Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

Cloudy 1.2 yi indiriyorum 12 dakkaya i iyor
    Cloudy 1.2 kuranlar was here :D Kurunda bilgilendirin Seven 1.4 mü Cloudy 1.2 mi

Ulan daha sabah 1.3 flashladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar söyle bir sorunum var. Hangi romu yüklersem yükleyeyim ses attırmayı flashlayınca (lgg2-headphone1.3-6520-signed)

Kulaklık ile son ses açtıgımda sol kulaklık da şarkı saniyelik durup baslıyor sağda düzgün sekilde çalıyor ve 1 dakika içinde sol kulaklık iptal oluyor ses hiç gelmiyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Bütün romlarda yaşadım bu sorunu en yükses ses veren dosyada bu lgg2-headphone1.3-6520-signed acaba dosyadamı bir hata var son ses başka bu sorunu yaşayan varmı ?

6518 olanda son ses açınca bir sorun olmuyor ama 6520 olan dosyanın sesi daha yüksek onda son ses açınca sol kulaklık iptal oluyor. Farklı romlar farklı kulaklıklar ile denedim. Sonuç hep aynı oluyor ?

Tavsiye edeceginiz başka ses yükseltme dosyası varmıdır 6520 kadar iyi ve sorunsuz.

Bu arada s3v3n g3 rom 1.0.8 kullanıyorum 1.4 cıkınac ona geçeçegim ana ekran ayarlarımın klasörlerin bozulmasını istemiyorum. Ana ekranı yedekleyip yeni sürümü yükleyince ana ekranı geri yüklesem bir zararı olurmu acaba.

Bence ses artırma yüklemeyin. Ben de denedim sizin gibi sorun da yaşamadım ancak gerekli olduğunu. V4A yükleyip output +6db yapın ses yeteri kadar yükseliyor. Ayrıca bir sürü ses modu da cabası. En iyi eq programıdır tavsiyemdir. Buradan indirebilirsinizhttp://vipersaudio.com/swupdate/viper4android/download.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar söyle bir sorunum var. Hangi romu yüklersem yükleyeyim ses attırmayı flashlayınca (lgg2-headphone1.3-6520-signed)

Kulaklık ile son ses açtıgımda sol kulaklık da şarkı saniyelik durup baslıyor sağda düzgün sekilde çalıyor ve 1 dakika içinde sol kulaklık iptal oluyor ses hiç gelmiyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Bütün romlarda yaşadım bu sorunu en yükses ses veren dosyada bu lgg2-headphone1.3-6520-signed acaba dosyadamı bir hata var son ses başka bu sorunu yaşayan varmı ?

6518 olanda son ses açınca bir sorun olmuyor ama 6520 olan dosyanın sesi daha yüksek onda son ses açınca sol kulaklık iptal oluyor. Farklı romlar farklı kulaklıklar ile denedim. Sonuç hep aynı oluyor ?

Tavsiye edeceginiz başka ses yükseltme dosyası varmıdır 6520 kadar iyi ve sorunsuz.

Bu arada s3v3n g3 rom 1.0.8 kullanıyorum 1.4 cıkınac ona geçeçegim ana ekran ayarlarımın klasörlerin bozulmasını istemiyorum. Ana ekranı yedekleyip yeni sürümü yükleyince ana ekranı geri yüklesem bir zararı olurmu acaba.

Dostum bu sorun bendede var. Ben bu faux sound kullanarak ses yüksekliğini kendim ayarlıyorum. Sanada tavsiye ederim.

• Arkadaşlar philz touch üzerinden dahili hafızaya format atmak mümkün mü acaba ? Birsürü rom birsürü uygulama sonrasında sd kart klasörü içinde 30 40 tane gereksiz klasör oluştu hem hafıza açısından hemde fazlalıkları yoketmek açısından bir sonraki rom atışımdan önce telefonu ilk günkü haline getirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus

Arkadaşlar philz touch üzerinden dahili hafızaya format atmak mümkün mü acaba ? Birsürü rom birsürü uygulama sonrasında sd kart klasörü içinde 30 40 tane gereksiz klasör oluştu hem hafıza açısından hemde fazlalıkları yoketmek açısından bir sonraki rom atışımdan önce telefonu ilk günkü haline getirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
    cloudy g3 1.2 düzeltilen radyo g2 sürümü mü g3 sürümü mü
  • v4a da birtürlü düzgün bir ayar yapamıyorum ses az gibi geliyor sizin dediginiz ayarı denyelim birde bakalım :)

@macorono34 Bu sorunun birtek bendeo lmadıgını biliyordum tamadır hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

v4a da birtürlü düzgün bir ayar yapamıyorum ses az gibi geliyor sizin dediginiz ayarı denyelim birde bakalım :)

@macorono34 Bu sorunun birtek bendeo lmadıgını biliyordum tamadır hocam teşekkürler
    arkadaşlar bu G3 romu TÜRKÇE olabiliyormu? cihazların seri nosu ile ilgili bir problem varmıdır 309k benimkisi mesela...hangi sürümü kurmalıyım değermi yani???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

cloudy g3 1.2 düzeltilen radyo g2 sürümü mü g3 sürümü mü

g3 sürümü dostum. Arayuzlu g3 ün arayuzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorozeB

arkadaşlar bu G3 romu TÜRKÇE olabiliyormu? cihazların seri nosu ile ilgili bir problem varmıdır 309k benimkisi mesela...hangi sürümü kurmalıyım değermi yani???

Türkçe oluyor 309k ile filan alakası yok hocam. Hepsine yüklenir.

• Sadece apk sını atabilirmisin 7 romda bakayım çalışacak mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorozeB

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizdede böyle mi ?

cloudy 1.2 indirmeye çalışıyorum ama idm de bile 50 kb ta indiriyor :(
  • Torrent kullanin arkadaslar 500-600 le iniyor

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Ben indirdim 300 500 kb arası hızla ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Ben indirdim 300 500 kb arası hızla ..

şimdi düzeldi.. 750 kb ta indirmeye başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

bu rom nasıldırkı

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398

Xda da 530.000 hiti olduğuna göre fena değildir heralde
  • ulisko kullanıcısına yanıt
    bendede böyle olmuştu telefonu açıp yüklemeyi dene download modunda değil ozman yükler usb seçeneklrindende sanırım lg yazılımı seçili olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

bu rom nasıldırkı

Split window da gelmiş artık stock rom da rakipsiz yani hocam ellerinize sağlık kurup kafamız rahat uzun süre kullanabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanby

bendede böyle olmuştu telefonu açıp yüklemeyi dene download modunda değil ozman yükler usb seçeneklrindende sanırım lg yazılımı seçili olacaktı
    Arkadaşlar Cloudy G3 te hotspot kullanılıyor mu? Ona göre kurmayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

bu rom nasıldırkı

Bu iyiydi

• 7rom a ios bar nasıl kuracağız.

Birisi paylaşabilir mı?

• 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.