Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa KArdes Cx75 Temalarini Nerde Bulabİlirim?? Bi YArdımcı OlursanIzz Sewinirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aYkUt_GeNc
    yaaa KArdes Cx75 Temalarini Nerde Bulabİlirim?? Bi YArdımcı OlursanIzz Sewinirim?

pm attim!
  • birbirinden yeni tema paketleri, ilginize ve begeninize sunulmustur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [cLone]:: -- 18 Temmuz 2006; 21:20:51 >
  • Clone cum nerde hani birbirinden yeni tema paketleri??? :D

• ARKADASLAR YENi EKLENEN TEMA PAKETLERiNi, TOPiCTE KARMASAYA SON VERMEK iCiN TOPiC BASiNDA TOPLUYORUM iLGiNiZE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [cLone]:: -- 18 Temmuz 2006; 21:23:26 >

• UUppss şimdi gördüm özür:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt
    UUppss şimdi gördüm özür:)

Yaaa! ama olsun arkadasim, tesekkurler, bu belkide bir hatirlatmaydi. Boylece aklimizda bulunur, degilmi.
  • Dogru! Bu arada temalar süper teşekkürler... Adamlar sessiz sessiz inidiryor, bi teşekkür eden yok! Bu emeğe saygı duyulması lazım bence Teşekkürler temalar için, bi de telefonu alsam:D
  • iste oyle arkadas. indirme sayisi epey bir sayiya ulasmis degilmi. neyse, artik ne yapalim biri cikip yeter diyene kadar ekleyecegim. bakalim ne olacak!
  • arkadaş çokkk saol.
  • çok sağol arkadaşım n80'im şimdi daha bi güzelleşti
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizlisevda
    çok sağol arkadaşım n80'im şimdi daha bi güzelleşti

rica ettim!
  • eline sağlık.... bu arada bu n80 için program nerede bulunur...yardımcı olur musun
  • arkadaşlar bu temalar w550i için olur mu? Sanırım olmaz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsak
    arkadaşlar bu temalar w550i için olur mu? Sanırım olmaz ama

yok arkadasim ona olmaz bunlar yeni nesil symbianlar icin. madem oyle sana p.m atayim, telefonuna uygun temalari.
  • msn mi verim ordan yolla. ahmetfurkan_sak_1990@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsak
    msn mi verim ordan yolla. ahmetfurkan_sak_1990@hotmail.com

bak sayfanin en ust kisminda gelen kutusu var! oraya gir, ben zaten yolladim sana.
  • kardeş sırf sana teşekkür etmek için üye oldum ama forumada hayran kaldım teşekkür ederim kral bir kardeşimsin
  • cLone dostum biraz daha tema yollasan şuraya:)) telefonu alabilirim her an da:) direk hazır olsun istiyorum. zaten aldığım gün direk yeni versionu da yükleticem. sonra gelsin temalar gitsin programlar
  • n91 icin firmware v1.0 olanlar sorun yasiyor
    yeni v1.1 cikti ve yabanci sitelerde sorun kalmadigi belirtiliyor
    simdi soru bu versiyonu nerde yukleticez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.