Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (13 Mobil) - 11 Masaüstü13 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spielberg

ISINMA SORUNUNA ÇÖZÜM VARMI BEYLER YOKSA SATACAĞIM NOTE3 DÜŞÜNÜYORUM ARTIK AŞIRI ISINIYOR BIKTIM YA

Arkadasim stock almanya 20d kur isinma sorunu kalkiyor romlara alistiktan sonra hic isinma yokmus gibi geliyor kendi kerneliyle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu adam flex 2.6 yi yaptı harbiden dün geceden beri kullanıyorum mükemmel otesi

Adam ART desteği getirmiş bırakında akıcı olsun artık beklediğim olay buydu cloudy rom da sonunda ART a kavuşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    art a nasıl geçiş yapıyoruz destekleyen romlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

Bu adam flex 2.6 yi yaptı harbiden dün geceden beri kullanıyorum mükemmel otesi

Adam ART desteği getirmiş bırakında akıcı olsun artık beklediğim olay buydu cloudy rom da sonunda ART a kavuşmuş

Art geldi ama aktif değil :D şimdi sen diyince baktım aklıma gelmişkende geçeyim diyorum şimdi... Art ile dahada bir başka olacak desene bu flex :D

harbiden sadece support yazıyomuş ama o art gelsin akıcılığın doruklarına ulaşıcaz gibi duruyor. Keza ios 2 çekirdek 1gb ram li cihazı nasıl canavar yapıyorsa art da bu aradaki farkı kapatacak gibi üstelik bizdeki cihazlar donanımsal olarak 3 kat daha iyi iPhonelardan

• quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

art a nasıl geçiş yapıyoruz destekleyen romlarda

Şu an daha tam stabil değil diye biliyorum art bence şimdilik dalvik kalın yada artı deneyin bize deneyimlerinizi anlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: physiecho

yok hocam sen haklısın flex 2.6 yı kurdum, 2 saattir aktif kullanıyorum
    ilk defa verdiğim paranın karşılığını hissettim

buradan telefonu şuan olabilecek en akıcı haliyle kullanmak isteyen dostlara duyrulur

son nokta cloudy flex 2.6

Aynen :) bugun cloudy 1.3 deyim. Yine arada takilmalar oluyor. Eve gdeyim ilk işim flex 2.6 yedegime dönicem. Hep söyledim. Cloudy daha iyisini yapana kadar en iyisi flex 2.6 dir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 den beri art desteği vardı zaten 2.4 de varmıydı hatırlamıyorum ama flexi hep art ile kullandım ve hepte memnun kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2.5 den beri art desteği vardı zaten 2.4 de varmıydı hatırlamıyorum ama flexi hep art ile kullandım ve hepte memnun kaldım

Yukarıda açıkladım onu kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

quote:

2.5 den beri art desteği vardı zaten 2.4 de varmıydı hatırlamıyorum ama flexi hep art ile kullandım ve hepte memnun kaldım

Yukarıda açıkladım onu kardeşim

Alıntıları Göster
    abiler tamamdır konu amacına ulaştı herkese iyi flex ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.. Arkadaşa custom rom yükleyecektim fakat sıkıntı oldu rom dosyası arızalıymış. Sonra stock rom yükleyelim dedik full wipe yaptım şimdi de flashtool hata veriyor %2DE TAKILIYOR.... :( :(
    Acil yardımlarınızı bekliyorum..

Yükseltme hataları gider yapın

Pc suite nasıl görecek.. Telefonda rom yok ki kabloyu bağlayınca lg logosunda kalıyormuş..
  • quote:

quote:

quote:

Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.. Arkadaşa custom rom yükleyecektim fakat sıkıntı oldu rom dosyası arızalıymış. Sonra stock rom yükleyelim dedik full wipe yaptım şimdi de flashtool hata veriyor %2DE TAKILIYOR.... :( :(

Pc suite nasıl görecek.. Telefonda rom yok ki kabloyu bağlayınca lg logosunda kalıyormuş..

download modda telefonu görmüyor mu bilgisayar flash tool ile nasıl yükleme yapacaksınız görmüyorsa

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    cloudy g3 1.2 mi ne eski romu yani onu kullanıyorum hala öyle telefonun suyunu çıkaranlardan değilim ama telefonuda kullandım yani konuşma,wifi,3g,muzik,oyun,mesaj,fotograf,video derken bu sürelere ulaştım bence bana yeter :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Telefonun suyunu çıkarmayınca batarya iyi yani.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence cloudyfa birdahaki flex i 1280x720p çözünürlük ile çıkarsın akıcılıktan cıvıyıp akalım

• quote:

+1
    Ne çektiniz şu ROM lardan bea...

• MGM Barut M kullanıcısına yanıt
    niye aga custom rom olayına girmedinmi hiç sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGM Barut

quote:

+1
    Ne çektiniz şu ROM lardan bea...

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR CLOUDY G3 MÜ İYİ FLEX 2.6 MI KAMERA VE STABİLİTE ÖNEMLİ ISINMADA HANGİSİNDE AZ ACİL CEVAP VERİRMİSİNİZ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

ARKADAŞLAR CLOUDY G3 MÜ İYİ FLEX 2.6 MI KAMERA VE STABİLİTE ÖNEMLİ ISINMADA HANGİSİNDE AZ ACİL CEVAP VERİRMİSİNİZ ?

FLEX 2.6 kullan G3 romlar tam manasıyla stabil değil hatta hiç stabil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

quote:

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

FLEX 2.6 kullan G3 romlar tam manasıyla stabil değil hatta hiç stabil değil

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, cihaza ubuntu ile TWRP atma işleminde sanırım hata yaptık.. TWRP moda giremiyoruz, ekrana sadece LG logosu gelip kalıyor.. Bilgisayar cihazı görmüyor, bu durumda ne yapılabilir ?

• quote:

niye aga custom rom olayına girmedinmi hiç sen

ciiinnnnah girmedim.takipteyim,en iyi en stabil rom kernel bulunucaya kadar takipteğim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.