Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17761777177817791780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sinate modu ne indirdim ne de kurdum, yapan birinden tavsiye alsan daha iyi olur...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Peki oyle yaparim bisey daha sorucam. Ben rehberimdeki kisilere resim koyuyorum bi sure sonra resimler kayboluyo o nedendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

telefonu resetleyın..

olmazsa sunu kurun

https://mega.co.nz/#!a05wTDoY!SkYEGBOtwl-OfnQIHpIPjJSs8sT3R2zsfwbK05jDglA

Oldu hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raquéz

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

telefonu resetleyın..

olmazsa sunu kurun

https://mega.co.nz/#!a05wTDoY!SkYEGBOtwl-OfnQIHpIPjJSs8sT3R2zsfwbK05jDglA

Oldu hocam teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Hocam mahdi romda kamera sorununu halledebildinizmi acaba ben denedim kötü buldumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raquéz -- 19 Ekim 2014; 13:30:19 >

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    google hesabına koyduğum resimler aylardır duruyor :/ koyduktan sonra rehberi senkronize edin belki işe yarar...
  • Raquéz kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen hiç kullanmadığım için dokunmadım kameraya, resimlerin kalitesi benim için yeterli, öyle video ile de işim olmuyor zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hemen hemen hiç kullanmadığım için dokunmadım kameraya, resimlerin kalitesi benim için yeterli, öyle video ile de işim olmuyor zaten...

Anladım hocam teşekkür ederim. Son bir sorum olucaktı size optimus g3 romu kullanıyorum Fs module ile barı ios7 gibi yapıyorum fakat ana ekranda barın gölgesi kalıyor onu nasıl halledebilirim acaba?
  • Raquéz kullanıcısına yanıt
    status bar kısmında en altta color picker var
    onu aç
    ana ekrana gel
    soldaki tike bas oradan ayarla saydamlığı vs.

sonra işin bitince yine aynı yerden kapat...
    Patron telefonu coklu sarjla sarj etsek sorun olur mu zarar verir mi sarjim 2. Bi yerde unuttum dun takmak zorundayim yani

bilgisayardan falan yapma şansın yok mu ki ?
    sanırım onlar yüksek amper basıyor, zararı olabiliyor...
    lumıa 820 sarj buldum onunla sarj oluyor suan

anlamadım neyı bılgısayardan yapamam mı?

çoklu şarj deyince bende köşe başlarındaki 10 dakikalık yerlerden yapacağınızı zannettim :/ onun yerine bi bilgisayar aracılığı ile usb den şarj edin dedim...
    Lumia nınki sorun çıkarmaz zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

çoklu şarj deyince bende köşe başlarındaki 10 dakikalık yerlerden yapacağınızı zannettim :/ onun yerine bi bilgisayar aracılığı ile usb den şarj edin dedim...
    Lumia nınki sorun çıkarmaz zaten...
    Merhabalar beni tanıyanınız vardır.Ufak bir soru soracağım.

2 ay kadar önce Seven 1.3 G3 romu kurdum gayet stabil kernelimde bruce 0.47 olması lazım derken 1.9.1 çıkmış onuda kurayım dedim temiz bir kurulum yaptım(Hard Resetsiz.) Fakat son zamanlarda face olsn kamera galeri olsn bi donmalar msj da donmalar felan anlamış değilim.Sizce Rom değiştirmelimiyim varmı bildiğiniz stabil rom flex biraz iyi diyolar sizce flex'den mi devam edeyim Yoksa 1.9.1 de hard reset atıp kurulum mu yapayım Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  • Hard Reseti deneyebilirsin... Flex 2.6 ile G3 2.0 da iyi romlardır... Sen bilirsin kısaca...
    Direk flahlıyormuyuz flex'leri yoksa kurulumdan önce veya sonra flashlanması gerekn bir dosya varmı ?
    PowerAmp ve eger satin alirsaniz FauxSound ile cok guzel ses kalitesi aliniyor, ya da onun yerine Viper de kullanilabilir, ekran kapali konumda muzik dinlerken sarj gayet az harciyor

• hocam rom dosyası sonuçta...
    Yedeğini alırsın istersen(uygulamaları, zaten resme müziğe bişi olmuyor)
    Romu telefona atarsın
    Recovery moda alırsın
    Wipe ını yaparsın(system/data/dalvik cache/cache)
    Romu install edersin
    Zaten Aroma şeklinde
    uygun variantı seçersin(d802)
    kurulum bitince yeniden başlatırsın...
    Ekstra birşeye gerek yok LG tabanlı romlarda...
  • bende seven 1.9.1 cıktıgından berı kullanıyorum. Bende sorun yok. Kurarken wıpe data yapmanız gerekıyordu yaptınız mı. Hard resetle ne alakası var kı. Hard reset zaten datayı sıfırlamıyo mu. Ben hıc yapmadım yenı bı roma gectıkten sonra hard reset atmak. Md5 kodunu kontrol et bı yanlıs ınmıs olabılır

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Apollo kullanıyoru,m muzık programı olarak. Faux u hıc denemedım. Vıper denıyım dedım daha cok bozdum ses kalıtesını. Fauxda yada vıperda yapılcak ayarlar var mı. Sız ne kullanıyosunuz

Hocam kamera modlarinda xcamin ozellikle slow mo cekerken karanlik oluyor acaba bi ayari varmi bu arada stock 20f kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 17761777177817791780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.