Şimdi Ara

X1600Pro>>2k3 ve 2k5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: F@ruk

Jedi_Knight kardeş Catalyst 6.3 ün oyundaki performansı nasıl?

walla orta diyebilirim ama diğer driverları kullanamadığım için bişey söyleyemem(6.5 6.6)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kheops

arkadaslar bana da su 3dmark 05 in linini calisan bir linki verebilirmsiniz bende x1600 pro kullaniyorum ama sadece atitooldan 3d viewde 180 average fps aliyo BİRİ BURAY 3D MARK LİNKİ calisan bir link koyarsa sevinirm trialolsun

http://files3.majorgeeks.com/files/0663a4ddceacb40b095eda264a85f15c/benchmark/3DMark05_v120_installer.exe

Buyur kardeş.
  • saol tessekur edrim birde atitoolda average kac görmesi normal 3d viewdw birde bunu cevaplarsan cok sevinirm
  • quote:

saol tessekur edrim birde atitoolda average kac görmesi normal 3d viewdw birde bunu cevaplarsan cok sevinirm

Default hızlarda averaga fps 160larda geziniyo.
  • defaultta(500/405) 165 fps o/c olarak (580/468) 200 fps
    görüyorum ati tool da

• peki bunlar stabil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kepche

peki bunlar stabil mi?

stabil olmasa benchmark tamamlanmaz, kesin artifact martifact bir haltlar olur
  • http://img247.imageshack.us/my.php?image=bench39dp.jpg Beyler buraya resmi direk koymayı bilmiyorum linkten benim x1600pro nun skoruna bakabilirsiniz.
  • linki tamamen seçip yukarıdan "image" butonuna basarsan olur diye hatırlıyorum (ne zamandır resim upload etmedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

peki bunlar stabil mi?

Mesela bn 6600GT ye oc cektikten sonra 3dmark05 alıorm bi sorun olmuyor ama oyuna girince 5 dk sonra patt.. Restart çekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

peki bunlar stabil mi?

Mesela bn 6600GT ye oc cektikten sonra 3dmark05 alıorm bi sorun olmuyor ama oyuna girince 5 dk sonra patt.. Restart çekiyor.

2k3 de veya 2k5 stabil olcak diye oyunlardada stabil olcak diye bir durum yok.Oyunlarıda denemen lazım stabil değerleri bulman için.
  • bunlarda benden biraz komik ama ben degil atitool utansin

6.5

6.6 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 30 Haziran 2006; 2:21:23 >
  • quote:

bunlarda benden biraz komik ama ben degil atitool utansin

6.5

6.6 ile

6.6 3d mark da bende de bir performans artışı sağlamadı maalesef.İşlemcine ve kartına oc yapsan puanın 4000 i geçebilir dostum.Benim kart default 4144 alırken core yi 80 mhz arttırdım ve puan 4392 oldu

• 2005 benchi kartı yeterince zorluyor.
    ama tabi uzun süreli oyunlarda (1-2 saat) stabilite sorunu yaşanmasının sebebi ısınma olabilir.
    ben bench aldığım değerlerle oyun da oynayabiliyorum. zaten kritik rakamlar var ram ve cpu hızlarında
    onları 1 mhz bile geçsem mutlaka sorun çıkıyor bench alırken

• merhaba,

arkadaşlar bu kart 6800le ile karşılaştırınca seçim ne olur acaba??????
    6800le 12/5 oluyor genelde ama tek farkı 256 bit olması galiba

05 puanları neredeyse eşit geliyor
    03 de 6800le 11000 civarı alıyor diye okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhelmet -- 1 Temmuz 2006; 15:33:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

2005 benchi kartı yeterince zorluyor.
    ama tabi uzun süreli oyunlarda (1-2 saat) stabilite sorunu yaşanmasının sebebi ısınma olabilir.
    ben bench aldığım değerlerle oyun da oynayabiliyorum. zaten kritik rakamlar var ram ve cpu hızlarında

kepche ve Faruk
    aynen arkadaşın dediği gibi, ben benchmark'ı başarıyla tamamlayabilen değerlerle oyunlarda problem yaşamıyorum
    zaten olması gereken de bu, yoksa ne anladım ben o benchmark testinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 1 Temmuz 2006; 16:15:20 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

2005 benchi kartı yeterince zorluyor.

kepche ve Faruk
    aynen arkadaşın dediği gibi, ben benchmark'ı başarıyla tamamlayabilen değerlerle oyunlarda problem yaşamıyorum
    zaten olması gereken de bu, yoksa ne anladım ben o benchmark testinden

Sen ozaman benchmark testine stabilite testi diyosun yanlışmıyım?
    Genelde senin dediğin gibi oluyo ama benchmarkı tamamlayabilsende bazenleri atma durumu oluyo.Mesala benim eski 9800pro@xt kartımda 435/390 da çalıştırıyodum 2k3 ve 2k5 sorunsuzca tamamlamıştı ama Call Of Duty 2 ve Half-Life 2 de oyundan atıyodu yada kitleniyodu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.