Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lakers45

Sezon Finali

Hasikome diyorum... Babuşu durduran Gus'tı %100. Dedeyi sakat bırakacak sandım. Chuck ayrı allahsız. Ölsün dedim ölmedi ölse çok daha iyiydi. Şimdi Jimmy'nin başı belada. Tahminim avukatlığı elinden alınacak o da Saul Goodman adıyla sahte kimlik yaratıp tekrar avukat olacak. Hala Chuck'ın yaptığına şaşıyorum. Allahsız ya evine elektrikler gelsin emi. Güzel sezon finaliydi.

Sezon finalini izlemedim ama Chuck ölmüştür umarım deyip spoiler okudum. Maalesef ölmemiş. Bu kadar gıcık kaptığım başka bir karakter yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

BB çok beğenerek izlememe rağmen bu dizi bana o havayı veremedi. 2. sezon 1 bölüme kadar zor katlandım artık izlemicem.

2. sezon çoşuyor dizi benden sana öneri kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

BB çok beğenerek izlememe rağmen bu dizi bana o havayı veremedi. 2. sezon 1 bölüme kadar zor katlandım artık izlemicem.

2. sezon çoşuyor dizi benden sana öneri kaçırma.

Alıntıları Göster
    Altyazı geldi.
    http://altyazi.org/sub/s/395209/Better-Call-Saul.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Altyazı geldi.

Hocam sitelere ne zaman düşer?
  • quote:

quote:

Altyazı geldi.

Alıntıları Göster

Beklediğim gibi bir sezon finali olmadı kesinlikle. Chuck'ın neden Jimmy'den hoşlanmadıgınıda az çok anladık bölümün başında. Chuck denildiği gibi dizinin en zeki adamı :D Ayrıca Jimmy bu kadar iyi kalpli olma be :D
    Son olarak arabaya o yazıyı kim koydu acaba

• quote:

quote:

Altyazı geldi.

Alıntıları Göster
    Sezon finali pek beklediğim gibi değildi.

• quote:

Sezon finali pek beklediğim gibi değildi.

Alıntıları Göster
    eşekherife çok yamuk yaptım bu sene bu bölüm dahil

ya en baştan çok belliydi ses kaydı ben direkt şüphelendim o son anda o otururken hadi doğru değil derken :/
    çok karışacak herşey chuck kadar şerefsiz biri yok ya
    o not o korna ...

• Olmaz olsun böyle sezon finali
    Chuck ölmedi. Mike'ı dış güçler() durdurdu.
    Şimdi işin yoksa 1 yıl bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Beklediğim gibi bir sezon finali olmadı kesinlikle. Chuck'ın neden Jimmy'den hoşlanmadıgınıda az çok anladık bölümün başında. Chuck denildiği gibi dizinin en zeki adamı :D Ayrıca Jimmy bu kadar iyi kalpli olma be :D
    Son olarak arabaya o yazıyı kim koydu acaba

Alıntıları Göster

Chuck iyice düşman ettirdi kendine, ben beklemiyordum kaseti açıkçası.

Mike'ın da vuracağını sanmıştım çünkü felçli geziyordu BB'de.

Uzun bir süre bekletecek bizi. Neyse ki bir dizi bitip diğeri başlıyor

• quote:

bana bb'de overrated gelmişti, hakkını yemeyelim gerçekten güzel diziydi ama çok fazla abartıldı. better call saul'da bb'nin ekmeğini yiyor, bölümler çok boş geçiyor. dizinin genel atmosferi iyi ama bu yeterli değil benim için, en son 2x5 izledim gerisi duruyor bu yüzden. bu hafta bitirmeye çalışırım artık kalanı yine beğenmezsem devam etmem 3.sezonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Nisan 2016; 20:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

bana bb'de overrated gelmişti, hakkını yemeyelim gerçekten güzel diziydi ama çok fazla abartıldı. better call saul'da bb'nin ekmeğini yiyor, bölümler çok boş geçiyor. dizinin genel atmosferi iyi ama bu yeterli değil benim için, en son 2x5 izledim gerisi duruyor bu yüzden. bu hafta bitirmeye çalışırım artık kalanı yine beğenmezsem devam etmem 3.sezonda.

