Şimdi Ara

Abyss çikinca party teklifi aliyorum help!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar abyss dungeonda abyss gem kasiyorum o zamana kadar hiç party teklifi almamama ragmen tam abyss çikinca party teklifi aliyorum ve abyss gem aninda uçuyor.Ben de mecburen block party deyip devam ediyorum.Yalniz nasil tam abyss çikinca geliyor teklif anlayamadim.Ayni olay çok kez basima geldi.Bu bir program midir nedir lütfen yardim edin...

• galiba yeni bi program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

galiba yeni bi program
    büyük ihtimalle bir programdır kardeş mecbur block party

EDIT=kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fite -- 30 Haziran 2006; 2:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fite

büyük ihtimalle bir programdır kardeş mecbur block party

EDIT=kelime hatası

Alıntıları Göster
    programdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_online_king

programdır

Alıntıları Göster
    block party yapacan kardeş :)
  • oha ne programı öle yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

oha ne programı öle yuh
    Dowland Link Versenize Programın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqu®.

Dowland Link Versenize Programın

Alıntıları Göster

sakın haaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfblue

sakın haaaa

Alıntıları Göster
    arkadas uyanık olacan hep block party yapacan

• quote:

Orijinalden alıntı: muratalib

arkadas uyanık olacan hep block party yapacan

Alıntıları Göster
    program falan diil adam kestiğin anda kutuyu açıcağan anda party dior ve sende basyosun itema ve abyss ona gidiyor

zaten bu oyunda kim hakkıyla kastı ki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

program falan diil adam kestiğin anda kutuyu açıcağan anda party dior ve sende basyosun itema ve abyss ona gidiyor

zaten bu oyunda kim hakkıyla kastı ki???

Alıntıları Göster
    böyle bir program olabilir çünkü koxp veya kosp da nasıl hangi itemi alıcağını biliyorsa buda sırf o işe yarayan programdır ama program olduğunu sanmıyorum çünkü şöyle bir bug var (Şimdi foruma yazcam)

sen birşey kesersen ve sen daha kutuya basmadan party gelirse içinden ABYSS ÇIKIOR

ÇÖZÜM:BLOCK PARTY (HERZAMAN)

• quote:

Orijinalden alıntı: TotikChannel

böyle bir program olabilir çünkü koxp veya kosp da nasıl hangi itemi alıcağını biliyorsa buda sırf o işe yarayan programdır ama program olduğunu sanmıyorum çünkü şöyle bir bug var (Şimdi foruma yazcam)

sen birşey kesersen ve sen daha kutuya basmadan party gelirse içinden ABYSS ÇIKIOR

Alıntıları Göster
    tek çözüm yolu block party commanda gir ordan party i seç sonra block party i de block u kaldırmak için ise allow party de

• quote:

Orijinalden alıntı: wseha

tek çözüm yolu block party commanda gir ordan party i seç sonra block party i de block u kaldırmak için ise allow party de

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wseha

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

quote:

Alıntıları Göster
    daha demin bi tane arkadaşımız topic açmıştı abyss bug diye adama party teklifi yollayınca abyss çıkıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lancelot_

daha demin bi tane arkadaşımız topic açmıştı abyss bug diye adama party teklifi yollayınca abyss çıkıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

Alıntıları Göster
    way bea onundamı programını yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juba13Tv

way bea onundamı programını yapmışlar

Alıntıları Göster
    şöle bi program olsa mütiş olur(mesela) kesiceinz canavarın içinde hangi item olduğunu görebilseniz mütiş bişi ya baktnbi kecoonda ring var çat kes gelsn muahhahane mütiş de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnattsol

şöle bi program olsa mütiş olur(mesela) kesiceinz canavarın içinde hangi item olduğunu görebilseniz mütiş bişi ya baktnbi kecoonda ring var çat kes gelsn muahhahane mütiş de mi?

Alıntıları Göster
    ewt
  • quote:

Orijinalden alıntı: wseha

Alıntıları Göster
    quote:

block da bazen işe yaramıyo. mesela ole benm opalımı aldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: theren

quote:

block da bazen işe yaramıyo. mesela ole benm opalımı aldılar

Alıntıları Göster
    senın opaleın gıtmıs benım lupus pendantım gıttı

• quote:

Orijinalden alıntı: TotikChannel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KARUSB

arkadaşlar burda yanlış bilgi mi var bana mı öyle geliyoo...

yani ne zmndan beri kutu açarken party atınca abyss cıkıyo ben o zmn arkadaşlarla anlaşayım abysse gitmeyim wormlere gidelim bunu ypaarak para kıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZgNcR -- 1 Temmuz 2006; 3:24:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.