Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.118.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Dostum meraktan soruyorum.

Htc One'ın video çekimi önde ,

Az ışıklı ortamlarda ve ev cafe gibi ortamlarda çekimde önde ,

Kameranın kaydettiği alan daha geniş ,

Makro çekim hemen hemen aynı ,

Sadece dış çekimlerde , s4' ün netliği daha iyi ve zoom yapınca daha az bozuyor .

s4 kamerada bariz önde sonucuna nasıl varabildin

Özelliklede 2 üstteki mesajıma bir baktıktan sonra cevap ver

Dostum Kamera derken video anlasilmasin, video kalitesi zaten htc daha iyi 10sn video cek anlarsin zaten
    Fotograf icin kutudan cikar her 2 cihazi guncelleme vs. Olmaksizin s4 gercekten ciddi onde

Yukarida kamera guncellemesi alan htc'nin daha iyi oldugu aşikar, sanki tam hazir olmadan piyasaya surulmus kamera zamanla + lari ortaya cikiyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Burada yanlışın var dostum .

Düşük ışıkta Htc one kıyaslanmayacak derecede iyi . Gece modunda s4 sırf noise veriyor ve yazılımsal olarak parlaklığı arttırıyor. Donanımsal etkisi söz konusu değil

Buyur buda s4 gece modunda , Htc one normal modda .

Ayrıca gece modunda net fotoğraf çekebilmek cihazı sabitlemedikçe neredeyse imkansızdır .

Noise oranını görmek için resimleri büyütüp bakınız İkisini kıyaslamaya bile sokamazsınız. Bir nebze lenslerarası çağ farkı diyebiliriz sanırım buna

s4 gece modu

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Htc One normal mod

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Arkadaşlar bu arada 8 mayıstaki güncellemeyle Htc One çekiminden crop yapılmış bir kare .

Dostum verdıgım ve senınde ornek resım aldıgın sıtede kı sonuc

"Winner: Samsung Galaxy S4. Surprisingly, the Samsung Galaxy S4 has the better low-light camera performance. You'll have to snap several photos to make sure you have a good one, but the end result will be better than what the HTC One produces. The Galaxy S4 has a slight advantage in low-light video too."

Türkçesi

"Galip: Samsung Galaxy S4. Şaşırtıcı şekilde Galaxy S4 daha iyi düşük ışık kamera performansına sahip. İyi bir resim çektiğinize emin olmak için arka arkaya bir kaç resim çekmeniz gerekiyor fakat en son sonuçlar Htc One'ın ürettiklerinden daha iyi oluyor. Galaxy S4 arıca düşük ışık video çekimindede çok ufak bir avantaja sahip. "

Lütfen S3'ün çektiği resimlerle HTC One'ı karşılaştırıp, S3 le S4'ün kameraları da aynı diyerek insanlara yanlış bilgi vermeyelim. HTC One'da Samsung S4'te daha bir çok update alacak ve daha iyi konuma gelecektir. Her ikiside şu an piyasanın en iyi iki cihazıdır.

• Arkadaşlar kilit tuşu icin bi çözüm düşünen varmı sürekli kullanım sonucu bozulmasından korkuyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sergeykiss

Arkadaşlar kilit tuşu icin bi çözüm düşünen varmı sürekli kullanım sonucu bozulmasından korkuyorum?

Marketten turn off tarzı bir program ile kullanım yarıya düşer.
  • quote:

Arkadaşlar kilit tuşu icin bi çözüm düşünen varmı sürekli kullanım sonucu bozulmasından korkuyorum?

kilit sorununa en güzel çözüm şu program.. kapatmak için widget var asil olayi açmak. sensörün önünden elinizi geçirin açiliyor cebinden çikarir çikarmaz açiliyor, ters çevirip herhangi bir yere yaklaştirp çekince açiliyor kullanımı çok pratik. Tavsiye ederim.

daha öncede paylaşmştim gerçi ama,ayarlari şöyle yapmanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan dogan -- 14 Mayıs 2013; 4:24:41 >

• Merhaba arkadaslar dun htc one almak nasip oldu.Oncesinde galaxy s3 kullaniyordum.
    Tek iyi yani mukemmel ses performansi ve gorunumu.Onun disinda tatmin edici degil.En azindan ben tatmin olmadim.Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

Merhaba arkadaslar dun htc one almak nasip oldu.Oncesinde galaxy s3 kullaniyordum.
    Tek iyi yani mukemmel ses performansi ve gorunumu.Onun disinda tatmin edici degil.En azindan ben tatmin olmadim.Tesekkurler

Ne bekliyordunuz?

