma uymayabilir ben optimusta denedim sadece link var alıntı yapılan Mesajda mega.co sitesinde
    malesef çalışmıyor kurdum ön dokunmatik tuşlarda gözükmüyor
    renk bölümüne geliyor emin misin çalışmadığına
  • 
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.