Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

breaking bad de ki sinekli bölüm gibi geldi bana tek bir mekanda geçen bir bölüm ama hiç sıkıcı değildi. chuck ölse bu kadar sevinmezdim o son anda ki herkesin ona acırcasına bakışları beni öyle mutlu etti ki

mike, gus, hector, her ne kadar görünmese de nacho olmadığı bir bölüm ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiydi

6. bölümde saul goodman geliyor

• 3x5

Fazla söze gerek yok. Şu resim anlatır sanırım herşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 10 Mayıs 2017; 9:3:4 >
  • Harika bi bölümdü , ben bayıldım resmen =)

Fazla aksiyon olmamasına, koca bi bölüm sadece mahkeme salonunda geçmesine rağmen son ana kadar heyecanla izledim gerçekten. Jimmy neler neler düşünmüş öyle hakıkaten çok zeki bi adam.
    Ayrıca chuck'ın gerçekten böyle bi hastalıgı yokmus cebine pil yerleştirmesi filan efsaneydi Jimmy'in abisinin karşısında böyle başarılı olması mutlu ediyor beni :D En sonunda Chuck iyice çuvalladı bu gidişle kendisi barodan atılacak
  • 3x5

Ben, Jimmy'nin Chuck hastaneye kaldırıldığında, aslında Chuck'ın hastalığı olmadığını söyleyen kadın doktoru getireceğini düşündüm. Çünkü o bölümde Chuck'ın yanında çalışan elektronik aletler olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamamıştı. Tabi Chuck bunu bilmiyordu. Bu bölümde Jimmy'nin böyle bir şey yapmış olması bence o bölümde olanlardan sonra, abisinin cebine habersiz pil koyduğunda ona zarar vermeyeceğini bildiği içindi. Ve nihayetinde plan işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asac Schrader -- 10 Mayıs 2017; 13:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde mahkemede başkanın yanında oturan siyahi kadını bi ben mi hatırladım

Prison Breakte Alexander Mahone un beraber çalıştığı kadındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

3x5

Ben, Jimmy'nin Chuck hastaneye kaldırıldığında, aslında Chuck'ın hastalığı olmadığını söyleyen kadın doktoru getireceğini düşündüm. Çünkü o bölümde Chuck'ın yanında çalışan elektronik aletler olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamamıştı. Tabi Chuck bunu bilmiyordu. Bu bölümde Jimmy'nin böyle bir şey yapmış olması bence o bölümde olanlardan sonra, abisinin cebine habersiz pil koyduğunda ona zarar vermeyeceğini bildiği içindi. Ve nihayetinde plan işe yaradı.

Hocam bende senin gibi düşündüm o kadını getirir diye ilk hastaneye kaldırıldığında test etmek amaçlı elektrikli alet sokmuştu ve dediği gibi çıkmıştı ama on numara bölümdü yatacak yerin yok olm charles.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

3x5

Fazla söze gerek yok. Şu resim anlatır sanırım herşeyi.

Yeterince detaylı hocam tam 12'den diye buna derim.
  • 3x5 Bölümün Imdb puanı 9.8
  • BB göndermesi. Twitter'da gezerken denk geldim. İzlerken fark etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 10 Mayıs 2017; 19:11:10 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    her bölüm ufak da olsa bb'ye selam çakıyorlar. bu arada hayatımın en hızlı 50dk larından biriydi ne ara bitti anlamadım.
  • son 10 saniye
  • 50 dakikalık bölüm 5 dakika gibi geldi.
  • Çok kaliteli be. Prison Break ile ard arda izliyorum ve aradaki fark.. Mü kem mel !
  • EF SA NE
  • Efsaneler efsanesi. İzleyin, izlettirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

03x05

Mükemmel bir bölümdü. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

Son kısmında Chuck'ın kendini kaybetmesi, artından ortalığın sessizliğe bürünmesi, o bakışlar. (duygunun yansıtılması efsaneydi)

Ayrıca Chuck'ın konuşması da baya mantıklı geldi bana bu EHS (Elektromanyetik Aşırı Duyarlılık) durumunu anlatırken.

Bölüm sonrası istemsiz hastalığa bakarken buldum kendimi. Belirtileri gündelik hayatta herkesin şikayeti olabilecek şeyler aslında.

Gerçekten şuan fazlaca bilinen ya da rastlanan bir rahatsızlık olmasa da biraz okuyup araştırınca neden olmasın ki dedim?

Bizim elemanı görünce aklıma direkt bu sahne geldi.

zayıflamış biraz sanki

• Tek bir sahnede geçmesine rağmen ve Mike olmamasına rağmen dizinin açık ara en güzel bölümüydü. Hayatımın en çabuk geçen 45dk'sıydı hiç bitmesin istedim
    Bu arada ekşiden bir alıntı; sözlerimi bitirirken;

-chuck'ın intihar etme olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum.
    son karedeki exit-chuck ilişkisini de göze alınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 11 Mayıs 2017; 2:43:25 >
  • Ben Gus ve Mike'ın olmadığı bölümlerde genelde sıkılırım fakat bu bölüm o kadar da sıkmadı doğrusu.

Bence Jimmy hapise girmeyecek. Abisinin sıkıntılı olduğunu batarya olayı ile çok ciddi bir şekilde kanıtladı. Mahkeme heyeti de gördü olanları, abisinin kontrolü nasıl kaybettiğini.

Ama ben bazen Chuck'a hak veriyorum. Kardeşini çekemese de yine de kötü işlere bulaşmasını istemiyor.
    Yasaların üstün olmasını, doğrunun iyinin tarafında olmasını istiyor. Tüm bunları o yüzden yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

Ben Gus ve Mike'ın olmadığı bölümlerde genelde sıkılırım fakat bu bölüm o kadar da sıkmadı doğrusu.

Bence Jimmy hapise girmeyecek. Abisinin sıkıntılı olduğunu batarya olayı ile çok ciddi bir şekilde kanıtladı. Mahkeme heyeti de gördü olanları, abisinin kontrolü nasıl kaybettiğini.

Ama ben bazen Chuck'a hak veriyorum. Kardeşini çekemese de yine de kötü işlere bulaşmasını istemiyor.
    Yasaların üstün olmasını, doğrunun iyinin tarafında olmasını istiyor. Tüm bunları o yüzden yapıyor zaten.

Girmiyor zaten hocam hapse promoya bakın

• Furu Kasulye kullanıcısına yanıt
    Promoyu izleyemedim, nereden takip ediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.