Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1303. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

19 Misafir (12 Mobil) - 7 Masaüstü,
12 Mobil

Giriş
-
Miuinin en son surum ve turkce destekli bi romunun linkini verebilirmisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle teşekkürler
Dediğiniz gibi yaptığımda direk Factory Reset sayfası açılıyor. TWRP Recovery sayfası açılmıyor :( -
Doğrudur, önce rom ardından gapps kurulacak.
quote:
Orijinalden alıntı: onurblt
öncelikle teşekkürler
Dediğiniz gibi yaptığımda direk Factory Reset sayfası açılıyor. TWRP Recovery sayfası açılmıyor :(
Hard reset ekrani gelince 2 defa power tşuna bsn. Twrp moduna alicaktır
http://files.miuiandroid.com/4.7.18/
burdan d802 yi seçip indirin.. -
You have done too many requests in a very short time. Please slow down !
bu çıkıyor server sorunu mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0
quote:
öncelikle teşekkürler
Dediğiniz gibi yaptığımda direk Factory Reset sayfası açılıyor. TWRP Recovery sayfası açılmıyor :(
Çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım Twrp ekranı geldi romu tekrar flashlıyorum. -
Şu linkte sol üstteki ROMu 4.4.2 20c sürümlü telefona yükleyebilir miyim?
http://houston.hostingsharedbox.com/roms/g2/d802/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slc73 -- 24 Temmuz 2014; 23:52:35 > -
Abi ben bu dori kernel filan ne zaman yüklesem koşan adam da bile performansa almama rağmen kasma gibi garip birşey oluyor . normal kermesiz böyle birşey olmuyor bende bunu anlamıyorum. -
Telefon elimde ates parcasina donusecek yakinda. Cloudy ye kosarak geciyorum en azindan 40 derece vardir diye tahmin ediyorum. Kamera ve cevresine el suremiyorum
dostum ben bunu dalvikle optimus g3 v1.2 de kullanıyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0
quote:
öncelikle teşekkürler
Çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım Twrp ekranı geldi romu tekrar flashlıyorum.
Bende yeniyim bu knularda
Yardimcı olabildiysem ne mutlu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
40 derece de isi hissedilmiyor 60-70 arası dediğin durumda oluyor ayrıca g3 romu kastediyorsan cloudy ısı acısından pek de iyi değil.
batarya modunda işlemci en yüksek frekansı 2 ghz e indiriliyor belki bundan dolayı bi kasma yaşıyorsundur
petro hocam kameraya kötü demiştin 1 kaç foto çektim iyidi başta ama bugün bi kaç foto çekim dedim gene kamera berbat geldi şimdi akşam diye öyledir belki ama cs 2.2 de böle değildi valla tuhaf oldum sizde nasıl abilerim :D -
Flex 2.5 harika olmus arkadaslar.. Isinma sorunu, herhangi bir programda fc felan yok.. Bataryada iyi gibi duruyor. Eksigi gedigi yok simdilik.. Tavsiye olunur..
Tmm iste factory reset yap diyince twrp acilacak
Hocam arama ekranı geç gelmesi Flex romlarda vardı değil mi? Hiç kullanmadım flex romlarını da -
Cloudy stock 2.3 hocam. Olmadi cm ye gecerim. Yedekte bekliyor zaten
Bu arada cm-11-20140308-SNAPSHOT-M4-d802 icin gapps tavsiyesi olan var mi? Tek tek degilde full paket olan varsa cok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 25 Temmuz 2014; 0:29:52 >
Yok hocam 2.2 versiyonunu uzun sure kullandim. Onda da 2.5 te de hic oyle bir problem yasamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X