Bildirim
Daha dün açılan notebook bugün açılmıyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Siyah ekranda kalıyorsa büyük ihtimalle başlangıç dosyaları zarar gömüş birtane fprmat cd'siyle onarım yapın düzelir,düzelmezse diğer seçeneklere bakarız. _____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Siyah ekranda kalıyorsa büyük ihtimalle başlangıç dosyaları zarar gömüş birtane fprmat cd'siyle onarım yapın düzelir,düzelmezse diğer seçeneklere bakarız.
Bios ekrani gelse iyi hosta gelmiyor iste..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nasıl yani bios ekranına hiç gelmiyor mu ayrıca sistem çalışır durumda mı?quote:
Orijinalden alıntı: Mart Kedisiquote:
Siyah ekranda kalıyorsa büyük ihtimalle başlangıç dosyaları zarar gömüş birtane fprmat cd'siyle onarım yapın düzelir,düzelmezse diğer seçeneklere bakarız.
Bios ekrani gelse iyi hosta gelmiyor iste..
Alıntıları Göster
Eğer öyleyse bilgisayarını harici bir ekrana bağlaman gerek görüntü olup olmadığını anlamak açısından,şundan dolayı eğer görüntü varsa ekran kartında sıkıntı yok,ekrana görüntüyü aktaran invertör kaplosunda temassızlık olabilir,bu sorun yine ekrana görüntü taşıyan fiberoptik fleks kablolarda da olabilir menteşenin oradan geçerler zamanla aşınıp böyle sıkıntılar oluyor._____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
-
quote:
Nasıl yani bios ekranına hiç gelmiyor mu ayrıca sistem çalışır durumda mı?
Eğer öyleyse bilgisayarını harici bir ekrana bağlaman gerek görüntü olup olmadığını anlamak açısından,şundan dolayı eğer görüntü varsa ekran kartında sıkıntı yok,ekrana görüntüyü aktaran invertör kaplosunda temassızlık olabilir,bu sorun yine ekrana görüntü taşıyan fiberoptik fleks kablolarda da olabilir menteşenin oradan geçerler zamanla aşınıp böyle sıkıntılar oluyor.
Bios ekranı hiç gelmiyor. Taktım ama hdmi ile lcd ye o da görüntü aktarmadı._____________________________ -
servise gönderinquote:
Nasıl yani bios ekranına hiç gelmiyor mu ayrıca sistem çalışır durumda mı?
Eğer öyleyse bilgisayarını harici bir ekrana bağlaman gerek görüntü olup olmadığını anlamak açısından,şundan dolayı eğer görüntü varsa ekran kartında sıkıntı yok,ekrana görüntüyü aktaran invertör kaplosunda temassızlık olabilir,bu sorun yine ekrana görüntü taşıyan fiberoptik fleks kablolarda da olabilir menteşenin oradan geçerler zamanla aşınıp böyle sıkıntılar oluyor.
Bios ekranı hiç gelmiyor. Taktım ama hdmi ile lcd ye o da görüntü aktarmadı.
Alıntıları Göster_____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
-
bios ekranı gelmiyorsa pil elektrik olaylarını son kez kontrol et hala düzelmiyorsa servis yolu gözüktü demektir.quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
servise gönderin
Alıntıları Göster_____________________________ MSI S430
AMD X2 1.6, 1024 ram, 100 disk, Ati VGA, 14" Ulltra Parlak Ekran -
quote:
servise gönderin
Öyle yapacağım hâlâ servis point msi yetkili servisi mi? Güvenilir mi? Bu işlem için ne kadar ücret alırlar?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: XmysticX
bios ekranı gelmiyorsa pil elektrik olaylarını son kez kontrol et hala düzelmiyorsa servis yolu gözüktü demektir.
Sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı. Ama olmuyor işte yorumun için teşekkürler.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LossPain
quote:
servise gönderin
Öyle yapacağım hâlâ servis point msi yetkili servisi mi? Güvenilir mi? Bu işlem için ne kadar ücret alırlar?
Garantisi yok mu?
Ne ücreti,ücretsiz yapılır senin yaptığın bir hata değil sonuçta.Servis point bakıyor._____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
quote:
quote:
quote:
servise gönderin
Öyle yapacağım hâlâ servis point msi yetkili servisi mi? Güvenilir mi? Bu işlem için ne kadar ücret alırlar?
Garantisi yok mu?
Ne ücreti,ücretsiz yapılır senin yaptığın bir hata değil sonuçta.Servis point bakıyor.
Garantisi tabi ki var. Sadece ek ücret alirlar mi diye merak ettim. Aydin da var yaziyor ama aydina mi istanbula mi yollayacagim bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sorun adaptörde veya anakart güç devresinden kaynaklanıyo anakartı değiştirebilirlerquote:
quote:
quote:
servise gönderin
Garantisi yok mu?
Ne ücreti,ücretsiz yapılır senin yaptığın bir hata değil sonuçta.Servis point bakıyor.
Garantisi tabi ki var. Sadece ek ücret alirlar mi diye merak ettim. Aydin da var yaziyor ama aydina mi istanbula mi yollayacagim bilemedim.
Alıntıları Göster_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: fastguitarman
sorun adaptörde veya anakart güç devresinden kaynaklanıyo anakartı değiştirebilirler
Zaten bugün servis point ile gmail üzerinden görüştüm yollayacağım bakalım ne olacak..._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
servise gönderin
Garantisi yok mu?
ücret falan almazlar fiziksel bir zarar vermediysen yada su dökmediysen._____________________________ MSI S430
AMD X2 1.6, 1024 ram, 100 disk, Ati VGA, 14" Ulltra Parlak Ekran
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
servise gönderin
Garantisi yok mu?
ücret falan almazlar fiziksel bir zarar vermediysen yada su dökmediysen.
Yok yok zaten ben donnimdan anlmam pek fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
servise gönderin
Garantisi yok mu?
ozmaan gönder gitsin garantiye.
_____________________________ MSI S430
AMD X2 1.6, 1024 ram, 100 disk, Ati VGA, 14" Ulltra Parlak Ekran
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
servise gönderin
Garantisi yok mu?
ozmaan gönder gitsin garantiye.
Yolladim bakalim ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
ürüngelince servisten memnun kalıp kalmadığını yorum olarak belirtirsen sevinirim._____________________________ 
“What do you want?"
"Just coffee. Black - like my soul.” -
quote:
Orijinalden alıntı: HEG37
quote:
ürüngelince servisten memnun kalıp kalmadığını yorum olarak belirtirsen sevinirim.
Konu açmayı planlıyorum._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HEG37
quote:
ürüngelince servisten memnun kalıp kalmadığını yorum olarak belirtirsen sevinirim.
Konu açmayı planlıyorum.
bu 1-2 hafta foruma giremeyebilirim. Konuyu açınca PM yoluyla sadece linki verirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 16 Mart 2013; 7:47:01 >_____________________________ 
“What do you want?"
"Just coffee. Black - like my soul.”
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler