Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.125.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Sessize nerden alıyoruz telefonu ?
    Zil sesi ve bildirimlere girip mi sessiz diyeceğiz tek tek

ses için widget tuşu var hocam ana sayfaya onu al kolaylıkla sessize ve titreşime alabilirsin.

başka kısa bir yolu yokmu nokiada olduğu gibi? widget eklemek istemiyorum blink+2 sayfamda kendime göre ayarlandı dolu 4.ü açmakta istemiyorum

bende uğraştım zamanında ama yapamadım hocam.mesela nexus4 teki samsungtaki gibi kısa yol olsa yukarda en güzel o şekilde olur ama ben yapamadım.wireless ses mobil gps bluetooth bunları bir sayfaya koy tekli widget tuşu olarak sonra hepsini aynı klasöre koy daha az yer kaplar başkada yolu yok sanırım,yada launcher kurcaksın.

• quote:

arkadaşlar telefonu kapatıp açtım bütün yaptığım ayarlar menü sıralaması vs. anasayfa widgetler vs. herşey gitti 0 landı neden böyle oldu ve nasıl kaydedicem ?

o nasıl oluyo lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

arkadaşlar telefonu kapatıp açtım bütün yaptığım ayarlar menü sıralaması vs. anasayfa widgetler vs. herşey gitti 0 landı neden böyle oldu ve nasıl kaydedicem ?

o nasıl oluyo lan

anlamadım şuan herşeyi tekrardan ayarladım fakat nasıl kaydedicem telefonu kapatınca yine 0 lanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darki33

quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

quote:

Orijinalden alıntı: darki33

quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

siyah mı, gümüş mü?

Bnce kesinlkle siyah

Gümüş aldım

Hayrlı olsn o zmn :)

Çok teşekkürler bu kadar sevecegim hiç aklıma gelmemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ses için widget tuşu var hocam ana sayfaya onu al kolaylıkla sessize ve titreşime alabilirsin.

başka kısa bir yolu yokmu nokiada olduğu gibi? widget eklemek istemiyorum blink+2 sayfamda kendime göre ayarlandı dolu 4.ü açmakta istemiyorum

Var hocam ses kısma tuşuna basıp tutun sona kadar işaret belirecektir
  • Telefonu sessize almak için ses kısma tuşunu denermisiniz. Sonuna getirince sessiz isareti cikacaktir ekranda. Htc Desire C'de böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: serif55

quote:

quote:

quote:

Var hocam ses kısma tuşuna basıp tutun sona kadar işaret belirecektir

evet baya basitmiş

• quote:

quote:

quote:

İsinizi gorebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Orijinalden alıntı: RageReturn

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum , sonunda ülkemizden alan arkadaşlar çoğalmaya başladı konuda ,
    Bu ay içerisinde bende alacağım Htc One , bu sorunlu seri diye bahsedilen seriyi nasıl tespit edebilirim ?
    Bu konuda bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum .

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Aydınlatabilir misiniz arkadaşlar?

eğer seriden kastınız ilk çıkan HT serisi ve sonra çıkan FA (yanlış hatırlamıyorsam) serisinden kastınız ise aldığım seri HT serisi kasasında açıklık falan yok 10 numara bir telefon geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

quote:

quote:

İsinizi gorebilir

Söylemiş olduğunuz program başarılı ama bugüne kadar kullandıklarım arasında en iyisi bu hocam sizde deneyin isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

quote:

quote:

İsinizi gorebilir

Alıntıları Göster
    teşekkürler @asdemre

bu arada telefonu kapatıp açılınca bütün sayfalar menü 0 lanmıştı kısayollar silinmişti şimdi tekrar ayarlayıp denedim herhangi bir sorun olmadı neden geçen sefer öyle oldu anlamadım

• quote:

teşekkürler @asdemre

bu arada telefonu kapatıp açılınca bütün sayfalar menü 0 lanmıştı kısayollar silinmişti şimdi tekrar ayarlayıp denedim herhangi bir sorun olmadı neden geçen sefer öyle oldu anlamadım

Alıntıları Göster
    bu arada telefon hakkındaki tüm sorunlarıma yardımcı olan şerife ayrıca teşekkürler
  • @serif55

Hocam suan ip5 kullaniyorum, satip one aldigimda deneyecegim tesekkurler :)

• quote:

bu arada telefon hakkındaki tüm sorunlarıma yardımcı olan şerife ayrıca teşekkürler

ooovvv rica ederim hocam ne demek sormak istediğiniz herşeye sıkılmadan cevap veririm taş atıpta kolumuz yorulmuyorya

Diğer arkadaşlar yeni alan androide yabancı olan arkadaşlarda çekinmeden sorarlarsa yardımcı olurum seve seve
  • htc one almayi planliyorum ancak kilif veya koruma namina da birseyler yapmam lazim. sizler cihazi aldiktan sonra hangi kilif veya koruma aldiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif55

quote:

ooovvv rica ederim hocam ne demek sormak istediğiniz herşeye sıkılmadan cevap veririm taş atıpta kolumuz yorulmuyorya

Diğer arkadaşlar yeni alan androide yabancı olan arkadaşlarda çekinmeden sorarlarsa yardımcı olurum seve seve

Alıntıları Göster
    Özel mesajlarına bakabilirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeTurk

Özel mesajlarına bakabilirsen sevinirim.
    Kanyon'da cihaz var mı? Bilen söylerse sevinirim yarın gideceğim büyük ihtimal.
  • Sonunda telefonu edirneden vodafone dan aldim. Note 2 den sonra inanilmaz geldi. Hic dusunmeden alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nino

htc one almayi planliyorum ancak kilif veya koruma namina da birseyler yapmam lazim. sizler cihazi aldiktan sonra hangi kilif veya koruma aldiniz?

Ben şuan aşağıda linkini paylaştığım ürünü aldım geçici olarak,ebay yada amazon üzerinden araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nino

htc one almayi planliyorum ancak kilif veya koruma namina da birseyler yapmam lazim. sizler cihazi aldiktan sonra hangi kilif veya koruma aldiniz?

Hocam kılıf, kapak ve korucular 1 hafta sonra Türkiyede satışa sunulcakmış bakalım, çok bir fiyat farkı yoksa yurtdışından almaya gerek kalmaz bekleyip görelim
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.