Şimdi Ara

Minecraft Server Hatası(Read timed out) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
15.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir 882kb birde 30 mb lık indirme dosyaları var? (birisi windows online birisi windows offline)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyyorlamam -- 19 Haziran 2013; 16:28:32 >
  • Bu verdiğiniz bilgileri anlamadım?
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    neyse ikisinide kurdum ama yine aynı hata
  • Beyler yine aynı son durum şu JAVA güncel, Hesap Premium, sildim yeniden yükledim herşeyi yapıtım port açtım yine aynı.
  • Hız testi sonuçları:
     Minecraft Server Hatası(Read timed out)

Sonuç yine aynı, aynı hatayı alıyorum.
  • up
  • bump
  • up
  • beyler internetten 1.5.2 jarı indirdim değiştirdim eski giremediğim servera girdim ama yine 30 saniye sonra aynı hata geldi
  •  Minecraft Server Hatası(Read timed out)

Ben de bu sorunu alıyorum

Premium hesabım var, normalde MineZ, MCSG vb. sorun çıkartmıyor hatta bugün bile girdim ama şu an bu hatayı alıyorum

Ancak cracked serverlere girmeye çalışınca sorun çıkmıyor nedenini anlamış değilim

Sorunu çözmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım, çözersem editlerim

Not:Yardımcı olursanız sevinirim

Edit:(Henüz çözülmedi ) Java'm güncel

Edit2:Arkadaşlar bir süre sonra tekrar denediğimde sorun ortadan kalkmıştı, sanırım sadece beklemek yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 17 Ağustos 2013; 0:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcoholifed

Merhaba arkadaşlar minecraft oynarken serverda login yapamıyorum oyun kalıyor 30 saniye sonra internal exception java.net.sockettimeoutexception read timed out hatası veriyor yardım ederseniz sevinirim.Java güncel

Minecraft yasal mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Minecraft Server Hatası(Read timed out)

Ben de bu sorunu alıyorum

Premium hesabım var, normalde MineZ, MCSG vb. sorun çıkartmıyor hatta bugün bile girdim ama şu an bu hatayı alıyorum

Ancak cracked serverlere girmeye çalışınca sorun çıkmıyor nedenini anlamış değilim

Sorunu çözmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım, çözersem editlerim

Not:Yardımcı olursanız sevinirim

Edit:(Henüz çözülmedi ) Java'm güncel

Edit2:Arkadaşlar bir süre sonra tekrar denediğimde sorun ortadan kalkmıştı, sanırım sadece beklemek yeterli

Biraz geç oldu ama cracked server ne oluyor?

• RedMatch R kullanıcısına yanıt
    Orijinal oyuna sahip olmadan girebileceğiniz server.Buraya cracked oyunlarla girilebildiğinden böyle söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Orijinal oyuna sahip olmadan girebileceğiniz server.Buraya cracked oyunlarla girilebildiğinden böyle söyleniyor

Düz mantık

Şu read time out için bir çözüm bulunmadı değil mi? Hesabım orijinal bu arada

• RedMatch R kullanıcısına yanıt
    Hata kendiliğinden geçti, bir daha da olmadı
  • Benimde hesabım orijinal ama artık oynamıyorum, iki üç fün önce baktım düzelmişti sanırım internetle alakalı ya da o zamanki java sürümü ile olabilir
  • Efe Berk Abi'mizin dediği gibi beklemek her şeyin çözümü artık rahatça oynayabiliyorum

• Merhaba benim serverim bukkit ve multiverse pluginini açtığım zaman Read Time Out hatası geliyor çözüm bulursanız sevinirim
  • Ya çok denedim ama olmuyo bende bukkit var plugin: MultiVerse-Core sadece MultiVerse pluginini koyunca çalışmıyo PlotMe plugini tekse çalışıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.