Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam senden ısı sorunu olmayan g3 romu bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dori 4.9'a geç diyosun yani 2.5 flex'te?

Bak pişman olursam beddua ederim :)
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Pişman olmazsanda dua edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flex i indiriyorum okadar övüldüki merak dan denemesem olmazdı. Ayrıca flex le tavsiye ettiğiniz kernel veya mod varmı yoksa orjinali yeterlimi. herşey iyi hosta şu uygulamaları tekrar sıralamak beni öldürüyor :(

• Dorimanx 4.9

• Onuda deneyecegim baya övdüler onuda gerçekten . link varsa alabilirmiyim dori için.

• http://www.dorimanx.shine.sk/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip

• Dene hocam kesinlikle pişman olmayacaksın
    nce stock kerneliyle dene eğer memnun kalmazsan arkadaşın dediği 4.9'u çakarsın.
    Benim diğer telefonumda stock kerneliyle gayet makul çalışıyor.
    Diğer cihazda 4.9'u deneyeceğim tavsiyesi üzerine bakalım.
  • Cloudyflex 2.5 iyi olmuşda , şu uygulamadan ana ekrana dönerken yine bekletiyo ya. Var mı çözümü?

• ben pendrozun romunu indiriyorum simdi onu aticam goruntusu cok hosuma gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

http://www.dorimanx.shine.sk/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip

Linke tıklayinca sayfa error veriyor.

• Burada var 4.9
    http://www.dorimanx.shine.sk/LG/

• Teşekkür ederim ikinizede iyi geceler @tarlabasi

Son durum ne hocam?

• flexy, clody g3, stock hepsini denedim. en beğendiğim rom türk arkadışımızın yaptığı pardus rom oldu. geçişler çok fena, takılma titreme yok. stabil baya. 7.6 versiyonu da çıkacak sanırım.

kesinlikle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

flexy, clody g3, stock hepsini denedim. en beğendiğim rom türk arkadışımızın yaptığı pardus rom oldu. geçişler çok fena, takılma titreme yok. stabil baya. 7.6 versiyonu da çıkacak sanırım.

kesinlikle deneyin.

Bir de pardus romlarinin en guzel yani arkadas benim yukleyecegim tweakleri modlari vs zaten onceden yuklemis oluyor :)
  • dori 4.9 attım bellekte hazır duruyor dostum.Birkaç test daha yapıyorum.Olumsuz sonuç aldığım taktirde 4.9'u flaslayacağım.Rom'un stock kernelini değiştirme yanlısı değilim genelde.Yinede senin sözüne güvenerek ilerleyen saatlerde 4.9'u büyük ihtimalle çakarım dediğim gibi.
    Yogun kullanım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

flexy, clody g3, stock hepsini denedim. en beğendiğim rom türk arkadışımızın yaptığı pardus rom oldu. geçişler çok fena, takılma titreme yok. stabil baya. 7.6 versiyonu da çıkacak sanırım.

kesinlikle deneyin.

Pardus romu gerçekten bende beğeniyorum ve desteklemek istiyorum açıkcası.Şimdilik kullanmak nasip olmadı kurup verdiğim bir çalışanımız çok memnun kaldığını fakat biraz ısınma problemi yaşadığını söylemişti daha sonrada konuşmak nasip olmadı.Sende durumlar nedir hocam?
  • Dori 4.9 ile cloudyflex 2.5 ısınma sorunu sona erdi.
    Peki flex 2.5 viper flashlayan oldu mu?ses şu an için iyi.sadece kulaklık sesi biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.