Bildirim
VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (1081. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: M.L.Crassus
quote:
Orijinalden alıntı: xmen16
Arkadaşlar aracımı satıp golf 6 tsi almayı düşünüyorum ama bır turlu manuel mı yoksa dsg lı mı almalıyım sorusuna yanıt bulamadım cunku ıkıncı el alacağım ıcın tereddutlerım var (dsg yı bırazda esım ıcın ıstıyorum).
Birde acaba donanım sevıyesı olarak hangı yıl ve donanımı almak mantıklı (golf 6 dusuk model yüksek donanım-yüksek model dusuk donanım)
Kafa rahat olsun isteniyorsa en temizi daima Manuel vitesten yana tercih kullanmaktır.
İkinci elde yüksek model yılı düşük donanım veya yüksek donanim düşük model yılı ayrımı da aracın km.'si ve mevcut durumuna göre degisebilecek bir tercihtir. İkinci el şans işidir. Çok temiz düşük model yıllı yüksek donanımlı araç denk gelirse pekala yüksek model yıllı araç yerine tercih edilebilir. Alım anındaki tercihleri karsilastirarak karar vermek lazım bu noktada bence . Hangisi daha makul tercih olacaksa o seçim yapılır o anda.
şöyle bır sorum daha olacak 2010-2012 model arası comfort golf 6 dsg lı almayı düşünüyorum bu dsg kendı arasında cesıtlerı var mı (yada her otomatık dsg mı )varsa nasıl anlarım ve en sorunsuzu yada en ıyısı hangısı
şimdiden teşekkürler ..
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 6 Temmuz 2016; 14:32:25 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 6 Temmuz 2016; 14:34:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW
Geldi mi bizimki büyük buluşmaya?
Biraz zor elbette üzerinde bunca baskı varken oraya gitmek
Ve darth vader olmak....
hocam selamlar.
senin imzanda aracını gördümde. comfort araca sürüş paketi ekletince cruise control highline da ki gibi direksiyonun üstünde sol tarafa mı konumlandırılıyor? yoksa eskisi gibi sinyal koluna mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
quote:
Ve darth vader olmak....
hocam selamlar.
senin imzanda aracını gördümde. comfort araca sürüş paketi ekletince cruise control highline da ki gibi direksiyonun üstünde sol tarafa mı konumlandırılıyor? yoksa eskisi gibi sinyal koluna mı?
Ayrıntılı cevap gelene kadar ön cevap olsun, aynen Highline gibi direksiyonda geliyor hocam. Ayrıca bir kol olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 6 Temmuz 2016; 14:35:10 > -
Hocam hızına bir kez daha hayran oldum....
Yoksa ben mi çok yavaşım?
@M.L.Crassus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 15 Mart 2014; 11:52:25 > -
quote:
quote:
quote:
Ve darth vader olmak....
hocam selamlar.
Ayrıntılı cevap gelene kadar ön cevap olsun, aynen Highline gibi direksiyonda geliyor hocam. Ayrıca bir kol olmuyor.
geçen bahsetmiştim hocam teyzeme comfort aldık 1.2 dsg li die ama siyah renk diye vazgeçti. sonra baktılar 2 hafta sonra gelicek sürüş komfort paketli bi araç vardı tungsten grisi onu sipariş etti. 67.500 fiyat.
-
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar aracımı satıp golf 6 tsi almayı düşünüyorum ama bır turlu manuel mı yoksa dsg lı mı almalıyım sorusuna yanıt bulamadım cunku ıkıncı el alacağım ıcın tereddutlerım var (dsg yı bırazda esım ıcın ıstıyorum).
Birde acaba donanım sevıyesı olarak hangı yıl ve donanımı almak mantıklı (golf 6 dusuk model yüksek donanım-yüksek model dusuk donanım)
Kafa rahat olsun isteniyorsa en temizi daima Manuel vitesten yana tercih kullanmaktır.
