Şimdi Ara

Java™ İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
3
Favori
391.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmucit

niye +lı filan yazdığınızı şimdi anladım
    2 linkde aynı tabii biliyorsunuz rapid daha güvenlidir hemen silinmez filan o linki bidaha vermeye çalışayım
    http://rapid+share.com/files/37301339/program.rar.html
    arıyı kaldırınca olur herhalde

Alıntıları Göster
    rally pro contest var mıydı acaba:) o kadar aradım ama forumdaki linkler ölmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

rally pro contest var mıydı acaba:) o kadar aradım ama forumdaki linkler ölmüş

Alıntıları Göster
    ya beyler hani bluetootla chatlesme programı var yaa MY2THİNG die. elinde bunun orjinali olan war mı,bndeki demo versıonuymus arkadaslar 2-3 yazıstık daa sonra demo versıon dedi bi daa yazısamadık :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

2 linkde aynı tabii biliyorsunuz rapid daha güvenlidir hemen silinmez filan o linki bidaha vermeye çalışayım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mmucit

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsason

arkadaslar bi problemim var öncelikle tlefonum n-gage qd ve java destekliyo.jar uzantılı oyunları FExplorer yardımıyla acıp yukleyebiliyorum ama son zamanlarda indirdiğim hiçbir jar uzantılı dosyayı yukleyemez oldum.gerek oyun gerek program olsun oncekiler gibi aynı işlemi uygulayıp yuklemeye calısıorum ama tam yuklerken son anda "kaldırılıyor" diyo ve ardından "sistem hatası" deyip cıkıyor.acaba telefonda yada kartta sorun mu olustu dedim ama baska bi jar yuklediğimde onu yukluyo oburkunu yuklemio.bir de memorynin dolu olmasından kaynaklanıyo olabilir mi acaba?cunku daha once yuklediklerim 200kb ı gecmio ama bu yeni yuklemek istediğim 215kb yani ufak bi fark var ondan olabilecegini zannetmiorum.eger ondan yapıosa jar uzantılı dosyayı bras daha sıkıstırma imkanı varmı?daha once bole bi sorunla karsılasan varsa yardım edebilirmi lutfen..tesekkurler..

Alıntıları Göster
    Paylaşımlar için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: @@tarantula@@

Paylaşımlar için teşekkürler...

Alıntıları Göster

K800, K810, K790, S500, W850, W830, W580, T650
    Temalar

http://rapid
    share.com/files/38093518/Exus_OSm_Omega.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

K800, K810, K790, S500, W850, W830, W580, T650
    Temalar

http://rapid
    share.com/files/38093518/Exus_OSm_Omega.rar

Alıntıları Göster
    tşkler ama ...

slm...m p 3gain linki sorunlu sanırım...

yinelerseniz sevinirim... tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 20 Haziran 2007; 19:05:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

tşkler ama ...

slm...m p 3gain linki sorunlu sanırım...

yinelerseniz sevinirim... tşk..

Alıntıları Göster
    mrb arkadaslar. sis uzantılı bir oyunu javaya çevirebileceğim bir program varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliarda

6630 temaları lazım arkadaslar şimdiden tesekkurler
    Bende LG C2500 var yalnız telefonda video seyretme özelliği yok.Telefonda java desteği var.
    Javadan varsa video player yükleyerek video dosyalarını seyredebilirmiyim?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Arkadaşlar 44 tane k750 teması ve 2 tane hareketli gif resmi için;

http://www.hemmenpaylas.com/download/1169607/k750temalar1.rar.html

Not: hemmendeki 2 m'den birini silin.

Alıntıları Göster
    ya kardeşler ben bi kaç tema,program,oyun indirdim de bende sony k750 var nasıl kurucam hafıza kartında hangi bölüme atıcam bilmiorum yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim...aciill

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlesseno

ya kardeşler ben bi kaç tema,program,oyun indirdim de bende sony k750 var nasıl kurucam hafıza kartında hangi bölüme atıcam bilmiorum yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim...aciill

Alıntıları Göster
    hafıza kartına nereye atıcam...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

teşekkürler beyler ben 750i kullanıyorum fakat bu jar ve jad demiş oyunlarda hangisini nereye atacagız çözemedim

ayrıyeten tüm emegi geçen dostlara şükranlarımı sunarım.

Alıntıları Göster
    hocam bır hafıza kartını tak zaten orda themes dıye bır klasor vardır oraya temaları tak oyun dıye bır klasor olustur orayada oyunları at ok gerısını zaten sıstem tanır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechul19

hocam bır hafıza kartını tak zaten orda themes dıye bır klasor vardır oraya temaları tak oyun dıye bır klasor olustur orayada oyunları at ok gerısını zaten sıstem tanır :)

Alıntıları Göster
    kardeş dediğini yaptım dosyayı açtım ama oyunun setup ını nasıl yüklicem ki sol tuşta dosyayı gönder var kur die bişey yok nasıl kurucam...??
  • quote:

kardeş dediğini yaptım dosyayı açtım ama oyunun setup ını nasıl yüklicem ki sol tuşta dosyayı gönder var kur die bişey yok nasıl kurucam...??

Alıntıları Göster
    yaaaarrrddııııımmmm
  • quote:

yaaaarrrddııııımmmm

Alıntıları Göster
    kimse yokmu yaa lütfen yardımm ediin
  • quote:

kimse yokmu yaa lütfen yardımm ediin

Alıntıları Göster
    k750 var bende oyunları atıyorum ama kuramıyorum nasıl kuruluyo yardımcı olurmusunuz...???
    olursanız çook sevinicemm???
  • quote:

k750 var bende oyunları atıyorum ama kuramıyorum nasıl kuruluyo yardımcı olurmusunuz...???
    olursanız çook sevinicemm???

Alıntıları Göster
    k 750 i ye program ve oyunları nasıl kurucaammm???yardıım aciilll
  • quote:

Alıntıları Göster
    bak kardesim oyunu indirdin dimi media files ın içinde
    ''other'' klasörü var oyun ve progları oraya at sonra oyunlara kur de ve klasör olarak oyunları seç programları kur de ve onada uygulamaları sec sonra oyunlara gir ve baslat iyi eglenceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: giver17

bak kardesim oyunu indirdin dimi media files ın içinde
    ''other'' klasörü var oyun ve progları oraya at sonra oyunlara kur de ve klasör olarak oyunları seç programları kur de ve onada uygulamaları sec sonra oyunlara gir ve baslat iyi eglenceler...

Alıntıları Göster
    eger yapamazsan sorun falan olursa yazabilirsin:!!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeş o zaman o dosya telefon tarafından desteklenmeyen bir program onun için gönder seçeneği çıkıyor ok?;)
    quote:

Orjinalden alıntı: fearlesseno

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeş ne kadar yüklemek istediğin program varsa hepsini hafıza kartı içindeki others klasörü var onun içine at sonra telefonu usb den sök menü -dosya yöneticisi-diğer kısmına gir ordan programları kur
    quote:

Orjinalden alıntı: fearlesseno

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.