Şimdi Ara

Java™ İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
3
Favori
390.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: onur7

k810 için splitter tarzı , 3gp dosyaları 2ye falan bölebileceğim bir program var mı?
    yada belki win-rar tipi??

imzamdaki yazılım depomda 2 adet video konvertör ve k 810 için süper oyunlar mevcut onları yüklemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    opera mini 4.2 versiyonu çıktı

http://www.4shared.com/file/73194355/2ca209e1/opera-mini-4213216-advanced-tr.html tıkla indir

• quote:

http://www.4shared.com/file/73194355/2ca209e1/opera-mini-4213216-advanced-tr.html tıkla indir

Alıntıları Göster
    b, oyun vardı çok sevmiştim.adını hatırlamıyorum ama anlatayim.uzay gemisi alıyorsunuz ve silah upgrade ediyorsunuz.astroidler,görevler var.uzay korsanları gibi bir oyun.gezegenleri geziyorsunuz ve ucuza tershanele buluyorsunuz.geminizi geliştiriyor veya yeni gemi alıyorsunuz.hatırladığım 2 gemi var.birisi böcek gibi yeşil kuyruklu bir gemi,diğeri ise daha kasıntı dönen bombardıman gemisi.umarım oynayanlardan birisi hatırlıyordur.bulurlarsa sevinirim.

tavsiye oyunum ise robot aliance

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

@farukkk teşekkürler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Real Football'ı yükledim.Ne yalan söyleyim güzel oyun.Fakat bluetothla maç yapmayı bulamadım.

multi playerden birisi host diğeri joın game olarak telefonları eşleştirip oynayacaksınız

Alıntıları Göster
    Rica ederim

• quote:

Rica ederim

Alıntıları Göster
    oyunu kendi arşivimde buldum.teşekkürler.oyunun adı:Galaxy On Fire
    bi zamanlar k790 ile bitirmiştim oyunu

mario isteyen olursa atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

oyunu kendi arşivimde buldum.teşekkürler.oyunun adı:Galaxy On Fire
    bi zamanlar k790 ile bitirmiştim oyunu

mario isteyen olursa atarım

Alıntıları Göster
    Konu çok uzun okuyamadım tamamını ama java pdf okuma programı var mı? telefon lg ku380 176*220 ekranı var...

• quote:

Orijinalden alıntı: !brahim

Konu çok uzun okuyamadım tamamını ama java pdf okuma programı var mı? telefon lg ku380 176*220 ekranı var...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

doc viewer ve MobilePdf programları işini görür sanırım. 4shared.com'da arattrabilir ya da getjar.com'da bunlar ve daha fazlasını bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

doc viewer ve MobilePdf programları işini görür sanırım. 4shared.com'da arattrabilir ya da getjar.com'da bunlar ve daha fazlasını bulabilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CILGINLAR

quote:

Saol arkadaşım, mobile pdf i kurdum telefona fakat loading diyor ve kalıyor pdf dosyasında; açmıyor. Üstelik ufak, 20kByte lık bir dosya sadece...

• quote:

quote:

quote:

Saol arkadaşım, mobile pdf i kurdum telefona fakat loading diyor ve kalıyor pdf dosyasında; açmıyor. Üstelik ufak, 20kByte lık bir dosya sadece...

Alıntıları Göster
    vodafone reklam müziği orjinal 2 dosyada mevcut

http://www.4shared.com/account/file/74384193/dfff8183/vodafone_reklam_mzii.html tıkla indir

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar SE ler için gba emulatorü mevcut mu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

msn konusunda yardım edecek biri yok mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

msn konusunda yardım edecek biri yok mu?

cep telefonunda opera mini vardır heralde.
    1- cep telefonundan mobile.msn.com adresine gir.
    2-messenger tıkla
    3-normal msndeki nick ve şifreni gir
    4-online go bas
    online olanlarla mesajlaş..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Real Football'ı yükledim.Ne yalan söyleyim güzel oyun.Fakat bluetothla maç yapmayı bulamadım.

multi playerden birisi host diğeri joın game olarak telefonları eşleştirip oynayacaksınız

Alıntıları Göster
    alıntı
    java arka plan yapma

se yeni modellerinde arka plan olarak java uygulamasını çalıştırabilirsiniz bunun için elinizdeki java uygulamasının jar vede jad dosyasının elinizde olması gerekiyor jad dosyası mevcut değilse sizde jadmaker yazılımıyla jad dosyası oluşturabilirsiniz, ekte vardır sonra arkaplan yapacağınız uygulamanın jad dosyasını not defteri ile açın en son satırına SEMC-Standbyapplication: Y bunu yazın ve kaydedin jar ve jad dosyalırın telefona gönderin burası önemli jad dosyasından java uygulamasını telefon hafızasına kurum memory sticke değil telefon hafızasına kurduktan sonra arkaplan resmi olraka uygulamayı seçin ve kurduğunuz yeni java uygulamasını seçin olay bu kadar... elimde hazır bi tane saat uygulaması var onu sizinle paylaşıyorum eğer güzel arkaplan olarak kullanabileceğimiz bir yazılım biliyorsanız onlarıda paylaşırsanız sevinirim ...hepimize hayırlı uğurlu olsun