İkinci elde yüksek model yılı düşük donanım veya yüksek donanim düşük model yılı ayrımı da aracın km.'si ve mevcut durumuna göre degisebilecek bir tercihtir. İkinci el şans işidir. Çok temiz düşük model yıllı yüksek donanımlı araç denk gelirse pekala yüksek model yıllı araç yerine tercih edilebilir. Alım anındaki tercihleri karsilastirarak karar vermek lazım bu noktada bence . Hangisi daha makul tercih olacaksa o seçim yapılır o anda.
şöyle bır sorum daha olacak 2010-2012 model arası comfort golf 6 dsg lı almayı düşünüyorum bu dsg kendı arasında cesıtlerı var mı (yada her otomatık dsg mı )varsa nasıl anlarım ve en sorunsuzu yada en ıyısı hangısı
şimdiden teşekkürler ..
7 ileri kuru tip dq200 aynı şanzıman. Ancak Volkswagen' in ilginç bir huyu var senede 3 kere güncelleme yapar tespit edebildiği sorunlarda. Yani yeni tarihli olan daima daha günceldir. Örneğin 2012 Kasım'da Golf Mk7 çıktığında Mekatronik yenilendi bu sanzimanlarda. ArtıK Mekatronik sorunu pek duymuyoruz. 2013 sonunda da bu sanzimanin yağı yenilenmeye başladı. Yeni üretimler yeni yağla geliyor eskilerini de servisler çaktırmadan güncelliyor servis formlarinda ücretsiz yağ değişimi olarak görebiliyoruz. Kısacası ne kadar yeni tarih o kadar iyi. Bence özellikle sorunsuz istiyorsaniz 2010 ve 2011 leri biraz arka planda bırakın. Yanlış anlamaya sebebiyet vermemesi açısından bunlardan eskiler sorunlu demiyorum demeye çalıştığım daha yeni daha günceldir sadece.
-
quote:
Hocam hızına bir kez daha hayran oldum....
Yoksa ben mi çok yavaşım?
@M.L.Crassus
Launch Control kullanıyorum
Pas yapmamaya çalışıyorum Murat Hocam
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ve darth vader olmak....
hocam selamlar.
geçen bahsetmiştim hocam teyzeme comfort aldık 1.2 dsg li die ama siyah renk diye vazgeçti. sonra baktılar 2 hafta sonra gelicek sürüş komfort paketli bi araç vardı tungsten grisi onu sipariş etti. 67.500 fiyat.
Çok doğru seçim olmuş. Hem metalik renk hem Sürüş Konfor Paketi. Tam isabet seçim. Fiyatları da tam yansitmamislar. Siyaha neden yüksek fiyat istediklerini bir anlayamadik sadece Hangi bayide Siyah araç? Bugün belki bir arkadaşımla bayi ziyareti yapma ihtimalim var sorayım o aracı da.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 6 Temmuz 2016; 14:35:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyValue
quote:
Ortalama hıza göre normal Sefa Hocam. Bende de aynı hemen hemen aynı ortalama hızda değerler.
50 km yolun 49 km sini sabitleyiciyle gidiyorum 90 100 arasi lakin gittigim 1 km yoktur dusuk hiz ama ortalamam dusuk cikiyo bunu 100 kmde mi tamamliyo
Anlık yavaslamalar, yapılan frenler, aracın hareketi anina kadar gecen süreler, anlık durmalar hep ortalama seyir süratini değiştiren etkenler. Bence tüketim doğal görünüyor 60km/h + süratlerde bende de değerler hep yakın olmuş.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ve darth vader olmak....
hocam selamlar.
Çok doğru seçim olmuş. Hem metalik renk hem Sürüş Konfor Paketi. Tam isabet seçim. Fiyatları da tam yansitmamislar. Siyaha neden yüksek fiyat istediklerini bir anlayamadik sadece Hangi bayide Siyah araç? Bugün belki bir arkadaşımla bayi ziyareti yapma ihtimalim var sorayım o aracı da.
doğuş oto esenyurt hocam. araç hazır garajda bekliyor. dün işlemleri olsa salı teslimdi. ama yeni araç 20side gelcekmiş gemiyle. 24 teslim dediler.
-
Ters bayide çıktı yer olarak bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X