Şimdi Ara

i7 3770 1.040v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar i7 3770 işlemcimin voltajını düşürerek test yaptım 30 dk sıkıntı yok ilerde sıkıntı olur mu düşüncelerinizi bekliyorum.
     i7 3770 1.040v



    _____________________________
  • bence biraz düşük bir gerilim. hem stok hızın üstüne çıkartmışsın hem standard gerilimin altına düşmüşsün. deneyerek görmek lazım. bazen prime95de problem görünmese de donmalar olabiliyor. bi de Intel Burn Test v2 ile test edebilirsin. Dikkat etmen gereken şey sonuçların aynı olmasıdır.
    _____________________________
    n1ght
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

    bence biraz düşük bir gerilim. hem stok hızın üstüne çıkartmışsın hem standard gerilimin altına düşmüşsün. deneyerek görmek lazım. bazen prime95de problem görünmese de donmalar olabiliyor. bi de Intel Burn Test v2 ile test edebilirsin. Dikkat etmen gereken şey sonuçların aynı olmasıdır.

    stok hızda suan oc yapmadım
    _____________________________
  • o işlemcinin stok hızı 3.5Ghz turbo aktifken mi aldın ekran görüntüsünü? :)
    _____________________________
    n1ght
  • bu işlemcide turboyu nasıl aktıf edıyoruz ?
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.