Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    bende 4.2.2 var rootladım şimdi burdaki yöntemler 4.4.2 için sanırım cm11 yüklemek istiyorum recovery i 4.2.2 için olanı bulup kursam 4.2.2 den direk cm11 yükleyebilirmym ?yoksa önce 4.4.2 mi yüklemem lazım ?

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Sen yaşıyor muydun? Neyse hoşgeldin hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

dori 5.6 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Tatildeyim:)
    1 haftaya dönerim

• quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

Arkadaşlar g3 romda cihazı pc ye mtp olarak nasıl bağlıyorduk....

Şu şekilde:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • macorono34 kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732648 buyrun hocam
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Deneyelim bakalım bunu da teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Android Tweaker ile yaptığınız ayarları söyleyebilir misiniz?

Bir de ilk yüklemede "system ui" seçeneklerinde "7 mods" var. Stocktan farkı nedir bunun?

System ui seçeneklerindeki 7mods u tavsiye etmiyorum. Sadece görsel farklılıklar var. G3 stock düzeni daha estetik. Android tweaker 2 ile yapılan ayarları birazdan paylasirim.

Ona nereden gireceğimi bulamadım nasıl giriyoruz 7 mod a

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Android Tweaker ile yaptığınız ayarları söyleyebilir misiniz?

Bir de ilk yüklemede "system ui" seçeneklerinde "7 mods" var. Stocktan farkı nedir bunun?

System ui seçeneklerindeki 7mods u tavsiye etmiyorum. Sadece görsel farklılıklar var. G3 stock düzeni daha estetik. Android tweaker 2 ile yapılan ayarları birazdan paylasirim.

7mod setting e nasıl gireceğimi bulamadım. Nasıl ?giriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732648 buyrun hocam

Saol dostum.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    twrp de bulamadım philz yükleyip dediginiz şekilde yükledim çok teşekkürler Stweaks gitmedi ve acılmıyor. Ayrıca kernel ile birlikte stweaks tarzı birşey yüklenmedi bir yanlışmı yaptım acaba.

Edit : Ayrıca bir sorum daha olacaktı tavsiye edeceginiz bir müzik player varmı arkadaşlar. rootlu yüksek seste kullanıyorum telefonu audio technica cks55x kulaklık ile tam verim alabielcegim birşeyler arıyorum. Sanırım en iyisi poweramp paraya kıyıp onu almamı tavsiye edermisiniz yoksa daha sağlam programlar mevcutmudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 2 Temmuz 2014; 19:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

twrp de bulamadım philz yükleyip dediginiz şekilde yükledim çok teşekkürler Stweaks gitmedi ve acılmıyor. Ayrıca kernel ile birlikte stweaks tarzı birşey yüklenmedi bir yanlışmı yaptım acaba.

Edit : Ayrıca bir sorum daha olacaktı tavsiye edeceginiz bir müzik player varmı arkadaşlar. rootlu yüksek seste kullanıyorum telefonu audio technica cks55x kulaklık ile tam verim alabielcegim birşeyler arıyorum. Sanırım en iyisi poweramp paraya kıyıp onu almamı tavsiye edermisiniz yoksa daha sağlam programlar mevcutmudur.

Hocam bence satın almanıza gerek yok. Eğer romları takip ediyorsanız ayda 1 rom kuruyorsunuz demektir. Deneme sürümünden yararlanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum

• kadiraybar kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler ileride sabit bir romda kalırsak alırım artık :)
  • kadiraybar kullanıcısına yanıt
    http://i.imgur.com/ifJGo5s.png

Ben su status bari cok begendim ya yapabildiniz mi hocam siz. Birde fotograftaki menu neyin nesi ?

• Stweaks Bruce kerneli desteklemiyor, sadece Dorimanx kernel ile calisir. Jet Auidio Plus tavsiye ederim, nextwap.net'i bi ziyaret edin apkyi bulacaksiniz, kulaklikla verim almak icin Viper kontrol edin netten bi cok farkli bi deneyim yasayacaksiniz emin olun

• jinjin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

teşekkürler hocam
    DARK KERNELİN yeni versiyonu denemek isteyen arkadaslar için;

http://www.mediafire.com/download/c883cgrtb9su9b1/darknel_kernel_rev.1.v.0.0.5.zip
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    " set dns "uygulamasını indirip " google dns " seçince sorun ortadan kalkıyor..
  • Belki çoğunuz farketmedi

Not: CloudyG3 1.1

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

" set dns "uygulamasını indirip " google dns " seçince sorun ortadan kalkıyor..

Bende bir sikinti yokki

• 
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.