Şimdi Ara

'Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu, Galaxy Note 2 için ise ertelendi' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
3
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usluco

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

quote:

Orijinalden alıntı: vural07

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

şu bir gerçek ki yeni amiralarına gerçekten çok iyi bakıyor ama eski amiral gemilerine ilgisiz kalıyor. çünkü note3 ile s4 ün güncelleştirmeleri hemen hemen eksiksiz ama s3 bi çok sorunla karşılaştı ve note 2 ertelendi. ben bu nedenle samsung almayaya yemin ettim

bu dediklerin normal şeyler.ama sen normal değilsin

bunu duyduğuma mutlu oldum en azından yerimde saymıyorum en azından senden bir farkım var.

telefon senin ailen değil ki neden olumsuz birşey söylenince tüm hayatınmış gibi direk savunmaya geçiliyor açıkçası anlamıyorum.

savunma ile alakası yok.olması gereken , bir telefonun çıkışından sonra geçirmesi gereken ve normal olan süreci ayıpmış gibi anlatmışsın.
    yukarda söylediklerin yanlış değil ama bana göre normal şeyler.

Alıntıları Göster
    Samsung'un bu yazılımın sorunlu olup olmadığını dağıtıma çıkarmadan önce bilmemesi mümkün değil. Yaptıkları kullanıcılara ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Bakın yeni android sürümleri eski telefonlarda verimli çalışmıyor, siz 4.1.2 ile idare edin diyecekler gibime geliyor. Oysa temiz, gereksiz özelliklerin eklenmediği, android sürümlerini verseler S3'te canavar gibi çalışır.

Duy Samsung Touchwiz Nature arayüzünden bıktık artık. Acele olarak daha yalın ve daha verimli çalışan bir arayüz yazılım güncellemesi çıkarmanın vakti çoktan geldi de geçti.

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    S4 ve note 3 unde 4.3 le cok iyi calistigi soylenemez eski cihazla ilgisi yok. Ayrica sorunlari kernel sorunu sadece cin romunda yok mesela farkli kernel oldugu icin. Tek isik efekti calismiyor bana gore 4.1.2 den daha hizli bir rom cok hatasi olduguda soylenemez. Touchwiz zaten rezalet kullanan pek yoktur heralde ugrastiklari degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 17 Kasım 2013; 13:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin kullandığınız 4.3 ile benim kullandığım farklı galiba. Şu an 4.1.2'ye geçtim, dünya varmış diyorum. Arayüz ve ayarlar menüsünde kasılmalar, takılmalar, kilit ekranında takılmalar. İki günde illallah ettim. Oyun oynamadığım için oyun performansına bir şey diyemem. Belki o konuda iyileştirme olmuş olabilir.

Android 4.3'ün Samsung cihazlarda verimli çalışmaması da her halde Google'ın sorunu değil. Ben burada düzgün yazılım çıkartmayan Samsungu kabahatli buluyorum. Bir sonraki cihazım kesinlikle Samsung olmayacak. LG'nin kendini nasıl geliştirdiğine bir baksınlar. Bir önceki nesil telefonu olan Optimus G'de bile optimus arayüzü yağ gibi akıyor. Daha görsel bir arayüzü Nexus performansıyla kullanıyorsunuz. Telefonum iyice eskidikten sonra LG alacağı herhalde.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Arayuz takilmalarinda hic ozel birsey yok. 4.1.2 de neyse 4.3 te ayni anlik frame atlamalarindan fazlasi yok. Touchwiz launcherla.o durum zorunlu zaten. ozellikle.kaydirmalarda 4.3 cok daha iyi durumda. Genel isleyiside bana gore cok daha iyi.2 sorun var kilit ekranindan cikista telefon kendine gelmiyor ve pili hizli bitiyor 2 side kernel degistirince duzeliyor. Samsung un arayuz konusunda en kotu oldugu dogru ama lg de iyi degil nexus htc sony nin yaninda 2 si sonunculugu paylasir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: mekan33333

Cyanogen mod yuklmenizi tavsiye ederim. İş yok bu stok romlarda

Kalem ozellikleri note2de verimsizdi note3de bu frimware ile kalem ozellikleri verimli calisiyormu?

Nasıl verimli değil? Note 2 kullanıyorum kalemle yapamadığım şey yok.

Konuya hakim degil formda oyle okumuştum.

Note2 tr cihazi icin frimesre frimware oneriniz var mi keza ben stocktan cok sıkıldım hep sorun hep sorun pilide az gidior...

Alıntıları Göster
    Ben stok romda perseus kernel ile yoğun kullanımda iki gün görüyorum.custom rom tavsiye etmem.

• Merhabalar

Samsung'un TouchWiz arayüzünde ciddi sıkıntılar var. Sürüm 4.1.2 olsa ne olacak, hala telefonda donma ve takılmalar var. HTC ürünlerini görünce kullandığım telefon S3 mü Ace mi diye tereddüt yaşıyorum. Üstelik telefonum uygulama kaynamıyor. Hepi-topu 10-15 uygulama yüklemişimdir.

