Şimdi Ara

2600mAh TAŞINABİLİR HARİCİ ŞARJ ALETİ -tüm telefonlar için-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Beyaz Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık Aksesuar #Kılıf Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 2600mAh TAŞINABİLİR HARİCİ ŞARJ ALETİ -tüm telefonlar için-
    2600 mAh TAŞINABİLİR HARİCİ ŞARJ ALETİ [IPHONE, SAMSUNG, HTC, LG vs…tüm akıllı telefonlar için]

    Artık akıllı telefon, kamera, tablet gibi cihazlarınızın şarjı hiç bitmeyecek. Taşınabilir harici şarj aleti ile her türlü elektronik cihazınızı şarj edebilirsiniz. Taşınması ve kullanması kolay, boyutu küçüktür.

    Telefonunun şarjı yetmeyen

    Çokça seyahate çıkan

    Telefonla bol bol oyun oynayan, film izleyen, müzik dinleyen herkesin ihtiyacı taşınabilir şarj aleti. Artık yanınızda şarj aleti taşıyıp priz arama derdi yok. Laptop çantanızda, okul çantanızda, ceketinizin cebinde rahatlıkla taşıyıp istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

    Özellikleri:

    2600 mAh gücünde

    Çıkış: 5V-1A

    Boyutu: 90*25*25mm

    Ağırlığı: 61 gram

    Beslenme : USB şarj aletleri ile prizlerde, araç şarj aletleriyle araç çakmağında ve usb kablosuyla bilgisayarınızda şarj edebilirsiniz.








    TÜM ÜRÜNLERİMİZ MEMNUNİYET GARANTİLİDİR! MEMNUN OLMADIĞINIZ ÜRÜNÜ BİZİMLE İLETİŞİM KURARAK İADE EDEBİLİR, PARANIZI GERİ ALABİLİRSİNİZ. REFERANSLARIMIZA BAKABİLİRSİNİZ.

    Not: Yanlızca taşınabilir şarj aleti gönderilecektir. Şarj etmek için android telefonu şarj etmekte kullandığınız micro usb kablosunu IN: DC5V yazan girişe takıp ürünü şarj edebilirsiniz. 1,5 saatlik şarjdan sonra OUT: DC5V çıkışına usb girişini takıp kablonun diğer ucunu da telefona bağlayıp telefonunuzu istediğiniz zaman istediğiniz yerde istediğiniz miktarda şarj edebilirsiniz.


    SADECE 5 ADET ÜRÜN VARDIR. 2 SİYAH, 1 BEYAZ, 1 YEŞİL VE 1 MOR. ÜRÜN ALIŞI YAPARKEN MESAJLA İSTEDİĞİNİZ RENGİ BELİRTİRSENİZ ELİMİZDE MEVCUTSA O ÜRÜNÜ GÖNDEREBİLİRİZ.
    Fiyat : 25 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Telefonum 1800mah. Ben bunu doldursam ertesi gün telefona taksam şarjful olurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun modeline, telefonda olan bataryanin kalitesine, ömrüne ve sarj sırasında telefonu kullanımıniza (arkaplanda gps,Wireless vs açık olması, sarj sırasında oyun oynamak gibi) göre değişiklik gösterebilir. Ben kendi telefonumda denedim. iPhone yi oyun oynarken, internet açık %40 şarj etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: daveygrohl

    Telefonun modeline, telefonda olan bataryanin kalitesine, ömrüne ve sarj sırasında telefonu kullanımıniza (arkaplanda gps,Wireless vs açık olması, sarj sırasında oyun oynamak gibi) göre değişiklik gösterebilir. Ben kendi telefonumda denedim. iPhone yi oyun oynarken, internet açık %40 şarj etti.

    2600 luk güç veremiyor yani ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki tüm 2600 mAhlik sarj aletleri bu performansı verir. 70TLden fazla orjinal sony vs gibi ürünler hariç tabi. Hangi dürüst satıcıya sorarsanız, 2600 Mah için bu performansı söyleyecektir. Bataryayi %100e kadar şarj etmese de acil şarj cihazı gibi kullanılıp yarısına kadar doldurabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.