Şimdi Ara

FM 2014 Real Time Editör [ÇIKTI ! ] [ÜCRETSİZ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
3
Favori
167.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Koreli bir site yapıyor.Yazılar korece olduğu için fazla anlayamadım ama durumu %50' de imiş.

@In My Remains @nizipliyim
    3 kişi ortak alma durumu kesinse ben ortaklardan biri olmaya adayım eğer 2 aday daha çıkacaksa payıma düşeni öderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

3 kişi ortak alma durumu kesinse ben ortaklardan biri olmaya adayım eğer 2 aday daha çıkacaksa payıma düşeni öderim

Alıntıları Göster
    c) Licensing:
    If you have contributed to the project in a way that granted you a valid FMRTE license you CANNOT NOT, IN ANY CASE, SHARE or REDISTRIBUTE your license.

Ortak alma işi yattı sanırım yazılana göre lisans kodu paylaşılamıyor

• quote:

c) Licensing:
    If you have contributed to the project in a way that granted you a valid FMRTE license you CANNOT NOT, IN ANY CASE, SHARE or REDISTRIBUTE your license.

Ortak alma işi yattı sanırım yazılana göre lisans kodu paylaşılamıyor

Alıntıları Göster
    Son durum nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Son durum nedir hocam ?
    Aşağıda ki siteden ücretsiz versiyonun ne zaman çıkacağını takip edebilirsiniz ;

http://footballmanager2014.altervista.org/fmrte-14-download/
  • quote:

Aşağıda ki siteden ücretsiz versiyonun ne zaman çıkacağını takip edebilirsiniz ;

http://footballmanager2014.altervista.org/fmrte-14-download/

Alıntıları Göster
    Ltfen yardım edin kayıt resmine basıyorum you are playing ... diye hata veriyo yardım edin bi fikri olan lütfen söylesin yapamıyorum sinir bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7LEO10

Ltfen yardım edin kayıt resmine basıyorum you are playing ... diye hata veriyo yardım edin bi fikri olan lütfen söylesin yapamıyorum sinir bozucu

Alıntıları Göster
    bende var isterseniz ozelden ulasın bi arkadasla paylasabilirim makul bi fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaranonur

bende var isterseniz ozelden ulasın bi arkadasla paylasabilirim makul bi fiyata

Alıntıları Göster
    Crack li versiyonu çıktı.
    http://kickass.to/ sitesinden aratabilirsiniz.

Edit : Arklar verdiğim linkteki crack li dosyada problem var.Eğer oyuncuları edit yaparsanız save dosyanız bozuluyor bilginiz olsun.
    Deneme şansını yeni buldum. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daysin -- 19 Aralık 2013; 12:46:52 >

• daysin D kullanıcısına yanıt
    :)Hocam crackli versiyon çıktı ama ne tesadüftür ki aynı gün fm nin yeni sürümü çıktı 14.2 :) şimdi gel birde bunu bekle işin yoksa :)
  • quote:

:)Hocam crackli versiyon çıktı ama ne tesadüftür ki aynı gün fm nin yeni sürümü çıktı 14.2 :) şimdi gel birde bunu bekle işin yoksa :)
    Teşekkürler.
  • quote:

Teşekkürler.
    Arklar verdiğim linkteki crack li dosyada problem var.Eğer oyuncuları edit yaparsanız save dosyanız bozuluyor bilginiz olsun.
    Deneme şansını yeni buldum. Kusura bakmayın.
    Hatırlatma için teşekkürler az kalsın akşam eve gidince deneyecektim
  • quote:

Paranızı 1€ bile değiştirmeyin.Oyundan çıkıp girdiğinizde oyun yüklenemedi hatası veriyor.
  • quote:

Rica ederim kardeşim.
    Denemedim ama FMRTE 14.2.0 Kayıtlı Oyun Editörü de çıkmış.
    http://www.fmgraphics.net/forum/topic/50024-fmrte-1420-kay%C4%B1tl%C4%B1-oyun-edit%C3%B6r%C3%BC-aktivasyon-gerektirmez/

Üstadım açıkçası korkuyorum kayıtlı oyunu bozup bozmadığndan emin olmak lazım çalıştırmak için yinede çok sağolun link için
  • quote:

Üstadım açıkçası korkuyorum kayıtlı oyunu bozup bozmadığndan emin olmak lazım çalıştırmak için yinede çok sağolun link için
    denedim şu an sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino78 -- 22 Aralık 2013; 5:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daysin

quote:

Rica ederim kardeşim.
    http://www.fmgraphics.net/forum/topic/50024-fmrte-1420-kay%C4%B1tl%C4%B1-oyun-edit%C3%B6r%C3%BC-aktivasyon-gerektirmez/

çoooooook teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daysin

quote:

Rica ederim kardeşim.

çoooooook teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Ana mesaja eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 22 Aralık 2013; 12:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Ana mesaja eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunun orjinal editörü varmı? varsa nerden bulabilirim? ücretli ücretsiz fark etmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster015

arkadaşlar bu oyunun orjinal editörü varmı? varsa nerden bulabilirim? ücretli ücretsiz fark etmez...

Alıntıları Göster
    Yine güncelleme geldi döndük tekrar başa bekle ki yeni yeni versiyonun cracklisi çıksın :)
  • quote:

Yine güncelleme geldi döndük tekrar başa bekle ki yeni yeni versiyonun cracklisi çıksın :)

Alıntıları Göster
    merhaba iyi günler.Fm editör hakkında bir sıkıntım vardı,forumada yazdım fakat bilgisi olan yok galiba.Birde size özelden
    sormak istedim,yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

fm2014 için bir sürü editör denedim ( real time ) oyunum orjinal. fakat her editörde bu hatayı veriyor.

FMRTE does not support your game version (14.2.1 454037).

Supported Versions:
    14.1.3 (438735)
    14.1.4 (446361)
    14.2.0 (451266, 452589)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster015 -- 3 Ocak 2014; 14:25:15 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.