Şimdi Ara

Satilik XBOX ONE FORZA Bundle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1 ADET ALMIS OLDUGUM PRE ORDER XBOX ONE ONE ÜRÜNÜNÜN Bir adet de eşim tarafından da doğum günü hediyesi olarak almış bu yüzden biri boşa çıktı ÜRÜN PAL VE 220 VOLTAJLI
    ÖDEME PAY PAL ILE olacak teslimat Ocak ayında Türkiye'ye ziyaretimde teslim edecem
    Fiyat 529€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 17 Kasım 2013; 14:48:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

prensibim geregi kesinlikle bu sitede cok yaygin olan surda su kadar.burda bu kadar vatan %25 indirim yapmis bimden alirsam 100 tl hediye ceki var groseri yaninda bardak takimi veriyor gibi :) seyleri istemiyorum nerde ucuz set varsa gidin ordan alin size zorla bisey satmiyorum
  • Ben alabilirim usta ankaraya gel bi yemek yeriz alirim hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

prensibim geregi kesinlikle bu sitede cok yaygin olan surda su kadar.burda bu kadar vatan %25 indirim yapmis bimden alirsam 100 tl hediye ceki var groseri yaninda bardak takimi veriyor gibi :) seyleri istemiyorum nerde ucuz set varsa gidin ordan alin size zorla bisey satmiyorum
  • hocam merhaba. mersine geldiğinizde satılmamış olursa elden alabilirim. aklınızda bulunsun. mersinde yaşıyorum.
  • istanbuldan elden alabılırım pm

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.