Ben anlamıyorum sorunsuz diyen arkadaşları. Bu telefonu 1.5 yıldır kullanıyorum, 4.1.2 sürümünün henüz stabil çalıştığını göremedim. Takılmalar, donmalar vs. hep mevcut. Hoş eskiye nazaran belki düzelmeler vardır ama hala adam akıllı çalışmıyor.

Bazı arkadaşların "telefonda sorun yok kullananda var" demeleri de açıkçası çok gülünç. Arkadaşlar siz ne kullanıyorsunu bilmiyorum ama bir zahmet başkalarının kullandığı ürünlerle ilgili yorum yapmayın. Bu telefonu kaç defa bataryasını çıkarmak suretiyle yeniden başlatmak zorunda kaldım. Üstelik 4.1.2 sürümü yüklüyken yaşadığım bir sıkıntıydı. Telefon daha servis görmedi, custom rom görmedi, harici bir işlem görmedi. Yaşattığı bu takılma sorunlarından dolayı servisi aradım, telefonun açılışındaki menüden "Wipe" ve "Factory Reset" işlemlerini yapmamı önerdiler.

Yaptım, sonuç; hala donma sorunu var. Hala takılmalar yapıyor. Yere vurasım geliyor bazen telefonu.

Bu nedenle, Samsung yeni ürün çıkaracağına; bir miktar daha mühendis alsın, adam akıllı işletim sistemi yazdırsın. Yapamayacaksa da Google Edition'a geçsin; biz de kurtulalım kendisi de kurtulsun. Bu gidişle çok kişiyi kaybeder. Şahsen şu durumda bir sonraki telefonum kesinlikle Samsung olmayacak.

Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 17 Kasım 2013; 22:16:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AndryTR

Merhabalar

Samsung'un TouchWiz arayüzünde ciddi sıkıntılar var. Sürüm 4.1.2 olsa ne olacak, hala telefonda donma ve takılmalar var. HTC ürünlerini görünce kullandığım telefon S3 mü Ace mi diye tereddüt yaşıyorum. Üstelik telefonum uygulama kaynamıyor. Hepi-topu 10-15 uygulama yüklemişimdir.

Ben anlamıyorum sorunsuz diyen arkadaşları. Bu telefonu 1.5 yıldır kullanıyorum, 4.1.2 sürümünün henüz stabil çalıştığını göremedim. Takılmalar, donmalar vs. hep mevcut. Hoş eskiye nazaran belki düzelmeler vardır ama hala adam akıllı çalışmıyor.

Bazı arkadaşların "telefonda sorun yok kullananda var" demeleri de açıkçası çok gülünç. Arkadaşlar siz ne kullanıyorsunu bilmiyorum ama bir zahmet başkalarının kullandığı ürünlerle ilgili yorum yapmayın. Bu telefonu kaç defa bataryasını çıkarmak suretiyle yeniden başlatmak zorunda kaldım. Üstelik 4.1.2 sürümü yüklüyken yaşadığım bir sıkıntıydı. Telefon daha servis görmedi, custom rom görmedi, harici bir işlem görmedi. Yaşattığı bu takılma sorunlarından dolayı servisi aradım, telefonun açılışındaki menüden "Wipe" ve "Factory Reset" işlemlerini yapmamı önerdiler.

Yaptım, sonuç; hala donma sorunu var. Hala takılmalar yapıyor. Yere vurasım geliyor bazen telefonu.

Bu nedenle, Samsung yeni ürün çıkaracağına; bir miktar daha mühendis alsın, adam akıllı işletim sistemi yazdırsın. Yapamayacaksa da Google Edition'a geçsin; biz de kurtulalım kendisi de kurtulsun. Bu gidişle çok kişiyi kaybeder. Şahsen şu durumda bir sonraki telefonum kesinlikle Samsung olmayacak.

Herkese iyi forumlar dilerim.
    Bu arada Note 2 için 4.3 test romu sızdırıldı...
    www.sammobile.com

• Hiç şaşırmadım....

• quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Cyanogenmod candır gerisi gerisi yalandır
    'Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu, Galaxy Note 2 için ise ertelendi'

Cyanogenmod = > Galaxy S2 4.3.1 ! Samsung daha uğraşsın dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Fark etmez 4.1.2 her türlü işi görüyor, en ufak bir problem söz konusu değil Note 2 için. Eğer ki 4.3 ile ilgili düzenlemelerde problem çıkacaksa 4.4 bile beklenir, mevcut kullandığımız sürümde problem olmadığı için beklemekten ölmeyiz.

hocam kusura bakma da şu yorumdan çaresizlik akıyor. Samsung taraftarları genelde htc yi güncelleme kısmından vururlardı. Şimdi htc samsungdan aylar önce sorunsuz olarak veriyor. Siz de diyorsunuz ki lüzumu yok acelenin biz bekleriz...

