Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.127.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

Bu sabah ereyon sitesinden satın aldığım HTC One telefonum geldi. Deneyimlerimi aktarmak almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Telefonu bayan elemanlarım daha gördükleri anda hayran kaldılar :) Abartmayın dedim hatta telefonu basite indirgedim mütavaziliği bırak dediler bu telefon bir kere çok güzel. Evet kızlar tabii telefonun tipine bakar pekiyi diğer özellikleri? Bende HT35 serisi var üstelik ereyondan getirttim çoğu kişi gibi açıp bakamadım bile. Bu derece korkup çekinmeyin derim.

Yok o seri hatalı yok kasa açık. Bir ince kağıdın bile giremeyeceği yer mi? Piksel hatası burada yazılanlardan sonra beni çok korkuttu ama ekran temiz çıkınca ferahladım. Cihaz ele çok iyi oturuyor özellikle kenarlar çok ince çok narin görünüyor telefon. Vatanda malesef siyahını incelemiştim ama beğenmeyip almadım çok mat görünüyordu. Batarya konusunda birşey diyemem daha bu sabah geldi. Ekran çok iyi bunu ayrıca Lumia 920 sahibi olarak söylüyorum.

Yalnız kamera maalesef içler acısı! Bir HTC hayranı olarak bu kamerayı beğenmedim hadi videoları iyi çekiyorda fotolar kötü. Ancak tasarım o derece mükemmelki diğer modellerden fersah fersah önde şekil olarak. Açma-kapama butonuna hemen alıştım. Alttaki butonlara kolay alışılmıyor hala deniyorum :) 2 GB RAM vardı ama nerede? Ah android ah! kullanılabilir boş RAM 480-500 MB arası. Bu Windows Phone olsaydı en az iki katı olurdu.

Telefon son derece stabil, sorun üst model androidlerde değil işletim sisteminin ta kendisinde. Özensizce hazırlanmış uygulamalar problem çıkarıyor bu neredeyse her modelde böyle. Cihazın ses kalitesine gelince dışa verdiği ses harika tane tane duyuluyor herşey çok net ve ses yüksek. Cihaz normal seviyelerde ısınıyor bırakınca hemen soğuyor.

S4 ile ilgili bir sözüm var her yeri işgal etmiş her yerde karşınızda ancak HTC One karşısında (bana kimse benchmark testlerini anlatmasın) acınası halde. Bu cihaz nasıl çok satar anlayamıyorum. Demekki arabesk müziğin bir zamanlar çok dinlenmesi gibi bir zevk meselesi problemi var. İnsanların seçimleri kendini ilgilendirir hayret ediyorum ama doğal karşılıyorum. Önceden S3 kullandım aldığım gün bile içime sinmemişti. Satın almanızı tavsiye ediyorum benim gibi netten satın alma riskini göze alamıyorsanız en azından mağazalara gidin inceleyin görün derim. %3-5 gibi ufak tefek hız farkı olacak diye bu sanat eserinden mahrum kalmayın samimi olarak söylüyorum.

Nokia lumia 920 de oldukça iyi ve stabil bir cihaz. Bu ikiliden bir süre sonra hangisini seçerdiniz. Bir süre sonra deme sebebim şu anda htc yeni bir telefon ve tabii ki ilk başta daha çok ilgi çekecektir.

ben htc one ı seçtim 4 ay kullandım bu telefondan önce 920 yi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendeki yazılım halen 12 ile biten yazılım.İngiltereden aldırmıştım halen bir güncelleme yok diyor..Bu arada telefon geldiğinde güncelleme gelmiş ve 12 olana yazılım güncellenmişti.Güncellemeden önce ve sonra çektiğim bir resmi koyuyorum....
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Sonunda hocam siz de alıyorsunuz hayırlısı ile.