jad maker programıhttp://www.4shared.com/file/75147700/af43ff92/JADMaker.html

soft clock jad http://www.4shared.com/file/75147815/cd6e7d61/softclock.html

soft clock jarhttp://www.4shared.com/file/75147886/85a59792/softclock.html

denedim çalışıyor

• quote:

alıntı
    java arka plan yapma

se yeni modellerinde arka plan olarak java uygulamasını çalıştırabilirsiniz bunun için elinizdeki java uygulamasının jar vede jad dosyasının elinizde olması gerekiyor jad dosyası mevcut değilse sizde jadmaker yazılımıyla jad dosyası oluşturabilirsiniz, ekte vardır sonra arkaplan yapacağınız uygulamanın jad dosyasını not defteri ile açın en son satırına SEMC-Standbyapplication: Y bunu yazın ve kaydedin jar ve jad dosyalırın telefona gönderin burası önemli jad dosyasından java uygulamasını telefon hafızasına kurum memory sticke değil telefon hafızasına kurduktan sonra arkaplan resmi olraka uygulamayı seçin ve kurduğunuz yeni java uygulamasını seçin olay bu kadar... elimde hazır bi tane saat uygulaması var onu sizinle paylaşıyorum eğer güzel arkaplan olarak kullanabileceğimiz bir yazılım biliyorsanız onlarıda paylaşırsanız sevinirim ...hepimize hayırlı uğurlu olsun

jad maker programıhttp://www.4shared.com/file/75147700/af43ff92/JADMaker.html

soft clock jad http://www.4shared.com/file/75147815/cd6e7d61/softclock.html

soft clock jarhttp://www.4shared.com/file/75147886/85a59792/softclock.html

denedim çalışıyor

Alıntıları Göster
    ebuddy mobil msn en son versiyonu

bu son çıkan versiyonunda bir çok yenilik mevcut nu versiyonda msn listenizdeki kişilerin avatarını gördüğünüz gibikendi avatarınızıda seçme değiştirme şansınız bulunmakta programın turkçe desteği olmakla birlikte bir çok değişiklikte göze çarpmakta kesinlikle bu versiyonda mig33 msni geçmiş olduğunu söyleyebilirim

http://www.4shared.com/account/file/75261043/8e5603bb/eBuddy_se_k790i.html tıkla indir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Last_Patryn

farukkk yardımcı olabilir misin???? eğer böyle bişi yoksa fazla ümitlenmiyim 6600 ımda oynuyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

Orjinalden alıntı: Last_Patryn

farukkk yardımcı olabilir misin???? eğer böyle bişi yoksa fazla ümitlenmiyim 6600 ımda oynuyodum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar Nokia 5310'uma eBuddy yükledim, açtım. fakat bağlanırken internet hatası veriyor, aynısını opera mini de yapıyor.

Avea kullanıyorum, ne yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Melik

arkadaşlar Nokia 5310'uma eBuddy yükledim, açtım. fakat bağlanırken internet hatası veriyor, aynısını opera mini de yapıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik

gprs ayarlarınızda problem olabilir müşteri hizmetlerini arayarak yada netten gprs ayarlarınızı yeniden yükletin

Last_Patryn

gba emülatörü ? se larda eski atari oyunlarını oynatan emilatör mevcut

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

gprs ayarlarınızda problem olabilir müşteri hizmetlerini arayarak yada netten gprs ayarlarınızı yeniden yükletin

Last_Patryn

gba emülatörü ? se larda eski atari oyunlarını oynatan emilatör mevcut

Alıntıları Göster
    arkadaslar guzel paylasimlar icin tesekkurler benim derdime de care bulursaniz cok sevinirim se w700i im var bana msn programi ve nokialardaki snake ex yilan oyununa benzer bi yilan oyunu gerek simdiden tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: seco917

arkadaslar guzel paylasimlar icin tesekkurler benim derdime de care bulursaniz cok sevinirim se w700i im var bana msn programi ve nokialardaki snake ex yilan oyununa benzer bi yilan oyunu gerek simdiden tesekkurler...

Alıntıları Göster
    sudoku oyununun jar uzantılısını arıyorum
    olanlar pm atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seco917

msn programı olarak imzamda bulunan mig33 yada 1 sayfa önde ebuddy msni deneyebilirsiniz

SudaEriyenAspirin

bu oyun için www.getjar.com a bakmanızı tavsiye ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seco917

msn programı olarak imzamda bulunan mig33 yada 1 sayfa önde ebuddy msni deneyebilirsiniz

SudaEriyenAspirin

bu oyun için www.getjar.com a bakmanızı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    tesekkur ederim yardimlariniz icin topicte aradigim hersey mevcut

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.