Bu arada biz sistem çalışmıyor demiyoruz. Ama istiyorsan android 1 de tıkır tıkır çalışıyor. Niye 4.4 e kadar zorlamışlar? Bu google da akıl yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Gec olsun guc olmasin, Applein ios 7 ile 4s ve onun assagi modellerine yaptigi zulumu bilmeyen yoktur sanirim, Htcnin 1 yillik Htc OneXe guncelleme vermemesi vb

geç olsun güç olmasın mı?

daha nekadar geç kalacak ki hocam??????? 1 ay mı? 3 ay mı? 6 ay mı geç olsun? S3 kullanıcıları 1 yıla yakın süredir güncelleme diye bekletiliyolar. bundan daha geç nasıl olabilir ki geç olsun güç olmasın diyecez???

samsung'un müşteriyi uyutma taktiğini söylüyorum:

• güncelleme getirecem de, 3 ay beklet.
  • isyanlar artınca dedikodu yay: 'güncelelme çıkıyo, yolda, eli kulağında' diye, 1-1buçuk ay daha beklet.
  • kıytırık bi performans güncellemesi yayınla biraz daha susunlar bikaç ay daha beklet.
  • artık millet güncellemeden umudu kestiğinde: "bu versiyon zaman aşımına uğradı yeni versiyonu getirecez de" (böylece süre tekrar başlamış gibi algılayacaklar)
  • tekrar isyan çıkınca güncellemeyi tamamlanmamış haliyle yayınla ve "aaa tüh bak hatalıymış bu" deyip bi hafta sorna geri çek ve müşteriler sıfırdan beklemeye başlasınlar.

S3 sahibiyim, S3 kullanıcısı arkadaşlara söylüyorum; cyanogenmod yükleyin keyfinize bakın, bu gerizekalı samsung yazılım ekibinden meded umma gafletine kapılmayın. bırak 4.3'ü 4.1.2 ile dahi yerlerde sürünüyo stock rom ile cihaz.

kimse de bana samsung iyi güncelleme veriyo demesin bundan sonra.

Alıntıları Göster
  • iPhone6'nın ekranı biraz daha büyük ve orantılı olursa bir sonraki telefonum olacaktır. O da olmazsa HTC serisine el atarız. Uğraşılmaz bu Samsung ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rootzilla

iPhone6'nın ekranı biraz daha büyük ve orantılı olursa bir sonraki telefonum olacaktır. O da olmazsa HTC serisine el atarız. Uğraşılmaz bu Samsung ile.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

kilit açma tuşuna basıyorum yarım saat sonra açılıyor. Batarya su gibi gidiyor. Tekrar 4.1.2 ye döndüm.

Bende donmek istiyorum nasil donerim ?? Kilit ekrani sinir etti beni bi yardimci olursaniz sevinirim

• Hay lanet o kadarda heves etmiştim. Başlığın en başını görünce heyecan yaptım. Heyecanımda hevesimde kursağımda kaldı.

• Siz yine iyisiniz Samsung sizi ipliyor s2 kullanıcılarının suçu ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Siz yine iyisiniz Samsung sizi ipliyor s2 kullanıcılarının suçu ne?

Hocam s2 almalı güncelleme bence de ama en çok da s2 almıştır heralde samsung tarafından 2.3 4.0 4.1 note 2 4.1 ile çıktı geçen sene hala 4.1 ki bana kalırsa bu 4.3 son güncelleme olur o da Gear için veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Starkk

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Siz yine iyisiniz Samsung sizi ipliyor s2 kullanıcılarının suçu ne?

Hocam s2 almalı güncelleme bence de ama en çok da s2 almıştır heralde samsung tarafından 2.3 4.0 4.1 note 2 4.1 ile çıktı geçen sene hala 4.1 ki bana kalırsa bu 4.3 son güncelleme olur o da Gear için veriliyor

4.0 ve 4.1 i güncelleme saymıyorum. Sırf laf olsun diye verilmiş güncellemeler. Şu cyanogeni kurmayı becerebilsem kurucam zaten

• bu kadar yaygaranın sebebini anlamıyorum. prangalı iOS değil ki bu bi ton emek ver geriye dönüş için. çöktü mü kardeşim telefonun bi odin herşeyi çözer. 15 dakikada evinde sıcacık kalorifer peteğinin yanında telefonunu eski haline getirebilirsin. ister froyo'ya dön ister gingerbread'e istersen jelly bean'e. hiç bir kısıtlama yok. android de üreticiye bile bağlı değilsin. ben galaxy s i9000 telefonum ile kitkatı test ediyorum şu an CyananogenMod sağolsun varolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rootzilla

iPhone6'nın ekranı biraz daha büyük ve orantılı olursa bir sonraki telefonum olacaktır. O da olmazsa HTC serisine el atarız. Uğraşılmaz bu Samsung ile.

Alıntıları Göster
    Bence Nexus alın bitsin bu çile. Siz telefonu güncellemek için mi alıyorsunuz anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bence Nexus alın bitsin bu çile. Siz telefonu güncellemek için mi alıyorsunuz anlamıyorum

Alıntıları Göster
    Garanti problem olmasa bir sürü rom atılabilir ama işte garanti devreye giriyor :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.