Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
370.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
Giriş
    birazonce montoaji tamamladik sben memnun kaldim ses yuksekligi yuzde 20 gibi netligi de yuzde 30 gibi bence iyilesti on twiter leri deistirmedim in cam onundeki kapiustu cam izasina yenileri montajlattim yani totalde bana yuzde 50 gibi bir kazanc oldu denebilir tabiki goreceli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cermen_555 C kullanıcısına yanıt

Yani amfisiz tam performans olmasa da eskisine gore daha iyi oldu diyorsunuz hocam? Durumlari düzeltince ben de bir bakayım madem. Teşekkürler bilgi için. Güle güle kullanın  CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul da hangi servislere gidiyorsunuz? Acıkcası ben özel servise hiç götürmedim ama Citroen Deger den de memnun değilim, aşırı yoğunlar.

Arabamda bir cik.cik sesi geliyor , test sürüşü yaptılar bir sey anlamadılar aceleden. Farklı bir yere götürmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchy -- 6 Temmuz 2025; 16:40:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2013 model c4 picassoya kablosuz car play taktıracam ne önerirsiniz yaptıran varmı. kendi ekranına taktırabiliyormuyuz. önerilerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.