Şimdi Ara

Media Player Classic - Home Cinema Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda şuana kadar birşey yoktu lakin Bir Tanıdığımın Disk'ini taktım ve birde güncelleştirme yapmıştım ne olduyse bundan sonra oldu.

Sorun: Bilgisayarı açtığımda çok ısınıyor
    Nedeni: Media Player Classic - Home Cinema
    http://img547.imageshack.us/img547/7669/adszil.jpg

Güncelleştirme: Office Çalışma Zamanı için Microsoft Visual Studio 2010 Tools Güncelleştirmesi (KB2796590)

Bir Tanıdığımın Disk'ini takmıştım harici olarak ve virüs buldu yanılmıyorsam Mozilla Firefox'da. Eset de temizledi zaten Bende çıkardım sonra bir güncelleme yaptım bilgisayarı yeniden başlattım ve işlemci ısısına baktım 50-60 derece boştayken. Su soğutma kullanıyorum ve boştayken hiçbir zaman böyle bir ısıyla karşılaşmadım.
    Virüs Tanıdığımın disk'indemi Benden mi anlamadım lakin büyük bir olasılıkla Ondan. Eset kaydısı: C BEnim Sistemim G Tanıdığımın Disk'i
    Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması dosya C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\tc1b9s3n.default\Cache\9\04\6F422d02 JS/TrojanDownloader.Iframe.NKE truva atı silinerek temizlendi - karantinaya alındı Bilgisayar Adı\Kullanıcı Adı Uygulama dosyaya erişmeye çalışırken bir olay oluştu: C:\Windows\explorer.exe.

Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması dosya C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\tc1b9s3n.default\Cache\9\04\6F422d01 JS/TrojanDownloader.Iframe.NKE truva atı silinerek temizlendi - karantinaya alındı Bilgisayar Adı\Kullanıcı Adı Uygulamanın oluşturduğu yeni dosyada bir olay oluştu: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe.

HTTP filtresi dosyahttp://link.tl/3MPF JS/TrojanDownloader.Iframe.NKE truva atı bağlantı sonlandırıldı - karantinaya alındı Bilisayar Adı\Kullanıcı Adı Uygulama web'e ulaştığında tehdit algılandı: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe.

Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması dosya G:\Progressive\Start8.exe Win32/Packed.Autoit.H şüpheli uygulama silinerek temizlendi - karantinaya alındı Bilgisayar Adı\Kullanıcı Adı Uygulama dosyaya erişmeye çalışırken bir olay oluştu: C:\Windows\explorer.exe.

Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması dosya G:\Progressive\Progressive.exe Win32/Packed.Autoit.H şüpheli uygulama silinerek temizlendi - karantinaya alındı Bilgisayar Adı\Kullanıcı Adı Uygulama dosyaya erişmeye çalışırken bir olay oluştu: C:\Windows\explorer.exe.

Bilgisayarı her açtığımda Media Player Classic - Home Cinema çalıştırıyor ve görev yöneticisi+işlemler'den kapatınca ısı normale dönüyor sebebi nedir acaba bilen var mı ?
    Dosya yolu: C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming\Adobe\Flash Player\SpeedCache
    http://img811.imageshack.us/img811/2279/ashampoosnap2013052106h.jpg

Aslında format atacağım da Mozilla Firefox'a ayarlarmakla uğraşmadan direk C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\Mozilla ve C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming\Mozilla bu dosyaları atıyorum format atmadan önceki hali ne ise öyle kullanıyorum. Bu dosyalardan virüs bulaşırsa diye endişe ediyorum
    Hayırlı Günler

• hocam üşenme derim sonuçta senin rahatça bilgisayarını kullanman daha ön planda veya google hesabına kaydedilebiliyor chrome de o şekilde virüs riski olmadan yapabilirsin mozilla da da olur mu bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

hocam üşenme derim sonuçta senin rahatça bilgisayarını kullanman daha ön planda veya google hesabına kaydedilebiliyor chrome de o şekilde virüs riski olmadan yapabilirsin mozilla da da olur mu bilmiyorum.

Bende öyle karar kıldım. O kadar uğraşıp bir mozilla firefox herşeyi sil baştan yaptırmasın =]
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.