Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jinjin

Eko mod bende de yok ki olmasına gerek yok, Stweaks üzerinden 2 çekirdeği maksimum çalışacak şekilde ayarlarsanız o eko mod ile eşdeğer görevi yapıyor.

onu biliyorum da niye yok eskisinde vardı neyse mesele değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Eko mod bende de yok ki olmasına gerek yok, Stweaks üzerinden 2 çekirdeği maksimum çalışacak şekilde ayarlarsanız o eko mod ile eşdeğer görevi yapıyor.

onu biliyorum da niye yok eskisinde vardı neyse mesele değil

Yeni base ile güncelleyecekmiş yakında bu base yanlış bilmiyorsam Kore tabanlı ve yeni kullanacağı Avrupa tabanlı, Avrupa tabanının daha stabil olduğunu okumuştum
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    sadece wifi açık veri kapalı üstelik anlamadım bende bukadar gidermi şarj wifi mi tüketiyo yada şüphem xposed felan g3 tweaks box sildim onlarıda bakalım ne olcak ya sen dondurduğun sistem uygulamaları varmı bide düşün kendi havadurumu temasını bile kullanmıyorum dondurduğun uygulama yada önerin varmı buna bi çözüm bulalım yoksa sadece bendemi bu soorun anlamadım :D
    crzy_lover kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu güzelmiş
    @crzy_lover Text Link Agent çalışıyorsa ona dikkat et ben de o uyanık tutmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 6 Temmuz 2014; 12:33:35 >
  • ewet çalışıyor o ne işe yarıyosa kapatıyım onu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzy_lover

ewet çalışıyor o ne işe yarıyosa kapatıyım onu :D
    cloudy g3 romunda görev yöneticisini bulamadım nerede bilen var mı ?
  • quote:

Optimus denemedim ama bu romu en başta tercih etme nedenim Cloudy ve Optimus hakkında bu forumda ve XDA'da okuduğum hatalardı, bu hataları yaşamadım. Akıcı da gelince bana bırakmadım ve devam ediyorum ikinci sürümünden beri. Walkman mod çalışıyor mu bilmiyorum çünkü sadece Viper kullanıyorum

Viper mod art ile düzgün çalışıyormu ?
  • crzy_lover kullanıcısına yanıt
    Veriyi kastetmiyorum hocam, sebeke modundan bahsediyorum otomatikte kalmasin yalnizca GSM yapin bakin bakalim sarj yiyecek mi sorun sizde olmali gibi o kadar yok bende genel bi reset yapar gereksiz seyleri dondururuz ya da hallederiz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet calisiyor :)

Sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Sağol
    Bazı oyunlarda hata alıyorum bunun G3 romuyla ilgisi olabilir mi
  • merhaba arkadaşlar benim telefon rootluyken otomatik güncellendi ve soft brick oldu lg logosu geliyor ancak boot sertifcation verify error yazıyor ve hemen kapanıyor. bunun çözümü nedir acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electrical s

merhaba arkadaşlar benim telefon rootluyken otomatik güncellendi ve soft brick oldu lg logosu geliyor ancak boot sertifcation verify error yazıyor ve hemen kapanıyor. bunun çözümü nedir acaba??
    Arkadaşlar bu 7 Rom'un bir forum konusu var mı? Xda'da bulamadım. Başka bir forumda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electrical s

merhaba arkadaşlar benim telefon rootluyken otomatik güncellendi ve soft brick oldu lg logosu geliyor ancak boot sertifcation verify error yazıyor ve hemen kapanıyor. bunun çözümü nedir acaba??
    kitkat 20C romu yüzünden tel çok ısınıyordu en sonunda ekran sararması yüzünden garantiye verdim yok mu stabil az ısınan güzel önerebilceğiniz güzel bir rom rica etsem sizden :)
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Bende var eco mod.

• quote:

Yok hocam ben degilim oyle yazilim bilgim yok :D XDA bir arkadas yapiyor, su an kullandigim G3 v1.1 icerisinde Aroma kurulum sirasinda istersek kilifa uygun dikdortgen uygulamalarla kuruluyor fakat henuz birazcik buyuk Cagri gecmisi ekrana tam sigmiyor, skyle bir iki sayfa geriye dogru bakin fotograf paylastim, o boyut sorunu duzelsin ben bu rom icin olanin linkini paylasacagim haber bekliyorum :)

Fotograflari gordum hocam, 1.1 dediginiz 7 rom mu optimus mu hangisinde var aromada?

• 7 rom konusu xda da yer almıyo polonyalı arkadaş kendi ülkehttp://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-2-a-a-aktualizacja-06-07-2014-a-431429/ burada mevcut
    konusu
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Evet 7 Rom v1.1 fakat v1.2 çıktı az önce
  • quote:

Evet 7 Rom v1.1 fakat v1.2 çıktı az önce
    S3V3N Rom G3 v1.2 sürümüne az önce güncellendi

https://mega.co.nz/#!M9QACKTR!QMJYdXIV5SkNC2f5El0uBSKP8rs6GnlffUZfSQ86Lac

- added keyboard with Android L - crushes this from LG
    - Added APK Chrome
    - Added shortcut to LGHealth
    - Add Polish language LGBackup application - runs only and exclusively from the submenu: Settings> General> Backup and reset> LG Backup Service
    - Adding Modification NatiUI'' GREY'' - gray

More cosmetic changes ... can be installed without WIPE

Wipe yapmadan kurabilirsiniz. Kozmetik yenilikler içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 6 Temmuz 2014; 14:33:50 >

• 
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.