Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.119.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: painkiller24

Beyler play store'dan indirdiğimiz uygulamalardaki izinler programı kaldirinca iptal oluyormu?

Mantıken dusunursek izini isteyen uygulama e onuda kaldirirsan nasil izin isticek :) olmayan birsey izin isteyemez heralde diye dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

bilgisayardan 150

telefon max 50 mbit çekiyor galiba wifiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 2 Aralık 2013; 0:12:45 >

• htc one için aslında telefonunu orjinalliiğinden memnunnum ama custom romlardan bahsediyorsunuz sırf bilgim olması açısından telefonda ne gibi değişikliklere yol açıyolar,neler var,görsel olarakta bakabilecegim bi link var mı htc one için olanları merak ediyorum tabi sade
  • quote:

Orijinalden alıntı: babyfaced07

quote:

Orijinalden alıntı: F1nger91

Cevabın için çok teşekkür ederim.Ben bu sorunu aşabilmek için iki türlü de denedim ama söylemeyi unutmuşum.Bu sorun beats audio açık olsun kapalı olsun iki durumda da var.Küçük bir sorun gibi gözüküyor ama gerçekten sinir bozucu.Bu sorunu da yaşayana pek rastlamadım açıkçası.

benimde üst hoparlörde oluyor ve konuşurkende oluyor bendeki daha sinir bozucu şükret haline :) demekki seninkide üst hoparlörde olsa aynı şey sende de olacak bu htc ye iyice sövmeye başladım bu kadar sorunlu telefon mu yapılır arkadaş kamera pembe ölü piksel desen 3-4 kadar var ekran desen sol tarafı aşşağıya doğru düşük garantiye bi versem zaten en az 2 ayı gözden çıkarıyorum :) ha bide çok nadirde olsa karşı tarafa sesim kısık gidiyormuş öyle diyor arkadaşlar..

Bende gittim sordum teknik servise bu konuyla ilgili pek bilgisi olan yok serviste.bu kadar kucuk bi sorun icin yeni telefonunuzu garantiye vermeyin boyle kullanmaya devam edin zaten cok ufak bi ses eger hoparlor bozulursa o zaman verirsiniz garantiye dediler.simdilik kullaniyorum bende boyle.benim ekranda veya kamerada bir sorun cikmadi cok sukur.ama bidaha dunya para verip htc almam s3te hic boyle sorunlar yasamamistim.gider samsung veya iphone falan alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

İnternet tarayıcısında gifleri göremiyorum. Sizin de durumunuz böyle mi? Bir de oyunlardayken bildirim gelince üstten bir şekilde bari indirme şansımız var mi?

tarayıcı ayarlarında vardı gif animasyonlarını göster diye bir seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

bilgisayardan 150

telefon max 50 mbit çekiyor galiba wifiden

Bu hızı görsem kalp krizi geçiririm herhalde

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    ne yaptın:)

elektrik de var mı bir sıkıntı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Yok hocam bugün sıkıntı bende 2 saattir dosyalar masaüstünde duruyor ve ben minecraft oynuyorum neyse şu ödevi yapıp yatayım bu gidişle kalacağım ders yok ödev yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Yok hocam bugün sıkıntı bende 2 saattir dosyalar masaüstünde duruyor ve ben minecraft oynuyorum neyse şu ödevi yapıp yatayım bu gidişle kalacağım ders yok ödev yok

tamamdır...

sen ödevi hallet...:)

görüşürüz...

fiyatınıda söyliyim iyice kalp krizi geçir 25 tl sınırsız 150 mbit
  • Merhabalar google ve forumda çok araştırdım ama ne olduğunu tam anlayamadığım bir sıkıntım var.

Telefonun yan kısmında Made In China yazıyor.
    İçime kurt düştü üretim kalitesi nasıldır ? Bir sıkıntı yaşar mıyım ileride ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

fiyatınıda söyliyim iyice kalp krizi geçir 25 tl sınırsız 150 mbit

Hangi ülke orası be türkiye'de yok böyle şeyler
  • emolili E kullanıcısına yanıt
    Yasamazsin hocam..
    Gayet normal..rahat ol.

• quote:

Yasamazsin hocam..
    Gayet normal..rahat ol.

Sağolasın hocam su serptin içime :)
  • teşekkür ettim arkadaşlar

şu videonun başında ki saat launcher özelliği mi yoksa widget mı? bu saati stock yazılıma uygulayabilir miyiz çok hoşuma gitti sade ve güzel?

Bunla aynı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 2 Aralık 2013; 2:56:12 >

• arkadaşlar Android Revolution HD 40.2
    4.4 yükleyen varmı
    İnşallah öyle olur birde radyodaki sorun devam ediyor bir süre açık kaldıktan sonra hata veriyor ve kapatıyor fakat arkaplanda çalışıyor olarak gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrztrk89

arkadaşlar Android Revolution HD 40.2
    4.4 yükleyen varmı

Ben yükledim hocam.

• bu insertcoin rom şimdilik iyi gidiyor batarya tüketimi geceden sabaha %3 inmiş şimdilik memnunum. Bu arada ios7 nin katlettiği ipadimden vazgeçip androidli bir tablet aldım rahat durmayıp şimdi onu rootladım gece onada bir rom atarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 2 Aralık 2013; 10:58:50 >
  • hangi tableti aldın hocam.
  • 
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.