Şimdi Ara

Huzurlarınızda Galaxy Note 3 : 5.7 inçlik Full HD ekran, deri kaplama arka kapak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
11.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

bu seneki note da gösterdiki samsung un amiral gemisi artık note lardır 2 senedir s serisine göre daha iyi geliyor note serisi cihazlar.

Alıntıları Göster
    Bu telefona laf edenin ağzına kürekle vururum. Büyük telefon istemiyorsanız başka kapıya, 10 numara phablet olmuş. Boşuna beklemedik 7 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

Bu mesaj silindi.
    quote:

"s2'm gibi olmuş"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 4 Eylül 2013; 21:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Ayrıntılar gelsin Birde daha detaylı fotoğraflar lazım. Bu sefer olmuş gibi kasası da Note 2 ile aynıysa büyüklük problemi de bir nebze olsun azalacaktır.

Alıntıları Göster
    apple şimdi zart zurt etmicek mi tasarımdan dolayı yani s2 yi yasaklattıydı adamlar dikdörtgenin mucidi olarak.

• eleştirelecek hiçbir yönü yok. samsung dünyayı ele geçirmezse neyim

• pili akıllarda soru işareti bıraktı
    (yanlışım yoksa Note 2'ye göre 100mAh yükseltme var sadece)

ayrıca çıkıntı kamerayı da sevmiyorum ben alırsam kapağı sıfırlayan daha büyük bir pil ile alırım..

exynos tarafı ve grafik birimi muallakta daha kesinleşmiş değil
    inşallah t628 ile gelir :) 3GB ram android platformu için mükemmel

ses kalitesi olarakta çıtayı yükseltmişler
    tasarımı için birşey söylemek gerekirse S2 kullanıcısıyım ;)

millet bızıklamaya başladı ürünleri yakında videoları düşer internete

• quote:

Orijinalden alıntı: enkog

apple şimdi zart zurt etmicek mi tasarımdan dolayı yani s2 yi yasaklattıydı adamlar dikdörtgenin mucidi olarak.

Alıntıları Göster
    okadar tanıtım yapmıslar telefon mu tanıttılar kalemmi tanıttılar anlamadım arkadas , insan biraz kamerasına malzemesine zartına zurtuna detayli girerdi.tanıtımı beyenmedim.
  • Bunun tasarımına laf edilmez sanırım gayet güzel olmuş. S4 den daha başarılı.
    plastik kraaall bla bla diyenlere güzel derinden bir KAPAK yapmış samsung. tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzcanlicanavar

pili akıllarda soru işareti bıraktı
    (yanlışım yoksa Note 2'ye göre 100mAh yükseltme var sadece)

ayrıca çıkıntı kamerayı da sevmiyorum ben alırsam kapağı sıfırlayan daha büyük bir pil ile alırım..

exynos tarafı ve grafik birimi muallakta daha kesinleşmiş değil
    inşallah t628 ile gelir :) 3GB ram android platformu için mükemmel

ses kalitesi olarakta çıtayı yükseltmişler
    tasarımı için birşey söylemek gerekirse S2 kullanıcısıyım ;)

millet bızıklamaya başladı ürünleri yakında videoları düşer internete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 4 Eylül 2013; 21:29:05 >

• Telefonun tasarımı oldukça iyi özellikle full ekran gibi gözüken ön yüzey.

• beyazı alınmaz o deri kapkara olur ilerde. ama nasıl bir malzeme kullandıkları önemli belkide leke tutmayabilir. bi diğer konu ise standart olarak 32gb depolama verilmiş. bence iyi olmuş oyundu programdı artık daha rahat indirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

beyazı alınmaz o deri kapkara olur ilerde. ama nasıl bir malzeme kullandıkları önemli belkide leke tutmayabilir. bi diğer konu ise standart olarak 32gb depolama verilmiş. bence iyi olmuş oyundu programdı artık daha rahat indirilir.
    evet en düşük hafıza 32 gb olmuş 16 koymamışlar artık.32-64 şeklinde geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

Alıntıları Göster
    Image stabilization yazdı. Ois o olmuyor mu işte?
  • artık kötülenecek pek bir tarafı kalmamış z1 i solda sıfır bırakmış uçmuş samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Image stabilization yazdı. Ois o olmuyor mu işte?

olmuyor ne yazıkki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 4 Eylül 2013; 21:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

beyazı alınmaz o deri kapkara olur ilerde. ama nasıl bir malzeme kullandıkları önemli belkide leke tutmayabilir. bi diğer konu ise standart olarak 32gb depolama verilmiş. bence iyi olmuş oyundu programdı artık daha rahat indirilir.
    Ön incelemesi var arkadaşlar, buradan izleyebilirsiniz. Gerçekten dört dörtlük bir telefon olmuş.

http://youtu.be/fLeSJd5-Xqw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 4 Eylül 2013; 21:27:24 >

• Deri ilk başta göze çok hoş gelir de.. 3-6 ay sonra öreceğiz o ipliklerin derinin durumunu. Telefonda iplik kullanan firma samsungdan başkası olamazdı zaten.

• adamlar ekranı büyütmüş ama telefonun enini azltmış note2ye göre.

• samsung : Artık deri kullanacağız (qapaq)

• Telefon Deri Kaplama İle Mi Gelicek Yoksa FlipCover Kapaklar Deri mi Ben Orasını Anlayamadım.Deri İlginç Geldi Bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametcafer61

Telefon Deri Kaplama İle Mi Gelicek Yoksa FlipCover Kapaklar Deri mi Ben Orasını Anlayamadım.Deri İlginç Geldi Bana.

Deri ile geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.