Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1776. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17741775177617771778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adam sayfasina 8.4.8i yazmis 18 ekim diye ama ne sayfasinda ne de dorimanxoto da paylasmis. Changeloglarida paylasmis sayfada ama link yok kernelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Sizin sinate mod icin yaptiginiz dosya vardi kendi anlatimizin oldugu dosya onu paylasabilirmisiniz elinizde var mi

Buyrun hocam
    https://mega.co.nz/#!2ZUCCLTA!WnfgXhzDaNZqE-u1hgcBOkSWlhVwbYHH2xFndGkvt_k
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Cihazım d802 310k serisi romunuzu severek kullanıyorum fakat cihaz kapalı durumda şarj olmuyor. Cihazı kapatıp şarja taktığımda lg logosu bir kaç saniye görünüp kayboluyor. Ekran gelmiyor. Açmak için ilk seferde güç tuşuna uzun basmak gerekiyor ikinci basışta cihaz açılıyor falan filan işte erdi sen durumu biliyorsun izah ettim sana ona göre uygun dille anlat işte
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Başlayım çevirmeye :)

quote:

My device can not be charged on turn/power off situation,
    when i turned off and plugged in charge LG logo appears and than disappers immediatly
    Battery icon does not appear, i need to hold on power button to open the phone...

olmuş mu ki :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Ekim 2014; 1:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Sizin sinate mod icin yaptiginiz dosya vardi kendi anlatimizin oldugu dosya onu paylasabilirmisiniz elinizde var mi

Buyrun hocam
    https://mega.co.nz/#!2ZUCCLTA!WnfgXhzDaNZqE-u1hgcBOkSWlhVwbYHH2xFndGkvt_k

Tesekkurler dersane hocam

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700534

Icindeki media profil dosyasini etc klasorunde olanla degistirdim. Geriye kalan sadece verdiginizi flaslamak mi kaldi baska yapilmasi gereken var mi

• Iyi geceler telefona optimus rom flashladim ama telefonu kapatip acinca security error hatasi veriyor.Romu yeniden kuruyorum ama yine olmuyor.Lütfen yardim kafayı yiycem

Olmuş eline sağlık gönder gitsin bir çözüm yolu önerir bakarsın yaparım da kullanırım bu güzelim romu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Iyi geceler telefona optimus rom flashladim ama telefonu kapatip acinca security error hatasi veriyor.Romu yeniden kuruyorum ama yine olmuyor.Lütfen yardim kafayı yiycem

Lütfen yardım edin deli olacam

• quote:

Hocam adam sayfasina 8.4.8i yazmis 18 ekim diye ama ne sayfasinda ne de dorimanxoto da paylasmis. Changeloglarida paylasmis sayfada ama link yok kernelin

Cunku onlar ara surum, BETA

http://www.dorimanx.com/LG-BETA/

• flash tool ile cse flaş at düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijR -- 19 Ekim 2014; 1:13:38 >
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.Lakin bende videoya geçerken hata verdi.Romu yeniden kurup flashlamayı ordan yaptım
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    gönderdim ufak tefek eklemeler ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

flash tool ile cse flaş at düzelir.

Hocam acarmısıniz biraz

Gördüm az önce kardeşim teşekkür ettim. Bir çözüm yolu önerir ya da vardır bir hata mesajı gördüğünde dönüş sağlar ona göre yaparız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Cunku onlar ara surum, BETA

http://www.dorimanx.com/LG-BETA/

Normal surumu cikinca yuklerim o zaman. Durum ne 8.4.8de? 7.8 gibi 8.5de stabil hale gelir mi

• Gerekli açıklamalar konu da mevcut..
    rom yükleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Gerekli açıklamalar konu da mevcut..
    rom yükleme

Hocam 1.yazilani mi yapacağım flashtool falan diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Evet hocam.Lakin bende videoya geçerken hata verdi.Romu yeniden kurup flashlamayı ordan yaptım

Bakiyim flasliyim da sunu bende de hata vericek mi. Sinate mod u nasil anlicam peki uygulama falan geliyo mu

• Evet yazılanları uygulayın.
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Gelmesini umuyoruz, cok fazla degisiklik yapti, her BETA surumu deniyoruz beraber ben birkac tester, 8.4.8 denenmesi gereken bi surum Stabillige bir hayli yakin isterseniz yukleyebilirsiniz ama yarin da 8.4.9 cikacak ya da 8.5 stabil surum de gelebilir degistirmek zorunda kalacaksiniz size kalmis orasi.

• 
Sayfa: önceki 17741775177617771778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.