Aynen, ne bekledim ya Eylülden beri bekliyorum.. İlk Lumia 920 ye sevdalandım alacağız alacağız derken, Htc one ı teslim alacağım birazdan

Alıntıları Göster
    Çabuk koş... ne bekliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

Çabuk koş... ne bekliyorsun

buçukta mesai bitsin depar
  • hee... tabi 45 dk yaa geçer mi? sen o zamana kadar bir kılıf daha sipariş edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_e -- 30 Mayıs 2013; 17:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Arkadaşlar bendeki yazılım halen 12 ile biten yazılım.İngiltereden aldırmıştım halen bir güncelleme yok diyor..Bu arada telefon geldiğinde güncelleme gelmiş ve 12 olana yazılım güncellenmişti.Güncellemeden önce ve sonra çektiğim bir resmi koyuyorum....
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

transporter ın plakasını baz alacaktım bakana kadar gitmiş

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada telefonu 27 Nisan da İngiltere'ye giden bir arkadaşıma aldırmıştım.Şu ana kadar herhangi bir ölü piksel görmedim..Kasa açıklığı için ise daha öncede belirttim..Press baskı ile olan bütün cihaz kapaklarında olabilecek bir durum(kağıt bile girmiyor ki ben buna açıklık demiyorum).Sadece hopörler kapağı ile alt arka aliminyum kapağının tam tamına oturan ölçüde olamaması bir durum(bu da sanırım milimetrenin 10 da 1'i ancak)...Yani sorun edilecek bir durum değil arkadaşlar foto çekersem buraya eklerim...Telefondan gayet memnunum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbey -- 4 Haziran 2013; 11:12:47 >

• quote:

quote:

Ben tekrar çeken kadar kaçmış kereta......Ama güncelleme sonrası bayağı bir fark olduğunu söyleyebilirim...Bu tabiki bendeki son yazılım olan 12 için söylüyorum...Henüz başka güncelleme alamadım...

• quote:

quote:

quote:

Ben tekrar çeken kadar kaçmış kereta......Ama güncelleme sonrası bayağı bir fark olduğunu söyleyebilirim...Bu tabiki bendeki son yazılım olan 12 için söylüyorum...Henüz başka güncelleme alamadım...

Alıntıları Göster
    kadıköydeki avea bayilerinde var mı ?

bugün alacağım ne sorunu olursa olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Kliksa da bonus kart ile alınırsa 1800 TL ye geliyor,yetkili distribütör garantili diyor.Avantajix vs sitelerdende bir indirim oluyorsa bilen arkadaşlar eklesinler...

http://www.kliksa.com/urun/htc-m7-one-silver-akilli-telefon/901805685

Tek çekim ücreti o, yanlış yönlendirme olmasın...

Nasıl tek çekim ücreti ?

1899 TL / 12 Taksit fiyatı ve kliksada şuanda bonus a 500TL üstüne %10 bonus var ve maksimum kazanılacak bonus 100 TL,

Bu durumda telefon 1799 TL ye geliyor ve avantajix üzerinden yönlenirseniz %2 de 38 TL ordan geliyor...

Herşeyi çok güzel okuyabiliyorsunuz da niye gerekli yerleri atliyorsunuz?
    http://www.kliksa.com/bilgi/bonus-kampanyasi
    Bu sayfanin ilk satirini daha bir özenle okursanız tek çekimi gorursunuz, goremezseniz f3 e basıp tek çekim yazabilirsiniz.

İyi günler...

Böyle alakam olmayan muhabbetlere girmek istemem ama okuduğunuzu yanlış algılıyorsunuz... Tek çekim yazmıyor orada, "tek seferde yapılan..." yazıyor... Bu demektir ki parça parça toplam 500 TL alışveriş değil bir alışverişin tutarı en az 500 TL olmalı... Ama alışverişin taksit ya da tek çekimde yapılması gerektiğiyle ilgili bir belirteç yok ki bugüne kadar hemen hemen hiç bir kampanya da tek çekim gibi bir zorunluluk olmadı... Neyse insanlık hali yanlış algılama her zaman mümkün elbette...

