Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genckutahyali

Ben onu en baştan söktüm. Yerini belli etmek için konulmuş. Sıkıntı yok çalışıyor yani

Bende o kadar sökülmesin diye uğraştım.
    Cahillik kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Tamadır hocam oldu sağolasın :)
  • Merhaba, normalde 32gb a kadar hafıza kartı desteği var, telefon almadan önce yaptığım araştırmalardan aklımda kalan ancak emin olmadığım bir şey var. Root attıktan sonra bu maksimum destek 64gb a yükseliyor diye okudum veya izledim sanki bir yerlerde. Ancak şimdi bulamıyorum. 64gb kart aldım ancak kutusunu açmadım emin olamadığım için. Bunu araştırırken karşıma çıkan başka bir yöntem oldu. Xperia l için sormuş birisi 64gb destekler mi falan diye, cevap ise FAT32 formatında biçimlendirdikten sonra desteklediği. Bu doğru mu? Bu konuda bilgisi olan, Xperia L de 64gb kart kullanabilen var mı?
  • edmklnc E kullanıcısına yanıt
    Sony sitesinde şöyle bi bilgi girilmiş, kullanıcı forumunda

quote:

FAT32 which is what Android detects or will accept as a SD card can only via normal methods format to FAT32 upto 32GB anything over and you have a choice of NTFS or exFAT which are both incompatible with Android and Windows Pc's won't allow you to format anything over 32GB as FAT32 so you need a program like fat32formatter which will force format a 64GB card as FAT32 making it compatible

Yani diyor ki, 64GB kartı, telefonun görmesi için fat32formatter gibi bir programa ihtiyaç var bu sayede telefonun görebileceği cinsten bir format atmış oluyorsunuz ve telefon 64GB'ı görüyor.Açıkçası denemedim.Ancak sony forumunda gayet bilgili kişilerce yazılır bilgiler.Ayrıca guiFormat programını da tavsiye etmişler.
    bu işlemi yaptıktan sonra 64GB'ın 4 GB'ını kullanamıyorsunuz ancak 60GB fena da değil :)

• Teşekkür ederim, bu kadar dikkatli incelemiştim yazılanları, sayenizde kullanmam gereken programı da gördüm.
  • edmklnc E kullanıcısına yanıt
    ben test etmediğim için daha fazla yardımcı olamıyorum malesef.. :/
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Anladım, yine de teşekkürler. Sanırım bu yöntem işe yarayabilir. Zaten önce normal deneyeceğim, telefon root lu, eğer olursa olur, olmazsa bu yöntemi denerim ki bu gayet mantıklı görünüyor. Olur büyük ihtimalle. Sonucu buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmklnc -- 12 Temmuz 2014; 16:32:24 >
  • Bana bu telefon için uygun kulaklık önerir misiniz max 60 liralık.pop rock ağırlıklı dinlerim.Sennheiser mx271 i gördüm diğer sayfalarda ama o tip kulaklık kulağımdan düşüyor.kulak içi de denemedim açıkcası uygun bişiler önerirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shikamarunara

Bana bu telefon için uygun kulaklık önerir misiniz max 60 liralık.pop rock ağırlıklı dinlerim.Sennheiser mx271 i gördüm diğer sayfalarda ama o tip kulaklık kulağımdan düşüyor.kulak içi de denemedim açıkcası uygun bişiler önerirseniz

Sony md 50 kullanıyorum gayet iyi

• Selamlar. Skype da konuşma yaparken Chrome dan twitter açarsanız, Skype kapanıyor. Bu telefonda çoklu uygulama açma yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Selamlar. Skype da konuşma yaparken Chrome dan twitter açarsanız, Skype kapanıyor. Bu telefonda çoklu uygulama açma yok bence.

:) cevap veriyorum sony ci multitasking genel anlamda yok. cm11 de varmış ama. isminivermeyenizleyici söyledi.

birde ayarlar geliştirici seçeneklerinde arkaplan işlem sınırı diye bir seçenek var ama en çok 4 işlem var. bu işe yarıyormu bilmiyorum denemedim. istersen bir dene.
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Olur deneyeyim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

Müjdeyi de vereyim. Cyanogen topluluğunu hepiniz bilirsiniz.Bilmeyenler için şöyle bi siteyi vereyim .

http://www.get.cm

Bu adamlar resmi olarak son sürüm desteği almayan telefonlar için android sürümleri yazar.bu konumuzda da ben, başka arkadaşlar konular açarak nasıl kurulacağına dair bilgiler vermiştik... CyanogenMod ekibi, destek vereceği telefonlara Xperia L Taoshan'ı da resmi olarak eklemiş bulunuyor.Yani bu iş artık XDA'daki birkaç adamın geliştiriciliğinden çıkıp, geniş bir ekibin malzemesi haline geldi.Bu da demek oluyor ki, her pazartesi günü yeni bir sürüm yayınlanacak ve her pazartesi bir önceki sürümün hataları giderile giderile sorunsuz bir final sürümü çıkacak.Eğer ki telefonumuzun yapısı uygun çıkarsa CM12 yani android 5'i bile almamız mümkün olacak.

CyanogenMod ekibi gerçekten iyi çalışır.Şu durumda bile ufak sorunlarla kullandığım CyanogenMod'u eminim ki sorunsuz hale getirene kadar çalışacaklardır.

Üretici firma elini üzerinden çekmiş ortada sorunları ile başbaşa bırakıp üvey evlat muamelesi yapmış sokağa atılmış cihazlara kucak açan toplumu az çok herkes bilir.

Umarız ki bu cihazlar topluluğuna Xperia SL yakın zamanda katılmaz.

• Yaklaşık 2 aydan beri CM kullanıcısı olarak her türlü konuda gayet memnunm kamera sorununuda Google Kamera ile hallettik Z2 portlarınıda kurduk Xperia arayüzünü özelliklerini kaybetmeden kullanıyoruz

Fakat bi sorum olacak. Şimdi bende FXP325 sürümü kurulu geçtiğimiz günlerde FXP327 yayımlandı. Ben FXP327'yi flashlasam kurmuş olduğum modlar, programlar gidermi ? yoksa güncelleme yapmış gibi sadece yükselirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Olur deneyeyim hocam.

hocam telefonu servise verdim ama hiç arayıp takip etmedim 5 gün oldu sıkıldım valla :D ne zaman gelir yaw
  • Furkan akoglu F kullanıcısına yanıt
    Gönderi numaranı mesajla at bakalım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

Yaklaşık 2 aydan beri CM kullanıcısı olarak her türlü konuda gayet memnunm kamera sorununuda Google Kamera ile hallettik Z2 portlarınıda kurduk Xperia arayüzünü özelliklerini kaybetmeden kullanıyoruz

Fakat bi sorum olacak. Şimdi bende FXP325 sürümü kurulu geçtiğimiz günlerde FXP327 yayımlandı. Ben FXP327'yi flashlasam kurmuş olduğum modlar, programlar gidermi ? yoksa güncelleme yapmış gibi sadece yükselirmi ?

Hocam tekrar merhaba z2 Camera portlarını nasıl kurdunuz ben her kurduğumda kamera kullanılamıyor veya kameraya bağlanılamıyor diye hata alıyorum

• Arsenon kullanıcısına yanıt
    z2 kamera modunu kurmadı yalnız arkadaşımız.Kendisi z2 arayüzünü içeren portu kurdu
  • Vaayyy

• Aynen hocam z2 kamera değil z2 launcher Systemuı walkman filmler albüm gibi portları yaptım kamerada Google Kamera iyi iş görüyor
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.