Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdm24

Arkadaşlar, cihaza ubuntu ile TWRP atma işleminde sanırım hata yaptık.. TWRP moda giremiyoruz, ekrana sadece LG logosu gelip kalıyor.. Bilgisayar cihazı görmüyor, bu durumda ne yapılabilir ?

Bu işlem ubuntusuz halledilebilirdi aslında ama geçmiş artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGM Barut

quote:

Orijinalden alıntı: physiecho

niye aga custom rom olayına girmedinmi hiç sen

ciiinnnnah girmedim.takipteyim,en iyi en stabil rom kernel bulunucaya kadar takipteğim hocam.

hiç girme ben memnun değilim bayada denedim restart sorunları bitmiyor günde 2-3 kere restart adamı deli ediyor

• MGM Barut M kullanıcısına yanıt
    flex 2.6 dene hocam, baya bi gidersin o romla
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    hocam restart başlı başına bir sorun, hangi romda o sorunu yaşadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Arkadaşlar, cihaza ubuntu ile TWRP atma işleminde sanırım hata yaptık.. TWRP moda giremiyoruz, ekrana sadece LG logosu gelip kalıyor.. Bilgisayar cihazı görmüyor, bu durumda ne yapılabilir ?

Bu işlem ubuntusuz halledilebilirdi aslında ama geçmiş artik

Ne yapilabilirdi hocam? Birkac kisiye sordum, bazi dosyalari ubuntu ile cihaza flashlamak gerekiyor dediler. Yaptik ama yanlis yaptik sanirim twrp calismadi. Recovery ve Download modu da calismiyor. Suan pc bile gormuyor cihazi. Acilip LG logosunda bekliyor. Baska cozum yolu yoksa servise goturecegim.

• quote:

flex 2.6 dene hocam, baya bi gidersin o romla

Teşekkürler,bu işlere hiç girmedim,girersem tabiatım gereği çıkamam diye korkuyorum,biraz daha zamanı var hocam takipteyim,başladım mı yardımını esirgemezsiniz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: MGM Barut

quote:

niye aga custom rom olayına girmedinmi hiç sen

ciiinnnnah girmedim.takipteyim,en iyi en stabil rom kernel bulunucaya kadar takipteğim hocam.

hiç girme ben memnun değilim bayada denedim restart sorunları bitmiyor günde 2-3 kere restart adamı deli ediyor

Bencede,biraz daha takipde kalayım bakalım.

• Flex 2.6 da ara sıra navi bardaki geri tuşuna bastığımda bir kaç saniye lag yaşıyorum yani bastığınız da üzerinde çıkan mavi efekt bir kaç saniye gitmiyor cihazda kısa süreli donuyor bunun nedeni nedir sizce yaşayan var mı bu durumu ?

• Arkadaslar bir sorunum var telefonun dokunmatigi gidiyoo tus kilidini kapatip acinca duzeliyoo,,,bunun bir cozumi var mi yoksa garantiye mi gonderiyim...lutfen yardimmm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Flex 2.6 da ara sıra navi bardaki geri tuşuna bastığımda bir kaç saniye lag yaşıyorum yani bastığınız da üzerinde çıkan mavi efekt bir kaç saniye gitmiyor cihazda kısa süreli donuyor bunun nedeni nedir sizce yaşayan var mı bu durumu ?
    ACİL... ACİL... ACİL... :(
    Arkadaşlar dün de sormuştum şimdi tam anlamıyla olayı çözdüm ve soruyorum
    Şimdi twrp yüklü ama full wipe yaptık telefon o durumda
    Flashtoolla yüklemede %2de takılıyor hata veriyor.
    Bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?

Tot ile yüklemeyi düşünüyoruz ama öyle jbye döner onunla sanırım çünkü dosya adı bu LGD802AT-00-V10f-EUR-XX-DEC-17-2013-32G+0.zip

Yükseltme hatalarını gider yapsak telefonu daha da bozma ihtimalimiz var mı hangisini yapmamızı önerirsiniz.??

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Cloudy g3 1.3 nasildir arkadaslar kurmaya deger mi? Su an cloudy flex 2.5 teyim.

Şarj tüketimi flexden fazla olacaktır emin olabilrsin.. Bu yüzden g3 romlarına daha uzun bir süre, tekrar bulaşmamayı düşünüyorum :
    3 rom denedim üçünde de şarjım çok kötü gidiyordu. Az kalsın serviste batarya değişimi yaptıracaktım ki stock roma geçip farkı gördüm..
    Şimdi ben de flexdeyim 2.5 ve çok memnunum şimdilik.. Bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu adam flex 2.6 yi yaptı harbiden dün geceden beri kullanıyorum mükemmel otesi

2.5 kullanmış mıydınız :) Mükemmel derken?
    Ben de 2.5dayım da ama bir arkadaş 2.5 daha iyi demişti.. Açıklarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ara ara test ediyorum flexi lag konusunda ve yoğun uygulama giriş çıkış menüye dönüş trafiğinde
    2 kere fazla kaale alınmayacak cloudy g3 1.3 ile mukayese edilmeyecek küçüklükde "takılmacık"
    oldu.

yani normal kullanımda %99 lagfree
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

ACİL... ACİL... ACİL... :(
    Arkadaşlar dün de sormuştum şimdi tam anlamıyla olayı çözdüm ve soruyorum
    Şimdi twrp yüklü ama full wipe yaptık telefon o durumda
    Flashtoolla yüklemede %2de takılıyor hata veriyor.
    Bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?

Tot ile yüklemeyi düşünüyoruz ama öyle jbye döner onunla sanırım çünkü dosya adı bu LGD802AT-00-V10f-EUR-XX-DEC-17-2013-32G+0.zip

Yükseltme hatalarını gider yapsak telefonu daha da bozma ihtimalimiz var mı hangisini yapmamızı önerirsiniz.??

Tot ile yüklemeyi yap sonra yükleme hatalarını giderden cihazın için en son çıkan güncellemeyi içeren romu kurdur sıkıntı çıkmaz.

Direkt bu durumdayken yükseltme hatalarını gider yapsak?
    Şu an ona başladık da :) Umarım sorun olmaz...

• Acil
    Slimkat yukledim slim kat rootlu degilmis quick boot calismmiyor recovery ye giremiyorum eski haline donduremiyorum ne yapabilirim

• Flex 2.6 da navi barda lag yaşayan varmı kastırıyor cihazı ara sıra
  • G3 1.3 güzel bir rom olmuş. Denemeyenlere öneririm. İlk surumden bu yana g3 romlardayim. Flex stock vs aratmıyor bana. Isinma sorunu da yaşamıyorum temiz kurulumla.

• yeni tanıtılan miui v6 MI cihazlara çıktımı ? yada bizim cihazlara ne zaman gelir acaba ?

• kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    2.5 ilk çıktığından 2.6 ya gece ne kadar kullandım.

2.5 kendi kerneliyle çok fazla ısınıyordu. Denediğim. Diğer kernel lerde çözüm olamamıştı. 2.6 da başka kernel gerek duymadım oyunlar dışında ısınma yok.

2.5 e göre çok daha seri olmuş. Anlamadığım bir şekilde klavye daha stabil kesinlikle. Kamera da benim için flex den iyisi yok.

Ayrıca her rom da hoparlör kulaklik ve telefon görüşmesin deki ses yüksekliği kalitesi değişiyor nedense 2.5 e göre dahada güze olmuş . kısacası 2.6 benim için mükemmel olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar normal klavye ayarları tam stabil değil gibi geldi tahminler agresif olmasına rağmen sıkıntılı gibi sanki var mı problem yaşayan

• 
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.