Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
4
Favori
169.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mok26

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**

Alıntıları Göster
    Uşakspor Taraftarı Geleceğine Dail Söylentiler Var

• quote:

Uşakspor Taraftarı Geleceğine Dail Söylentiler Var

Alıntıları Göster
    ABİ O DEĞİLDE KSK MAÇINDA TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAMALIYIZ

es esssssssss
  • quote:

Orijinalden alıntı: klakson

es esssssssss

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: klakson

es esssssssss

Alsalardı Alsancakda Dolardı O Stad Ama Halı Saha Maçı Gibi Maç Resmen Ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klakson

es esssssssss

Alsalardı Alsancakda Dolardı O Stad Ama Halı Saha Maçı Gibi Maç Resmen Ya

Alıntıları Göster
    YÖNETİM İSTİFA

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_26

YÖNETİM İSTİFA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gentleman_26

YÖNETİM İSTİFA

Kardeşim Haklısın 3 Sene Bizden Şampiyonluk Beklemeyin Diyen Yönetimden Ne Beklenirdiki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gentleman_26

YÖNETİM İSTİFA

Kardeşim Haklısın 3 Sene Bizden Şampiyonluk Beklemeyin Diyen Yönetimden Ne Beklenirdiki

Alıntıları Göster
    Hayalimizdeki ESKİŞEHİRSPOR u ne zaman göreceğiz, sahalarda yöneticiler bu şekilde açıklama yaparsa futbolculardan ne beklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: budur

Hayalimizdeki ESKİŞEHİRSPOR u ne zaman göreceğiz, sahalarda yöneticiler bu şekilde açıklama yaparsa futbolculardan ne beklenir.

Alıntıları Göster
    es es ın taze kanlara ıhtıyacı var hevesı daha cok olan ınsanlara..neden 3 sene ama paraya daha cok ıhtıyac var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_es

es es ın taze kanlara ıhtıyacı var hevesı daha cok olan ınsanlara..neden 3 sene ama paraya daha cok ıhtıyac var

Alıntıları Göster
    crunch kardesın hepınıze slmı var arkadaslar..bu arada ksk macına gelıyomusunuz???
  • quote:

crunch kardesın hepınıze slmı var arkadaslar..bu arada ksk macına gelıyomusunuz???

Alıntıları Göster
    arkadaslar su anda dh sımseklerı 13 kisi..ama sadece her gırdıgınde 5 kisi yazı yazıyor..dıger 8 kisi nerde nerede o ateslı es es taraftarı lutfen topıc ımıze sahıp cıkalım en azından gelın bıseyler paylasın...
  • quote:

arkadaslar su anda dh sımseklerı 13 kisi..ama sadece her gırdıgınde 5 kisi yazı yazıyor..dıger 8 kisi nerde nerede o ateslı es es taraftarı lutfen topıc ımıze sahıp cıkalım en azından gelın bıseyler paylasın...

Alıntıları Göster
    VAllahi BEyler Yaaa Bumu Es-Es lilik Ya Bu Forum Da Bütün Türkiye Var 5 Kişiyle Es-Es Topic i Götürüyoruz ya

• quote:

VAllahi BEyler Yaaa Bumu Es-Es lilik Ya Bu Forum Da Bütün Türkiye Var 5 Kişiyle Es-Es Topic i Götürüyoruz ya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mok26

Bende ES-ES taraftarıyım. yalnızca ES-ESitutuyorum ama foruma sık giremediğimden buraya yazamadım. crunchxxx beni de ekleyecekti buraya Ama ceza almış heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: aswod

quote:

Bende ES-ES taraftarıyım. yalnızca ES-ESitutuyorum ama foruma sık giremediğimden buraya yazamadım. crunchxxx beni de ekleyecekti buraya Ama ceza almış heralde..

