Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (419. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
şarj konusunda şuan yorum yapmak yanıltıcı olur, yeni telefonlarda her şarjdan sonra kullanım süresi artıyor, tabiri caiz ise pil açılıyor... htc nin önceki modellerinden iyi olacağına kesin gözüyle bakıyorum...
Yeni telefonlar değil htc one'da kullandıkça performansı artıyor,çünkü htc one 'daki batarya li-po -
quote:
Orijinalden alıntı: memo84
quote:
şarj konusunda şuan yorum yapmak yanıltıcı olur, yeni telefonlarda her şarjdan sonra kullanım süresi artıyor, tabiri caiz ise pil açılıyor... htc nin önceki modellerinden iyi olacağına kesin gözüyle bakıyorum...
Yeni telefonlar değil htc one'da kullandıkça performansı artıyor,çünkü htc one 'daki batarya li-po
Nexus 4 tede li-po uzuycak dediler 1 dakika bile farketmedi 5 ay kullandim en sonunda kenara attim one aldim li-po uzuyorda heralde 10 yilda falan farki goruluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
kulaklığa baktım eğer 300 liralık beats kulaklığınız yoksa fazlasıyla tatmin edecektir üst sınıf kaliteli bir kulaklık ve bassları da iyi veriyorquote:
Orijinalden alıntı: psyshockquote:
quote:
Yeni telefonlar değil htc one'da kullandıkça performansı artıyor,çünkü htc one 'daki batarya li-po
Nexus 4 tede li-po uzuycak dediler 1 dakika bile farketmedi 5 ay kullandim en sonunda kenara attim one aldim li-po uzuyorda heralde 10 yilda falan farki goruluyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 4 Mayıs 2013; 13:59:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: leren
quote:
Orijinalden alıntı: RascalFalcon
Ben de az önce kavuştum HTC ONE'ıma, teşekkürler Turkcell bizi uğraştırmadan ayağımıza kadar getirdiğin için.
Ne gün sipariş vermiştiniz?
26.04.2013, Kargoya verildikten sonra, Muğla- Fethiye'ye iki günde teslimat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 4 Mayıs 2013; 13:58:23 > -
Arkadaslar bence pili pek dert etmeyin. S4 e yakin bir performans vereceginden eminim. Bence eski kullanicilarin gorusleri daha onemli yani benim gozume carpa @yusuffurkanayse isimli arkadas ve birkac arkadas daha var bunlar uzun zamandir kullaniyorlar. Bu arkadaslarin yorumlari daha aydinlatici olur cunku kullanilan pil li-po yani kullandikca acilir.
Mesut bey twitterde yazmisti;
-
quote:
Orijinalden alıntı: komşu çocuğu
teşekkürler hepinize
evet ben aldığıma göre artık her yerde bulabilirsiniz
Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız güzel günlerde kullan. -
quote:
Orijinalden alıntı: asdemre
Arkadaslar bence pili pek dert etmeyin. S4 e yakin bir performans vereceginden eminim. Bence eski kullanicilarin gorusleri daha onemli yani benim gozume carpa @yusuffurkanayse isimli arkadas ve birkac arkadas daha var bunlar uzun zamandir kullaniyorlar. Bu arkadaslarin yorumlari daha aydinlatici olur cunku kullanilan pil li-po yani kullandikca acilir.
Htc one la birlikte kullandigim s3 tamamen ayni kullanimda 4.5 saat gorebiliyor one da 3 saat gorucek gibi nexus 4 u 2.5 saat anca veriyor ve asiri isiniyor diye degistirmistim simdi biraz ilerleme var ama en azindan komple bir telefon one nexus 4 e kiyasla
-
http://forum.donanimhaber.com/m_74761851/f_//tm.htm#74761851 Bu Konuya Bir El Atın Arkadaşlar. Rica Ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan
Bu telefonu nexus4le karşılaştırmak ne derece doğru olur beyler? Tamam işlemcisi daha iyi olabilir ama çözünürlük farkından dolayı aradaki performans farkı olmayacaktır hatta aynı gpu olduğu için nexus 4 önde bile olabilir. (Donanım açısından) yoksa ekran ses sağlamlık kamera gibi konularda daha iyidir htc one ona lafım yok.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: asdemre
açılmadıgı yazıldı. yani neyse o 1 dk fark eder etsede
-
quote:
Orijinalden alıntı: Roark
quote:
teşekkürler hepinize
Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız güzel günlerde kullan.
