Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu dizi nasıl bir şey tavsiye eder misiniz ? BB den sonra sarar mı ? BB'nin yerını dolduracak bır dizi bulamadım, resmen ailem gibi baglanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Beyler bu dizi nasıl bir şey tavsiye eder misiniz ? BB den sonra sarar mı ? BB'nin yerını dolduracak bır dizi bulamadım, resmen ailem gibi baglanmıştım.
    Breaking Bad kadar iyi. Belki daha bile iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Breaking Bad kadar iyi. Belki daha bile iyi.

Alıntıları Göster
    O kadar iyi yanı. İlk sezonu indirip izlerım hocam, bakalım saracak mı.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle izlemeye başlayın. Başta Jimmy(Saul) ve Mike olmak üzere dizi BB öncesini anlatıyor. Karakterlerin çoğunu zaten BB'den tanıyorsunuz. Ayrıca bu dizide Skyler White kadar can sıkıcı bir karakterde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Kesinlikle izlemeye başlayın. Başta Jimmy(Saul) ve Mike olmak üzere dizi BB öncesini anlatıyor. Karakterlerin çoğunu zaten BB'den tanıyorsunuz. Ayrıca bu dizide Skyler White kadar can sıkıcı bir karakterde yok.
    Tesekkur ederım, ındırıp ızleyecegım hocam. Sanırım gus reis de varmış, sırf onun ıcın bıle ızlenır. Brekıng bad deki en sevdıgım karakterdı.
  • Arkadaşlar sizce breaking bad'i tekrar izlemeli miyim? Better call saul izlerken fark ettim, çoğu şeyi unutmuşum. Kaç yıl oldu bitireli BB'i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam, Gus reis'de var. Geçen bölümde hayatı üzerine bir hikayesini de anlattı, adama hak verdim. Neyse, spoiler vermeyeyim de merak edin hızlı hızlı izleyin.
  • Gus reis'in olması çok iyi işte. Kesin izleyecegım hocam, Tekrar tesekkur ederım.
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Zamanında çok beğenmediğim için bi daha izlemeye başladım. 5.sezonun yarısındayım. Daha çok uyuz oldum Walter'a falan. Hatırlamadığın bir şey varsa sor, elimden geldiğince cevaplarım. Boşuna bi daha izleme yani.
  • Hocam hatırlamadığım çok şey vardır. Genel hatlarıyla hatırlıyorum sadece. Buradakiler beni topa tutacak ama ben BB'in çok iyi bir dizi olmakla beraber overrated olduğunu düşünüyorum

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

Öyle zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Beyler bu dizi nasıl bir şey tavsiye eder misiniz ? BB den sonra sarar mı ? BB'nin yerını dolduracak bır dizi bulamadım, resmen ailem gibi baglanmıştım.
    Breaking Bad'e bağlanan biri zaten otomatikman BCS'ye de bağlanır bu zamana kadar başlamamanız hata olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 16 Eylül 2018; 21:26:46 >
  • Strange Night kullanıcısına yanıt
    Başlayacagım hocam.
  • Chuck?

• Skyler ile kıyaslarsak o karakter eğlenceli bile sayılır. Skyler adamın ömrünü yedi resmen. Bizde oturup izledik.
  • 04x07

Bu bölüm biraz daha hareketliydi. Kim'in planını merakla bekliyorum. O kadar kırtasiye malzemesini ne yapacak acaba? Vee 1 ay kaldı Jimmy'nin sahalara dönmesine

• huell zayıflamış sempatikliği gitmiş ama adamın sağlığı için iyi bir şey tabi
  • [spoiler]Skyler White kadar gıcık bir dizi karakteri görmedim. 5 sezon boyunca ağlamak dışında işi olmadı. Oğlu da garip. İlk sezon ve son sezon aynı laf. Neden ölmüyorsun?

• Altyazı gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.