Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.698.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16931694169516961697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır :) istediğimi aldım, xuan ın romunda bildirim panelinde sıkıntı oluyo da ona bakmıştım bunda da aynı mı diye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokutay

quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

Led zeppelin'in verdiği linke bakabilirsiniz. Ayrıca xd da g3 sayfasında Themes bölümünde de bulabilirsiniz.

Geç oldu ama tesekkurler. Cobalt temayi deneyin muthis gorsel iconlar birde ordaki kilit ekranini yapabilsem müthiş olucak. G3 tema bolumunde cobalt tema bir inceleyin isterseniz

hocam siz cobaltı uygulayınca simgeler değişti mi yoksa orjinal duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

http://www.fshare.vn/file/T0B48W8BBT/ fixli bumu yoksahttps://mega.co.nz/#!PIlE3Q4A!2N2uIW85-uxRZIJDSm30UXqbOM1BeCfS2MyAzsNylDY bumu ikisindede 2.0 yazıyor

Bende bilmiyorum ki. Yannisda yuklemeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Tamamdır :) istediğimi aldım, xuan ın romunda bildirim panelinde sıkıntı oluyo da ona bakmıştım bunda da aynı mı diye...

Xuanin g3 romunu kurdum dun ama o bildirim paneldeki yazilari cozemedim lam hoanga dondum. Aslinda şaşirtici derecede akiciydi rom. Bi cozebilirsek olay olur :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 2 Ekim 2014; 13:01:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

Yok ama g2 kumandada var bunlar benim bildiğim

Bazı romlarda yok hocam. Bunun gibi g2 romlarında çalışacak şekilde yapabilir misiniz? İstediğiniz dosyaları göndereyim ben.

belki yapardım ama test etmem için g2 romunda olmam lazım g2 romuna da şu an dönmeyi düşünmüyorum
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    boş vaktim olsa didik didik eder bulurdum da o satırı, bu ara vaktim yok bu işlere ayıracak :)
    Artık iyice öğrendim apk parçalamayı(3 saniyelik işmiş ama öğrenmem aylarımı aldı )
  • quote:

boş vaktim olsa didik didik eder bulurdum da o satırı, bu ara vaktim yok bu işlere ayıracak :)
    Artık iyice öğrendim apk parçalamayı(3 saniyelik işmiş ama öğrenmem aylarımı aldı )

Karisik gibi gozuksede ogrenince kolay gelir :)
    Bu arada, simdi benim rehber cok karisti. Kisileri duzenleyebilecegim bi uygulama biliyormusun? Hangi kisiler rehberde hangileri sim kartda karisdi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Bu arada, simdi benim rehber cok karisti. Kisileri duzenleyebilecegim bi uygulama biliyormusun? Hangi kisiler rehberde hangileri sim kartda karisdi ya.

Hepsini google hesabına aktarsaniz daha kolay olmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Yok ama g2 kumandada var bunlar benim bildiğim

Bazı romlarda yok hocam. Bunun gibi g2 romlarında çalışacak şekilde yapabilir misiniz? İstediğiniz dosyaları göndereyim ben.

belki yapardım ama test etmem için g2 romunda olmam lazım g2 romuna da şu an dönmeyi düşünmüyorum

Canın sağolsun
  • Arkadaslar merhaba pardus 7.7 kullaniyorum ama pardusun 7.6 versiyonunu ariyorum bir tutlu bulamadim pendroz un kendi sitesinde ucmus yani 7.6 linkini ariyorum yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Hepsini google hesabına aktarsaniz daha kolay olmaz mı

Aslinda oyle yapiyordumda cok rom degistirdim bu aralar.
    Mesela, tum kisileri goster diyorum 367 kisi. Sadece google hesabi goster diyorum 149 :) hep cift cift kaydetmis. Sanirim teker teker kisiyi bulmam lazim

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    ben gösterilecek kişileri google hesabı yapıyorum :/ Sim kartımda da kimsecikler yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilenkanguru

Arkadaslar merhaba pardus 7.7 kullaniyorum ama pardusun 7.6 versiyonunu ariyorum bir tutlu bulamadim pendroz un kendi sitesinde ucmus yani 7.6 linkini ariyorum yardimci olabilir misiniz?
    kendi sitesinde var :)
    HERE diye yazıyor
    Rom linki >>>https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567718764

bu da klasörü pendroz un .)

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=10400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 2 Ekim 2014; 15:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Flex kral ya. Birazda görsel olsa flexden sasmiyacagim aslında.

Sirf video çekerken sesin bozulmaması bile tek başına yeter.

Menüler siyah olmasa çoğu kişi aradığı romu bulmuş oluyor ama siyah olunca çok sırıtıyor özellikle beyazlar da. O yüzden G3 Rom devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Flex kral ya. Birazda görsel olsa flexden sasmiyacagim aslında.

Sirf video çekerken sesin bozulmaması bile tek başına yeter.

Menüler siyah olmasa çoğu kişi aradığı romu bulmuş oluyor ama siyah olunca çok sırıtıyor özellikle beyazlar da. O yüzden G3 Rom devam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar xcam 5.12 ve flash camera binaries dosyasını pardus roma flashlayabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: legendar1um

arkadaşlar xcam 5.12 ve flash camera binaries dosyasını pardus roma flashlayabilirmiyim

Alıntıları Göster
    Cloudy G3 2.0 için quickwindow uygulaması çıkmış xda da...
    Bende öyle bir kılıf olmadığı için deneyemedim, merak eden arkadaşlar varsa yedek alıp deneyebilirler...

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/quickcircle-music-g3-ported-roms-t2800536

sadece bunu flash lamaları yeterli...

http://www.solidfiles.com/d/eb9ba41568/QW_Cloudy_2.0_fix_v2.3.zip

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Deniyom hmn :)

• Pendroz hocam görürse yardimci olabilir.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    ben ilacını verdim kangurunun :) yukarda hemen :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    teldeydım fark etmemısm

kamera kısayolu harıc hepsı calısıyor bu arada qw nın

edit: hepsı calısıyormus :D sıkıntı bende 2 kamera yuklu ıdı hangısını seceyım ekranı gelııomus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 2 Ekim 2014; 16:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 16931694169516961697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.