teşekkürler -
turkcellde on sıparıs yapan arkadaslar yanındakı hedıyeden hıc bahsetmedınız resım falan atarsanız sevınırızquote:
Orijinalden alıntı: Roarkquote:
teşekkürler hepinize
Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız güzel günlerde kullan.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: leren
quote:
Ben de az önce kavuştum HTC ONE'ıma, teşekkürler Turkcell bizi uğraştırmadan ayağımıza kadar getirdiğin için.
Ne gün sipariş vermiştiniz?
26.04.2013, Kargoya verildikten sonra, Muğla- Fethiye'ye iki günde teslimat
Bende bizim buralarda alan yok heralde diyordum.Hayırlı olsun toprağım iyi günlerde kullan.
-
http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/ bırısı şu htc ye bı zahmet seslensinde şu siteyi güncellesinler hala cok yakında dıyorquote:
Orijinalden alıntı: einti
turkcellde on sıparıs yapan arkadaslar yanındakı hedıyeden hıc bahsetmedınız resım falan atarsanız sevınırız
Alıntıları Gösteratı alan üsküdarı geçti bunlar neyın kafasını yaşıyor gerçi ben hala alamadım da neyse bırazdan cıkıp kapı kapı gezıcem 1900 e veren olursa nakıt hemen alıcam yoksa bır hafta daha beklıceyecegim
-
quote:
quote:
iphone 5 te bu olaya bizzat şahitlik etmiş bulunmaktayız, yanlış bilmiyorsam sony de de durum böyle, ama dediğim gibi asıl şahsi tecrubem iphone 5 ... kardeşime xperia p almıştım, ( 2 ay önce ) görevden gelince sorcam pilde bir değişiklik varmı diye...
-
akşama fotoğraf çekimi var şarj makinasını evde unutmuşum şuanda %43 de daha sonra tekrardan deneyeceğim -
hayırlı olsun telefonunuz, güle güle kullanın.quote:
kulaklığa baktım eğer 300 liralık beats kulaklığınız yoksa fazlasıyla tatmin edecektir üst sınıf kaliteli bir kulaklık ve bassları da iyi veriyor
Alıntıları Göster
forum istanbul teknosada teşhir ürünü var mıydı?
bir de kulaklıkla tiz sesleri detaylı olarak duyabiliyor musunuz? cihazın belirli bi müzik karakteristiği var mı? (beats denince herkesin aklına ilk gelen hayvani bass performansı oluyor çünkü) sesi maksimum yapınca bozulma rahatsız edecek seviyede mi?
bir de eq ayarı yokmuş sanırım? müzik performansıyla öne çıkan bi telefonda nasıl eq ayarı olmaz anlayamıyorumneyse capriccio falan yükleyip öyle kullanıcaz artık.
-
arkadaşlar yazmıştım ama cevap atan olmadı bu kasa açıklığı beni rahatsız etmiyor ama problem edip servise götürmelimiyim sizce? yani çok az nasıl diyim elimle iyice bastırınca beyaz yerle bir oluyor biraz açık ben bunu kasanın geçme olduğunu söylüyorlardı yanılmıyorsam onla alakalı bir durum olarak görüyorum önerileriniz nelerdir? birde kamera güncellemesi gelmedi banaquote:
Orijinalden alıntı: wolfyer
akşama fotoğraf çekimi var şarj makinasını evde unutmuşum şuanda %43 de daha sonra tekrardan deneyeceğim -
Htc yi tebrik ediyorum bir telefonun adini niye eskisinin adi icinden koyarsinki google a ne yazsam one x le ilgili seyler cikiyor adam akilli birsey bulamiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 4 Mayıs 2013; 14:18:09 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X