Bildirim
Pc sürekli yükte gibi yoğun çalışıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardes virus vardir saglam bi programla tarat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: darkboyy
Kardes virus vardir saglam bi programla tarat
Awast kullanıyorum önerebileceğin baska virus programı varmı awasttan üstün olan cevabın icin teşekkür ederim_____________________________ -
Kaspersky oneririm avasti en son 4 sene once kullandim kendinde virus bulmustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Esed öneririm çok iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Teşekkürler arkadaşlar _____________________________ -
Arkadaşım sıcaklık değelerin gayet normal. Senin dediğinden anladığım kadarıyla bilgisayarın gürültülü çalışıyor. Bunun sebebi fan ve ızgaranın tozlanmış olabileceğini düşünüyorum. Kendin yapabiliyorsan temizliğini yap yapamıyorsan teknik servise ya da güvenebileceğin bir bilgisayarcıya temizlet. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: smlchn
Arkadaşım sıcaklık değelerin gayet normal. Senin dediğinden anladığım kadarıyla bilgisayarın gürültülü çalışıyor. Bunun sebebi fan ve ızgaranın tozlanmış olabileceğini düşünüyorum. Kendin yapabiliyorsan temizliğini yap yapamıyorsan teknik servise ya da güvenebileceğin bir bilgisayarcıya temizlet.
Haklısın fanlarda toz olduğu zaman da ses yüksek oluyor teşekkür ederim_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zestat 1 ayda kaç kilo aldırır
- bios pili biterse ne olur
- gigaset telsiz telefon son arayan numarayı görme
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı hatası
- aç kapa musluk gıcırtısı nasıl giderilir
- bilgisayar adı değiştirme
- udf indir
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı