Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17771778177917801781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viranufuk

Hocam kamera modlarinda xcamin ozellikle slow mo cekerken karanlik oluyor acaba bi ayari varmi bu arada stock 20f kullanıyorum
    Hocam sağolasın Flexi deneyelim.

Hard reset çok önemli aslında wipe yaptım tabiki yapmaz olurmuyum ama skntı cıktı takılıyor :) şimdi hard reset atcam WİPE yapıp romu kurcam bakalm.
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    slo mo da mecburen o şekilde olmak zorunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

slo mo da mecburen o şekilde olmak zorunda...
    Arkadaşlar Paroanoid Android romunu kurdum.Üzerine de Nova Launcher kurdum.Ancak çift tıklamayla ekranı açıp kapatamıyorum.Nova'nın içinde ayarlarda çift tıklama ile ne yapılacağını soran bir yer var ancak ekran uyandırma ve kapama seçeneği yok.Yardımcı olur musunuz ?
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=tr

şunu indir

o dediğin yerden bu programı ata

tamamdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=tr

şunu indir

o dediğin yerden bu programı ata

tamamdır...
    rootlamadan şuan yükleyebilecegim en stabil stok rom hangisidir arkadaşlar rica etsem link verebilir misiniz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canb95

rootlamadan şuan yükleyebilecegim en stabil stok rom hangisidir arkadaşlar rica etsem link verebilir misiniz ..

Alıntıları Göster
    Selamun aleyküm erdi ne yaptın cevap yazdılar mı mehdi hakkında var mı bir sonuç .. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Selamun aleyküm erdi ne yaptın cevap yazdılar mı mehdi hakkında var mı bir sonuç .. :/
    arkadaşlar telefonumun ekranında bır tıtreme sorunu ortaya cıktı sankı ınernet sekmesınde yukarı asagı kaydırıyormuşum gıbı sureklı tıtrıyor g3 romundaydım ve orjınalıne dondurup garantiye gonderıcem su an en kısa yoldan stok yazılıma nasıl donebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

Hocam sağolasın Flexi deneyelim.

Hard reset çok önemli aslında wipe yaptım tabiki yapmaz olurmuyum ama skntı cıktı takılıyor :) şimdi hard reset atcam WİPE yapıp romu kurcam bakalm.

Wipe system wipe data wipe dalvik wipe cache yapip rom kurduktan sonra hard resete gerek kalmaz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Aosp lerde olabilirmiş bi de yine de şarj oluyormuş, öyle dediler valla, ben onların yabancısıyım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler font degistirme var biliyorsunuz netden indirdigimiz fontu nasil telefona kurabiiriz biliyorsunuz fontlar cok değiştiriyor telefonu

• kullandığın en iyi iki rom ve sürümünü yazar mısın?

• Stok 10f Avrupa, cloudy Flex 2.4 derim herhâlde :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ya beyler font degistirme var biliyorsunuz netden indirdigimiz fontu nasil telefona kurabiiriz biliyorsunuz fontlar cok değiştiriyor telefonu

Yazı fontları klavye temaları felan lg smart world de mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

ya beyler font degistirme var biliyorsunuz netden indirdigimiz fontu nasil telefona kurabiiriz biliyorsunuz fontlar cok değiştiriyor telefonu

yok ya ordakiler tirt iphone fontu kullanmak istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

yok ya ordakiler tirt iphone fontu kullanmak istiyorum

İphone alsaydın o zaman şaka tabii xda tema bölümüne bir göz at varsa orada vardır. Yüklemeden önce de yedek al tema bu ne olabilir deme yeniden rom kurduruyor insafsız

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Anladım. Fakat ihtimaller üzerine kullanmak beni sakata getirebilir. Olur da şarj olmaz cihaz kapanır sonra uğraş dur.. Flex ile yola devam.. ;)
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Ben uygulamayi satin aldim ve Faux kullaniyorum, sadece kulaklik sesini degil, cagri esnasindaki ahize sesini ve mikrofon ses seviyesini de ayarlayabiliyoruz bu yuzden aldim ve etrafta sacma modlarla ugrasmadan hangi romda olursam olayim ayarliyorum, sesim az gitti karsidan az geldi derdi kalmiyor.

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    zip şeklinde yüklenen fontlar var...
    google dan arat illaki birileri yapmıştır senin için olmadı istediğin font u indirip system/fonts içine at sonra system/etc içindeki system_fonts.xml dosyasını düzenle olması lazım :)
    tabi izinleri 644 veya rw-r-r- yapmayı unutma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Ben uygulamayi satin aldim ve Faux kullaniyorum, sadece kulaklik sesini degil, cagri esnasindaki ahize sesini ve mikrofon ses seviyesini de ayarlayabiliyoruz bu yuzden aldim ve etrafta sacma modlarla ugrasmadan hangi romda olursam olayim ayarliyorum, sesim az gitti karsidan az geldi derdi kalmiyor.

Hangi uygulamadan bahsediyorsunuz.
  • Dorimanx 8.5 yayinlandi

http://www.dorimanx.com/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V8.5-KK-[19-36]-[19-10]-LG-D802-PWR-CORE.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 19 Ekim 2014; 20:48:09 >
  • 
Sayfa: önceki 17771778177917801781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.