Alıntıları Göster
    eskişehir'e pazar günkü maçta başarılar dilerim...yenin şu karşıyaka'yı...pazar günü tribünde sizin yanınızdayız

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

walla aynı sorun bizde de var caktırmayın. o kdar adam var bi baslarda yazdılar sonra kimseden ses seda yok... haftasonu basarılar size...

• quote:

Orijinalden alıntı: kktn1925

quote:

walla aynı sorun bizde de var caktırmayın. o kdar adam var bi baslarda yazdılar sonra kimseden ses seda yok... haftasonu basarılar size...

Alıntıları Göster
    Slm Beyler Cezam Bitti Aswod - Klakson ve Black Jack İsminizin Altına Yazmamı İstediğiniz Birşey Varmı ?

@kok10 haklısın bizdede öyle oldu ilk başta hemen hemen üyelerin hepsi yazdı birşeyler şimdi 5-6 kişi götürebildiğimiz kadar götürüyoruz topic i Başarılar İçin Teşekkürler Pazar Günü Orda Olacağız Geniş Önlemler Alınacakmış

@fask1984 pazar günü tribünde sizleride görmek isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

Slm Beyler Cezam Bitti Aswod - Klakson ve Black Jack İsminizin Altına Yazmamı İstediğiniz Birşey Varmı ?

@kok10 haklısın bizdede öyle oldu ilk başta hemen hemen üyelerin hepsi yazdı birşeyler şimdi 5-6 kişi götürebildiğimiz kadar götürüyoruz topic i Başarılar İçin Teşekkürler Pazar Günü Orda Olacağız Geniş Önlemler Alınacakmış

@fask1984 pazar günü tribünde sizleride görmek isteriz

Alıntıları Göster
    Şu karşıyaka maçını alsak çok iyi olacak inşallah kazanırız..

• quote:

Orijinalden alıntı: magnaflux

Şu karşıyaka maçını alsak çok iyi olacak inşallah kazanırız..

Alıntıları Göster
    ES eS ES ki Kİ Ki kİ

ES Kİ ES ki ES

ŞAMPİYON eS eS
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

ES eS ES ki Kİ Ki kİ

ES Kİ ES ki ES

ŞAMPİYON eS eS

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klakson

Alıntıları Göster
    YA beyler trkiye kupası kuraları ne zaman cekılıo

ES-ES
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

YA beyler trkiye kupası kuraları ne zaman cekılıo

ES-ES

Alıntıları Göster
    @Klakson Güzel Resim Teşekkürler
    @Nightmare 4 ekimde çekiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crunch_xxx -- 3 Ekim 2006; 23:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

@Klakson Güzel Resim Teşekkürler
    @Nightmare 4 ekimde çekiliyor

Alıntıları Göster
    ksk'liler taraftarı maça çekebilmek için kampanyalar başlatıyor..

Dernek’ten Taraftara Çağrı

Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nden bugün yapılan açıklamada Karşıyakalı taraftarların Eskişehirspor maçına ayrı bir önem vermeleri istendi.
    Takımımızın bu önemli maçında Alsancak Stadı’nı doldurmak istediklerini belirten dernek yöneticileri “ Bu maç Karşıyaka taraftarının kendini bir kez daha göstermesi için çok önemli. Eskişehirlilerinde maça geleceğini biliyoruz. Bu nedenle stadta boş yer bırakmamalıyız. Herkes eşini, dostunu, arkadaşını kolundan tutup maça getirsin” açıklaması yapıldı.
    Ayrıca bu maçın önemi Çarşı’ya asılacak pankartlar ve hafta içinde yapılacak duyurularla yeşil kırmızılı taraftarlara duyurulacak.
    Karşıyaka Taraftarlar Derneği’nin bu maç için yönetimdende bir isteği oldu. Maç bilet fiyatlarının bu önemli maç için kapalı 5 ytl, açık 2 ytl olmasını istediklerini belirten dernek yöneticileri; “Yönetim maç biletlerini ucuz tutsun, gerisini muhteşem Karşıyaka taraftarına bıraksın” dedi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.