Alıntıları Göster
    Bimeks'te sadece web'te satılıyormuş 1800TL bir araştırın isterseniz arkadaşlar;

http://www.bimeks.com.tr/urun/128109/htc-one-silver.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/128119/htc-one-black.aspx

• quote:

Bu arada telefonu 27 Nisan da İngiltere'ye giden bir arkadaşıma aldırmıştım.Şu ana kadar herhangi bir ölü piksel görmedim..Kasa açıklığı için ise daha öncede belirttim..Press baskı ile olan bütün cihaz kapaklarında olabilecek bir durum(kağıt bile girmiyor ki ben buna açıklık demiyorum).Sadece hopörler kapağı ile alt arka aliminyum kapağının tam tamına oturan ölçüde olamaması bir durum(bu da sanırım milimetrenin 10 da 1'i ancak)...Yani sorun edilecek bir durum değil arkadaşlar foto çekersem buraya eklerim...Telefondan gayet memnunum....

Alıntıları Göster
    Benim de ingden alındı.. .12 şu an versiyon.. beklemedeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kanstill

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: kanstill

Arkadaşlar kolay gelsin.. İstanbul içi Htc'nin sitesindeki orjinal telefon kabını nerden bulabilirim? Birde telefon kabı olarak ne önerirsiniz?

Hocam hc840 kullanıyorum yani bu telefon için biçilmiş kaftan samimi olarak söylüyorum. Bugün telefonu kulağimda konusken koluma biri ddeğdi telefon yere düştü 4-5 takla atti ama kilif korudu dagilmadi ve çizilmedi. Harika bir ürün tavsiye ederim

Nerden temin edebilirim yani bir yerden gidip alabilirmiyim yoksa illaki internettenmi? Bende bu hc840ları beğendim zaten ama telefonum siyah, gri-siyah seçeneği daha şık durur diye düşündüm telefonda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar htc one ile ilgili; bu telefonun üretim tarihini nasıl görüyoruz? bir de telefonun ilk kullanım tarihini bulmak için bir yol var mı ? yani telefon bizden önce kullanılmış mı bunu öğrenebilir miyiz??? bilgisi olan var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Benim de ingden alındı.. .12 şu an versiyon.. beklemedeyim :)
    Kardeşim telefonu alır almaz bize söyle HDR mikrofon var mı , seri numarası ne idi , güncelleme nasıl ... bekliyorum sabırsızlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

Arkadaslar bu arada sekilli bir htc one imzasi istiyorum bir arkadas pm atabilir mi bana.

bende isterim

Benim imzam şekilli değilmi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

quote:

Arkadaslar bu arada sekilli bir htc one imzasi istiyorum bir arkadas pm atabilir mi bana.

bende isterim

Senin imzana laf yok. Bayıldım ben buna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Karakurt

quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

quote:

bende isterim

Senin imzana laf yok. Bayıldım ben buna :)

Alıntıları Göster

İlgilenenlere bu adreste c840 kılıf var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erddeu

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Soranlar için vodafone bayiisinden 40TLye aldim. Bugun vodafonelere gelecekti öyle dedi vodafonede calisan arkadas

hocam o kılıf hakkında xda'da cihazı çiziyor diye şikayetler vardı. bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

Valla kardeş günde iki defa çıkarıp takıyorum hani çiziliyor gibi geliyor ama bi bakıyorum çizik yok. Zamanla çizer ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tycan

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-m7-hc-c840-koruyucu-kabuk-kilif-86575791

Biraz pahalı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-m7-hc-c840-koruyucu-kabuk-kilif-86575791

Biraz pahalı sanki

Alıntıları Göster
    HTC ONE Türkiyefacebook
    HTC ONE Türkiye
    http://www.facebook.com/HtcOneTurkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

quote:

Biraz pahalı sanki

www.yakebilisim.com
    Yake Bilişim Hizmetleri » Sayfa bulunamadı
    http://www.yakebilisim.com/urun/htc-one-hc-c840-double-dip-hard-shell_345.aspx?CatId=189

Burdan daha ucuz sanki

• quote:

Bu kılıf çiziyor mu kullanan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim? Bende de bundan var, yanlız cihaz serviste olduğu için kullanmak nasip olmadı :(
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.