Alıntıları Göster
    Yorumlar gelmeye başlamış, yavaş yavaş izlemeye başlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: .BOZKURT.

quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

yeni bölümün çevirisi ilk olarak nereden yayınlanır bilen var mı ?

Buradan takip edebilirsiniz.

Bu dizi bugün birçoğumuz için sezon finali ile bitiyor. Ne izleyeceğiz sayın BB ve BCS sevenleri? Bu dizilerden aldığımız keyfi başka hangi dizi/dizilerden alabiliriz?

Fargo'yu tavsiye ederim hocam. Ben çok beğenmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha aksiyonlu bir bölüm bekliyordum sezon finalinde ama güzel bölümdü. Better Call Saul sonuçta. Her türlü severim O notu kim bıraktı acaba? Chuck'ın ses kaydı yaptığını suçunu itiraf ettiğinin farkındasın değil mi dediğinde tahmin ettim. Jimmy'nin başı belaya girecek. Kim Wexler'ı nasıl bırakacağı da bir merak konusu. 1 sene beklenir mi ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 19 Nisan 2016; 20:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Daha aksiyonlu bir bölüm bekliyordum sezon finalinde ama güzel bölümdü. Better Call Saul sonuçta. Her türlü severim O notu kim bıraktı acaba? Chuck'ın ses kaydı yaptığını suçunu itiraf ettiğinin farkındasın değil mi dediğinde tahmin ettim. Jimmy'nin başı beleya girecek. Kim Wexler'ı nasıl bırakacağı da bir merak konusu. 1 sene beklenir mi ya :(

Nacho Varga notu koymuş olabilir zaten vuruş açısınıda engelliyordu
    edit:koydurtmuş olabilr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 19 Nisan 2016; 20:36:47 >

• quote:

quote:

Daha aksiyonlu bir bölüm bekliyordum sezon finalinde ama güzel bölümdü. Better Call Saul sonuçta. Her türlü severim O notu kim bıraktı acaba? Chuck'ın ses kaydı yaptığını suçunu itiraf ettiğinin farkındasın değil mi dediğinde tahmin ettim. Jimmy'nin başı beleya girecek. Kim Wexler'ı nasıl bırakacağı da bir merak konusu. 1 sene beklenir mi ya :(

Alıntıları Göster

Jimmy böyle bir bait'e nasıl düşersin.. Ama yine de belki abisi ilk kez abilik yapar ve kaydı siler diye tahmin ediyorum. Ya da umuyorum diyelim.

• quote:

quote:

Olabilir ama evden çıkıp arabaya kısa sürede gitmesi zor olur sanki. Göreceğiz seneye artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Beklediğim gibi sezon finali olmadı.Chuck a her bölüm olduğu gibi sövdüm.Jimmy nin reklam filmi fişek olmuş Mike a notu bırakan Nacho olamaz ışınlanma gücü yok.Gus Fring diyorlar notu bırakana.

İşin yoksa 1 sene daha bekle. Sezon genel olarak durgun geçti.Önümüzdeki sezonlara bakacağız artık.

Ayrıca izinsiz ses kaydı almak suç sayılmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 19 Nisan 2016; 21:20:22 >

• Chuck, Skyler'ı aratmıyor. Mike'a engel olan ise büyük ihtimal Gus.

• quote:

quote:

quote:

Olabilir ama evden çıkıp arabaya kısa sürede gitmesi zor olur sanki. Göreceğiz seneye artık.

Büyük ihtimal Gus Fring engel oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Accountisgone99

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal Gus Fring engel oldu.

Alıntıları Göster

Boş bir sezon finali,şerefsiz Chuck tiksindirdi iyice.Hiçbir şey anlamadım bu bölümden.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.