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

Merhaba arkadaslar dun htc one almak nasip oldu.Oncesinde galaxy s3 kullaniyordum.

Bnde ne beklediğinizi çok merak ettim .. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: saydam330

quote:

Orijinalden alıntı: By_RewoL

quote:

Orijinalden alıntı: saydam330

quote:

Orijinalden alıntı: By_RewoL

teşekkürler hocam :)

Kılıfı nerden aldınız acaba?

gittigidiyordan hakan çelebi (yeşilcin) hocam

Sanırım elinde yok, markasi var mi acaba?

nillkin hocam evet bende daha yeni baktım profilinede ürün gözükmüyor galiba bitti

• Bundan tam 3 yıl önce falan zamanın en gözde telefonları nokia 5800 ve samsung monte idi. ve yine bu şekilde aylarca forumlari takip etmiştim ve en sonunda gidip monte aldım ve hiç pisman olmadım iyi ki almışim dedim burada binbir çeşit bilen bilmeyen adam var atıp tutani da var bilinçli konuşani da.. o yüzden buralara bakip tel. almayin sadece bilgi edinmek için girin birine göre kamera berbattir ama sana mükemmel gelir takilmayin şuan param olsa gözüm kapalı gider alirim bu tel.i ama gel gor ki buradakiler gibi öyle bir imkanim yok.

• S4 forumundan alintidir. Sabah sabah iyi güldüm yav

---Daha hala yok HTC yok SONY yok İPHONE daha iyi diyip duranların tek ortak noktaları tasarım
    yemişim onun bunun tasarımını
    benim anlayamadığım hala diyorlarki bu s4 s3 ün kopyası, Yahu kardeşim herhalde öyle olucak bu S modeli
    ozaman bu İPHONE HTC one SONY xperia'nın sülalesi biri birinin kopyası onlara niye laf yok
    bu samsung'un S modeli, olduğu için illaki benzer hatlar taşıyacaklar seneye S5
    değilde SAMSUNG GALAXY K1 çıkarınca ozaman görürsünüz farklı bir tasarımı
    hadi bu tasarımı bir tarafa koyalım...şuan SAMSUNG Galaxy S4 deki
    bu dev ekranı bu gücü ve bi okadar hafifliği ve kibarlığı hangi telefonda gördünüz
    bazıları oyuncak gibi demiş evet gerçekten 5" olmasına rağmen oyuncak gibi
    ele uyumu mükemmel,onuda geçtim donanımsal ve yazılımsal açıdan
    KIYASLA.COMda vs. sitelerde SAMSUNG Galaxy S4 ten
    üstün özelliklere sahip bir telefon gösterin bana...
    herşeyi geçtim o meşhur cep yakan telefonlar bir görüntülü görüşmeyi dahi çok görmüşler müşterilerine....... ---

• tamam görmezden gelelim bendeki ölü pixelleri. kasa açıklığıda var ama takmıyorum yalnız ölü pixellerim den 2 si hem görünüyor hemde aldığımda 1 ken 3 gün içerisinde 4 e çıktı. bunuda umursamıyım sonuçta 1000 tane olunca iade ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RascalFalcon

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkalarda kalmasın.

kagıt üstündeki degerler gerçekte aynı degerleri vermedigini çok gördük. Bakınız s4 s.amoled ekran ve en yeni teknoloji ama gelin görün güneş altında sıfır... bu degerlere fazla takılmamalı. şuan ki cihazlaın ekran kaliteleri en üst seviyede..

Cihaz adi vermeyecegim ama bugun okulda Rehberlikci hanim arkadas x marka cihaz almis. Sabah bahcede sohbet ederken telefonu caldi. Telefonu cikardi resmen ezbere acti. Sonra da dert yandi ekrandan. Htc One'i gosterdim sasirdi fiyatini sordu. Sonra da ayni parayi odedigimizi duyunca uzuldu. Haberi yokmus boyle bir telefondan. Bu HTC'nin ayibi. Koca firmasin iki reklam ver. Neyse tasarimini da cok begendi. Telefonu hanim arkadaslar cok begeniyor. Ayni sekilde kiz kardesim de oyle. Iphone'u pembe kiliflar icinde kullanan kiz siyah da olsa gumus de olsa One istiyorum diyor. Telefon gercekten karizma ve premium.

@EmreFB1907
    Haklisiniz risk almaya degmeyecek.

