Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11191120112111221123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android Tweaker ile yaptığınız ayarları söyleyebilir misiniz?

Bir de ilk yüklemede "system ui" seçeneklerinde "7 mods" var. Stocktan farkı nedir bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 2 Temmuz 2014; 15:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

G3 7ROM V. 1.08 & bruce kernelin son sürümüyle telefon uçuyor:) bir de android tweaker 2 programıyle birkaç cila çektim. ısınma sıfır. performans çok güzel. 7Rom un bu son versiyonu uzun sürede kalacağıma benziyor. Opitmus g3 v.1.1 i indirdim ama yüklemek içimden gelmiyor:) Rom arayışını 7romla sonlandırıyorum:)

Hocam birkaç cila ile düzelmiyor maalesef her romda ayrı bir hata
    Herşeyi ile 4/4'lük bir rom çıksa da bizler de kullansak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elle derken hocam ben zaten bilgisayardan ağ bağlantılar üzerinden degistirdim. Telefondan degistiriliyorsa nerden yapılıyor bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Elle derken hocam ben zaten bilgisayardan ağ bağlantılar üzerinden degistirdim. Telefondan degistiriliyorsa nerden yapılıyor bilmiyorum

Buyur ustam. Telefondan değişeceksin dnsyi. %90 olması lazım.

http://www.ceplik.com/lg-g2-d802-dns-ayarlarini-degistirme/
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam g3 romlarindan cok iyi bi rom beklemek bence cok yanlis islemci cipsetler cok farkli g pro 2 g flex bunlarda ilemciler ayni o yuzden tam uyum sagliyodu bnce g3 romlar diger romlarin gelismesinin onunu kesecek o yuzden stock ve flex tabanli romlari tercih etmek daha mantikli geliyor stabilite acisindan

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam..Yalnız developerler o romlar üzerinde çalışmayı bıraktı G3 romlara yoğunlaştılar.G3 romlar da düzelecek gibi görünmüyor.Bu da bizler için iyi olmadı.Ben de şu an Cloudy G3 1.1 romundayım en kısa sürede CloudyStock 2.2 romuna geçeceğim.Daha da değiştirmeyeceğim romu.Çünkü sonu yok bu işin ve de üç aşağı beş yukarı romlar aynı.saygılar

• fatihsultankul F kullanıcısına yanıt
    yüklediğiniz kerneli sürümüyle ve ayarları paylaşırsanız neler yaptığını biz ve arkadaşlarda faydalanabilirler teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

G3 7ROM V. 1.08 & bruce kernelin son sürümüyle telefon uçuyor:) bir de android tweaker 2 programıyle birkaç cila çektim. ısınma sıfır. performans çok güzel. 7Rom un bu son versiyonu uzun sürede kalacağıma benziyor. Opitmus g3 v.1.1 i indirdim ama yüklemek içimden gelmiyor:) Rom arayışını 7romla sonlandırıyorum:)

Rom için link var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Calismayi birakmadi da stock 20e ve uzeri cikarsa ki cikacaktirda ondan snra baslarlar mecbur g3 rom uzerlerinde yogunlastilari dogru cunku hepsi ilk pesinde

• eotd kullanıcısına yanıt
    Evet arayuz eski ama yeni surumde duzeltecegini saniyorum hatayi cozdum diyordu

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    en iyi g3 rom hangisi hocam ben optmius 1.0dayım hala sadece nfc sıkıntım oldu.hangisi oldukça iyi düzeyde sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Valla 2 -3 gündür optimus V1.1 kullanıyorum memnunum bruce kernel ile .. NFC olayı düzeltildi bu arada, radyoda var . Yeni rom çıkana kadar bunda kalacagım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

quote:

quote:

Arkadaşlar ben Custom ROM yükledikten sonra Stock ROM'a nasıl dönerim.?

Up up

Up up 2

kardeş bazen bu forum böyle oluyor basit bir şey soruyorsun kimseden ses çıkmıyor

sırf bu yüzden sorulara cevap alamadım diye telefonu hep sıfırladım belki basiz çözümleri vardı ama o an yapamadım.

neyse seni legend cevaplamış diğer detayları ilk mesajda bulursun

Saat 13.10da cevap yazdim arkadasa, onceki sayfada var forumu takip edip dogru kullanamiyorsa ya da gozden kacirmissa ne yapalim peki ? Tesekkur edilecek yerde hep elestiri, cevabi verilen, ilk sayfada anlatimi aciklamasi olan sorulara bir bakin bakalim yurtdisindaki forumlarda ne yapiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 2 Temmuz 2014; 16:38:05 >

büyük bir sorunu varmı hocam şarj nasıl bruce karnel ile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

büyük bir sorunu varmı hocam şarj nasıl bruce karnel ile ?

Dün baya yogun bir kullanım, artı 1 saat oyun ,mobil veri full açık, 5 :30 ekran süresi gormustum..Skype vs gibi programalrda ses sorunu varmış dediler ama butun g3 lerde var galibao sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 2 Temmuz 2014; 16:41:56 >
  • Ellerine emeğine sağlık hocam. Sorunum düzeldi çok teşekkürler

tango kullanıyorum ayda yılda 1 farketmez bana ya teşekkür ettim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

tango kullanıyorum ayda yılda 1 farketmez bana ya teşekkür ettim hocam
    Skype ile çağrı yapmadım ama Bruce Kernel+7 Rom 1.0.8 ile Skype arama test servisi çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Ellerine emeğine sağlık hocam. Sorunum düzeldi çok teşekkürler

Olmasina sevindim. Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 11191120112111221123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.