Şimdi Ara

web hostingle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konu doğru yerdemi bilemiyorum . 000webhosttan web hosting sistemini öğrenmek için hesap aldım. orta derece css bildiğimi düşünüyorum . çizdim yükledim çalıştı.
    ama menü çubuğunda takıldım. tr.gg de takılırken rahat oluyordu mesela anasayfa sayfası veya iletişim sayfası açıyordum .tr.gg/iletişim.htm diye açılıyordu direk link verebiliyordum.
    aynısını cpanelli web hostingde nasıl uygulayabilirim. tşk

• .html dosyalarını kendi elinizle oluşturup menülerden de gerekli link verme işlemlerini tamamladıktan sonra ftp den sitenize dosyaları atarak yapabilirsiniz.
  • tşk darklord filezilladan yapamadım cpanelin file managerindan verebildim . oldu
  • hocam bir soru daha satın alınmış .comlu domaini 00 webhosttaki hostinge nasıl yönlendiricem
  • Ben kesinlikle Bluehost firmasini tavsiye ediyorum indirimleri de ayda usdelik sadece $ dolar yapmiyor, bant genisliyi sikintisi bile yok http://blue-web-host.blogspot.com/
  • NS Güncellemesi yapıcaksınız alım işlemini gerçekleştirdiğiniz site üzerinden NS bilgilerinizi öğrenip domain in üzerinde bulunan mevcut ns adresleri Hosting sağlayıcınızın sizin ile paylaştığı NS adresleri ile güncelledikten sonra 24 saat içinde siteniz yönlendirilmiş olur.
  • Ayrıca hocam buna ek olarak Türkiye de bir çok uygun fiyatlı hosting sağlayıcılığı yapan firma var. Yerli Her Zaman İyidir. Reklam içermez soruna cevap verir ki bu işi yapicam diyene 10-20 koymaz :) Yerli bir firmadan al ticket sistemine para verdim say soru sor bolca :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.