Hıdırellez günü sokakta yürüyorken telefonla konuşmak durumunda kaldım. bir bey peşime takıldı konuşmam bitince bu htc one mı , nasıl beğendiniz mi vs sorularına muhattap oldum sempatik bir şekilde. Aynı durumu insanlar nokia n95 iyi telefon diye kullanırlarken iphone 2g de de yaşardım. Gerçekten dikkat çekici bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

quote:

https://docs.google.com/file/d/0B3s9kTOyWWROdWJPbGtOQjZUNmc/edit?usp=sharing

kilit sorununa en güzel çözüm şu program.. kapatmak için widget var asil olayi açmak. sensörün önünden elinizi geçirin açiliyor cebinden çikarir çikarmaz açiliyor, ters çevirip herhangi bir yere yaklaştirp çekince açiliyor kullanımı çok pratik. Tavsiye ederim.

daha öncede paylaşmştim gerçi ama,ayarlari şöyle yapmanız yeterli

Adı ne programın ?

• arkadaşlar ben telefonu 10.05.2013 tarihinde teknosa.com sitesinden aldım birtakım sorunlar nedeniyle ürünü iade etmek istiyorum ürünü sorgusuz iade alırlar mı yoksa sorun çıkartıp tekrar aynı ürünü gönderirler mi? bu arada faturanın ve garanti belgesinin aslını koymak lazım kutunun içine yoksa fotokopiside olur mu
  • Optimum Gaziemirde s4 ve htc one ı inceledim.Arkadaşlar ekran kalitesi olarak htc one s4 ü resmen eziyor.diğer teknik hususlar hakkında pek bilgim yok ancak htc one gerçekten pırıl pırıl bir ekrana sahip.Fiyat biraz düşerse ben de almayı düşünüyorum.Aslında yurtdışından almak daha mantıklı gibi ancak bakacaz artık.
  • Artık htc one konusunu bölümlere ayırmak çok elzem oldu.
    1. bölüm kılıf ve aksesuarlar
    2. Bölüm diğer telefon karşılaştırmaları
    3. bölüm yazılım ve donanım sorun-çözüm paylaşımları
  • Yahu arkadaşlar şu kasa açıklığı muhabbeti öyle bir yer kapladı ki sayenizde ben de detaylıca inceledim va daha önce fark etmedğim kafif kasa açıklığını fark ettim. :) Önceki sayfalarda bir arkadaşın fotoğrafını koyduğu gibi.

Yine de değişimle uğraşmamayı düşünüyorum. Elektrnik biraz da şans işi. Şimdi gidip değiştiririm kaç gün telefonsuz kalırım, sonra gelecek olanda bu sefer de ölü piksel çıkar (şu anda hafif kasa açıklığı haricinde bir problemim yok).

Tabii ki içinize sineni yapın ama çok da fazla canınızı sıkmayın derim.

Not: Yıllar boyu Apple ürünleri kullandım, kullanıyorum. İşletim sistemi olarak IOS/MAC OSX ne kadar iyi ve stabil bir kullanım sunuyorsa da bu sefer telefona "ciddi" bir yatırım yapmadıkları sürece böyle güzel bir telefon karşısında şansları yok. Şahsen çevremdeki tüm iP kullanıcılarına bu telefonu biraz anlatmam yetiyor.

• quote:

Dostum vallahi o kadarını bilemeyeceğim . Yanyana koymasa bile en azından karanlıkta siyahlardaki farkı görür . Zaten yukardaki değerlerde teoride kalacak kadar ufak farklar değil. %20 'lere tekabbül eden farklar var . s4'ün ekranının tek iyi yönü renk canlılığı kontrast oranı çok iyi deniliyor. Ekran değerleri neredeyse o değerlere yaklaşmış.

Bana yeniden Ht34 serisi verirlerse kabul etmeyeceğim . Bu şekilde yarın arayıp söyleyeyim .

Yazillin ile halledildi bilecekbseyler bunlar. Mesela senin titresimde çat çat diye bahsettiğini durumd aynı şekil. Hatta inceleme videolarinda ve cihaz satışa çıkmadan daha yüksek ses veriyir demişlerdi bunalrin hepsi yazılım ile indirilip çıkarılacak degerlerdir kuşkunuz olmasın. 4.2.2 ile bu farklılıkların hepsi ortadan kalkacaktır

• Merhabalar genel bir akıllı telefon sorusu olacak : Güç optimizasyon programları pil ömrü açısından zararlı mıdır?
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.