Şimdi Ara

Java™ İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
3
Favori
391.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HardLord

mrb arkadaslar. sis uzantılı bir oyunu javaya çevirebileceğim bir program varmı?

cvp verecek yokmu arkadaşlar
  • yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ama oyunun setup unda sol tuşta gönder var sağ tuşta da seçim var kur yok yanii !!!!1
  • telefonda desteklio ya ama...vallahii bende anlamadım
  • 240x320 flash tema dosyaı paylaşa bilecek olan varmı arkadaşlar ?
  • arkadaşlar tmm hallettim ben o işi meğersem indirdiğimiz dosyanın dışarı çıkart demeden atıcakmışız ben dışarı çıkart diodum tamam arkılar yardımcı olan olmayan herkeze çok teşekkürler...
  • selam arkadaslar bende aranıza yenı katıldım sımrı ıse avi oynatıcı program arıyom bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım kendı sıtesınde ucretlı var ama bulamadım hıc bı yerde
  • SE K750i ve tüm 176x220 ekranlı telefonlar için, en güzel 202 oyunu bu linkte biriktirdim. güle güle oynayın.http://rapid+share.com/files/39141774/download_k750i.rar (+) işaretini silerek yükleyin.
  • link bozuk galiba arkadaş
  • ya bu k 750i videolar hangi programda oynatıyoo????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozandeniz

Bende LG C2500 var yalnız telefonda video seyretme özelliği yok.Telefonda java desteği var.
    Javadan varsa video player yükleyerek video dosyalarını seyredebilirmiyim?Teşekkürler.

merhaba konu ile ilgili bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesseno

ya bu k 750i videolar hangi programda oynatıyoo????

total video converter ile istediğin formata çevirip örneğin media playerde oynatabilirsin ama yok ben çevirmek istemiyorum dersen total video player ile bu videoları izleme şansın var
  • saol kardeş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesseno

saol kardeş...

yardımcı olabildiysek ne mutlu sende sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardLord

mrb arkadaslar. sis uzantılı bir oyunu javaya çevirebileceğim bir program varmı?

arkadaşım burası java topigi"SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA" konusuna yazarsan daha olumlu cevaplar alırsın.
  • quote:

quote:

Bende LG C2500 var yalnız telefonda video seyretme özelliği yok.Telefonda java desteği var.
    Javadan varsa video player yükleyerek video dosyalarını seyredebilirmiyim?Teşekkürler.

bilgisi olan varmı acaba?
  • Tema gerçekden harika bunun k750i olan içini yokmu acaba int de araştırdım ama bulamadım

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

K800, K810, K790, S500, W850, W830, W580, T650
    Temalar

http://rapid
    share.com/files/38093518/Exus_OSm_Omega.rar

• quote:

quote:

quote:

bilgisi olan varmı acaba?

video oynatma özelliği telefonda yoksa olmaz

ben bu kadarını biliyorum olcağını da sanmıyorum

düzenleme:alıntı hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 26 Haziran 2007; 11:48:08 >

• total video converter k750i ye program olarakmı atıcas video islemek için
  • hayır total video converter ile filmleri videoları formatlarını 3gp yapacaksın bilgisyardan sonra bu yaptıklarını k750i ye atacaksın
  • hee oke saol kanki nasıl yapıcam bi bilgin varmı pekiii???
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.