Bildirim
Sırp Dinarı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gittigitiyor sanalpazara baktın mı en kesini al pegasusla biletini git Belgrada müzesini ziyaret et Tesla nın -
-
yok bende sadece yenisini görmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: tracybaris
quote:
Orijinalden alıntı: rodmank
Gittigitiyor sanalpazara baktın mı en kesini al pegasusla biletini git Belgrada müzesini ziyaret et Tesla nın
senin bahsettiğin sanırım şu
ya da şunlardan biri
ama ben şu an kullanılan 100 sırp dinarından bahsediyorum yani sırp dinarı satan bir yer bulursam bunu rahatlıkla bulabilirim :D
Önizleme resminde sağ alt taraftaki paranın sıfırlarını saymaya üşendim valla. 1 milyarmıdır trilyonmudur nedir o öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaman01
quote:
Orijinalden alıntı: tracybaris
quote:
Orijinalden alıntı: rodmank
Gittigitiyor sanalpazara baktın mı en kesini al pegasusla biletini git Belgrada müzesini ziyaret et Tesla nın
senin bahsettiğin sanırım şu
ya da şunlardan biri
ama ben şu an kullanılan 100 sırp dinarından bahsediyorum yani sırp dinarı satan bir yer bulursam bunu rahatlıkla bulabilirim :D
Önizleme resminde sağ alt taraftaki paranın sıfırlarını saymaya üşendim valla. 1 milyarmıdır trilyonmudur nedir o öyle
yanlış saymadıysam 10 milyar :D
-
evet yugoslavyanın dağılma sürecinde ambargo uygulanmıştı EU ve ABD tarafından. O nedenle devalüasyon yapılmıştı.
hayırdır neden bulmak istiyosun? -
Özel bir nedeni yok. Tesla'yı seviyorum bunu gördüm hoşuma gitti. Baştan bi 100 dinar görünce pahalıdır diye düşündüm ama baktım yaklaşık 2-2.5 tl gibi bişey alıyım dedim ama bulamadım :D -
tesladan başka tanınır bi adamları yokmuymuş bunların garip geldi tüm paralarda tesla -
quote:
Orijinalden alıntı: clern
Arkadaşlar ben 100 Sırp Dinarı(üzerinde Nikola Tesla resmi olan) arıyorum. Ama İzmir'de bulamadım. Nerde bulabilirim bir fikri olan var mı?
hocam buldun mu, ben de arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buldunuzmu yarin aramaya cikacagim bende
Havaalaninda kesinlikle bulunur ama
Evet ama havaalanı aklıma gelmemişti benim :D Öyle para satan bir yerden denk geldi ve o şekilde aldım -
Arkadaşlar aradığınız para bende var buldunuz mu?
10 dinar var, 100'ü ben de arıyorum -
Sırp demişken hepsinin köküne kibrit suyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X