Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
32 Misafir (17 Mobil) - 15 Masaüstü17 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14791480148114821483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bilgisayardan kitkat bi rom yükleyince hep rooted yazar hocam, ya jelly bean yükleyip ota ile kitkat a yukselteceksiniz ya da kitkat da iken unrooted işlemini yapıp bi daha rom atmayacaksınız...
    CloudyFlex 2.6'ya XCamLG (diğer adıyla xdabbeb_camera) kuruluyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxLG2XX

Hocam indirdiğiniz romun içinden önce VDT-V22 Super Lite LG G2.zipdosyasını flashlayın.Sonra patch d802 klasörün içindeki Patch V22 D802.zip dosyasını flashlayın.En son da superuser zip dosyasını flashlayın.
    Kamera bana göre oldukça başarılı. xdabbeb v5 yüklü

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam merhabalar bu fshare denilen siteden indirmek işkence oluyor.1 saat bekledim 100 mb ancak indirilebildi..Rica etsek biz kardeşleriniz için bu romu güzide bir upload sitesine yollasanız

• xxLG2XX X kullanıcısına yanıt
    Hocam yükleme şansın varmı elemanın verdiği diğer linklerdeki dosyalar bozuk sürekli aborted oluyor sen hazır temiz yüklemişsin bizlerede yardımcı olursan harika olur
  • Hocam megaya yüklüyorum lakin netimin hızı bu ara yavaş.7-8 saati bulur.Akşam linki paylaşırım

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxLG2XX

Hocam megaya yüklüyorum lakin netimin hızı bu ara yavaş.7-8 saati bulur.Akşam linki paylaşırım

Hocam bu Malladus 2.0.3 - 6/28/2014 [Android L 5/4.4.2] [stock based] ve XDABBEB's VS980 v2.0.0 romlarını patch leyip d802 ye uyumlu hale getiremez miyiz ilgi çekici çalışmalara benziyor

@PendroZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 27 Ağustos 2014; 15:02:41 >

• xxLG2XX X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

Orijinalden alıntı: Udyr.

Arkadaşlar biri cloudy flex 2.6 'nın kurulumunu yazabilir mi ? Ilk sayfada romlarin kurulumlari farkli hep

Twrp den internal storage hariç hepsini wipe yapıp flashliyacaksin bu kadar

xda da flash kitkat baseband diyordu o ne oluyor ?
  • G3 tweakbox i full yapmanin bir yolu yok mu? Surekli cokuyor bu sekilde. Veya alternatif biliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus 1.3.1 de yavaş şarz sorunu yaşayan sadece ben miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

G3 tweakbox i full yapmanin bir yolu yok mu? Surekli cokuyor bu sekilde. Veya alternatif biliyormusunuz?

Google da aratirsan bulabilirsin. Ben ordan'indirdim. Yabanci dil ama az cok anlayabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar biri cloudy flex 2.6 'nın kurulumunu yazabilir mi ? Ilk sayfada romlarin kurulumlari farkli hep

Jb'den kitkat'a gecerken baseband yüklenir. Veya tam tersi. Android ana sürüm degişikliginde yani. Mesela, jb yüklu cihaziniza kitkat tabanli bi rom yükleyebilmeniz icin, kitkat baseband flaslamaniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Bende 8gb olanı var.. teknoseyirde resmen saçmalamışlar (izledim) yazma hızı yavaş ve çok ısınıyor.. buna rağmen gayet kullanışlı.. ve rom işleri için aslında olmazsa olmaz bir cihaz.. 32 gb olanı alırsanız yedeklerinizide alırsınız.. şiddetle tavsiye ederim.. Uyumsuz kernel yüklemek gibi oldukça sıradan bir olay sonrası açılmayan sisteme stock rom yükleme ızdırabından kurtarıyor.. (usb den uyumlu kerneli flashlayabiliyoruz)

siz nerden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

Bulursunuz tabi.

nerde bulabilirim bi yer biliyormusunuz sincan veya kızılayda
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    2 saate bende indirim kurmuş olacam ah su akk olmasa

1.3 deyim ben hocam sorunlar çözülmüşmü wifi hots ve kendi eposta uygulaması calısıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

G3 tweakbox i full yapmanin bir yolu yok mu? Surekli cokuyor bu sekilde. Veya alternatif biliyormusunuz?

Google da aratirsan bulabilirsin. Ben ordan'indirdim. Yabanci dil ama az cok anlayabiliyorum.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler hocam jet hızıyla indiririz inşallah :)
  • quote:

quote:

quote:

Eğer jelly bean rom varsa onu kur kitkatsan kurmana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Beyler statusbara operatör ismini yazabileceğimiz bir modül veya app varmı ?

G2 tweakbox.

Nerede oldugunu bilmiyorum. Ben aktif etmedigim halde yaziyordu ve sevmedigim icin sildim. İngilizcen iyi ise kurcala bulursun

Kurcalarsam bulurum temel ingilizcem mikemmel :D

• Pardus rom önerirmisiniz arkadaslar kamera ve stabilite önemli

• cgtygrsnc kullanıcısına yanıt
    Galiba hizlial dan almistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

2 saate bende indirim kurmuş olacam ah su akk olmasa

1.3 deyim ben hocam sorunlar çözülmüşmü wifi hots ve kendi eposta uygulaması calısıyormu ?

Wifi paylasimi denemedim. Eposta calisiyor. Yalniz inanilmaz yavas sarz ediyor. Ayrica dori 7.1 i flaslayinca booter mode atiyor. Ismini yannis hatirliyabilirim ama tel acilmiyor. Haberin olsun. Cok stabil. Hatta kullandigm en stabil g3 rom bu. Flex kadar stabil geldi. Kasma donma yok. Su yavas sarz muhabbetini cozersem uzun sure optimus g3 de kalirim

• 
Sayfa: önceki 14791480148114821483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.