Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.106
Cevap
80
Favori
295.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

@black.rain

Ayrıca pompa devri ve suyun debisinide gösteriyor.

@Poyri!!!

Poyraz o seti tam aldıgın paraya rahat custom sistem çıkar

Yurtdışından 2ci el bulur muyuz acaba
  • quote:

@black.rain

Ayrıca pompa devri ve suyun debisinide gösteriyor.

@Poyri!!!

Poyraz o seti tam aldıgın paraya rahat custom sistem çıkar
    Benim anlamadığım noktada o zaten.Mutlaka et bir aparat takılmazı lazım.Ben mesela 655 pompa kullanıyorum.Bunu aldıktan sonra nasıl bir devir ayarı yapabilir?12v adaptöründen başka ayar yapabileceği hiçbir şeyi yok.Poyri!!! nin sölediği cihazında tek başına bir aksiyonu yok fazla.Onada yine aparatlar yardımıyla ölçüm ayrlama vs. yapabiliyor.
    Birde aquaero da aynı zamanda çok iyi bir yazılım geliyor.Cihazın parasının yarısı zaten yazılımı.Aparatlarıyla almaya kalksan ürün 300+dolar a geliyor.Aşağıdaki fotoda neler gerektiği ile ilgili bir foto var.

http://martinsliquidlab.files.wordpress.com/2011/12/concept.png?w=614&h=532

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 7 Mayıs 2013; 17:54:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

Benim anlamadığım noktada o zaten.Mutlaka et bir aparat takılmazı lazım.Ben mesela 655 pompa kullanıyorum.Bunu aldıktan sonra nasıl bir devir ayarı yapabilir?12v adaptöründen başka ayar yapabileceği hiçbir şeyi yok.Poyri!!! nin sölediği cihazında tek başına bir aksiyonu yok fazla.Onada yine aparatlar yardımıyla ölçüm ayrlama vs. yapabiliyor.
    Birde aquaero da aynı zamanda çok iyi bir yazılım geliyor.Cihazın parasının yarısı zaten yazılımı.Aparatlarıyla almaya kalksan ürün 300+dolar a geliyor.Aşağıdaki fotoda neler gerektiği ile ilgili bir foto var.

http://martinsliquidlab.files.wordpress.com/2011/12/concept.png?w=614&h=532
    Biraz inceleme şansım oldu . 6 kanal ve tek kanaldan 36 watt verebiliyor , bu bile yeterli aslında . Ayrıca flow meter , pompa vs takma gibi olasılık tanıyor . Şu an frozencpu fiyatı 99,99 dolar . Watercooling yada specialtech e gelene kadar da ucuzlar herhalde .

Bir Aquaero olmasada , sunduğu imkanlar dahilinde iyi bir ürün . Scythe kaze master Türkiyeye kargo dahil ortalama 120 TL ye geliyor . Bu da 1 aya kalmaz 150-160 a gelir . Sadece kafamı kurcalayan ufak bir mesele var . Ürün açıklamasında en az 600 Watt lık bir PSu olması gerektiği yazıyor .

http://www.frozencpu.com/products/19760/bus-348/Lamptron_CW611_36W_-_6_Channel_Aluminum_Liquid_Cooling_Controller_-_Black_CW611.html

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Biraz inceleme şansım oldu . 6 kanal ve tek kanaldan 36 watt verebiliyor , bu bile yeterli aslında . Ayrıca flow meter , pompa vs takma gibi olasılık tanıyor . Şu an frozencpu fiyatı 99,99 dolar . Watercooling yada specialtech e gelene kadar da ucuzlar herhalde .

Bir Aquaero olmasada , sunduğu imkanlar dahilinde iyi bir ürün . Scythe kaze master Türkiyeye kargo dahil ortalama 120 TL ye geliyor . Bu da 1 aya kalmaz 150-160 a gelir . Sadece kafamı kurcalayan ufak bir mesele var . Ürün açıklamasında en az 600 Watt lık bir PSu olması gerektiği yazıyor .

http://www.frozencpu.com/products/19760/bus-348/Lamptron_CW611_36W_-_6_Channel_Aluminum_Liquid_Cooling_Controller_-_Black_CW611.html
    Fiyat pahalı.Artı ben PCB de benim touch da olmayan hiçbir şey göremedim.Cihaz touch la birebir aynı.Sanırım sadece 1-2 özellik eklenmiş dokunmatik çıkartılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 7 Mayıs 2013; 18:00:20 >

• quote:

Fiyat pahalı.Artı ben PCB de benim touch da olmayan hiçbir şey göremedim.Cihaz touch la birebir aynı.Sanırım sadece 1-2 özellik eklenmiş dokunmatik çıkartılmış.
    Orasını bende anlamadım.Cihazda tek bulunan çıkışlar fan baglantı ve sensör çıkışları.Galiba alet pompayı taktıgında algılıyor.Çünkü başka takılacak bir aprat vs yeri yok
  • quote:

Orasını bende anlamadım.Cihazda tek bulunan çıkışlar fan baglantı ve sensör çıkışları.Galiba alet pompayı taktıgında algılıyor.Çünkü başka takılacak bir aprat vs yeri yok

Alıntıları Göster
    Bende onu anlatmaya çalıştım.Cihaz sadece 3 pin kontrolcüye sahip pompaları kontrol edebiliyor.Her pompada çalışacak diye bir olayı yok.Bence not olarak yazılması gereken bir detay.
    Mesela bu pompada rpm sinyali bulunuyor.Bunun sadece RPM ini görebilir.
    http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=33825
    Ürünü adam gibi kullanmak için böyle bir pmpa gerekiyor.
    http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=22586

• quote:

Bende onu anlatmaya çalıştım.Cihaz sadece 3 pin kontrolcüye sahip pompaları kontrol edebiliyor.Her pompada çalışacak diye bir olayı yok.Bence not olarak yazılması gereken bir detay.
    Mesela bu pompada rpm sinyali bulunuyor.Bunun sadece RPM ini görebilir.
    http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=33825
    Ürünü adam gibi kullanmak için böyle bir pmpa gerekiyor.
    http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=22586
    Senin takıldıgın galiba 3 pin olup olmaması. 3 pine çevirmek kolay pompayıda her 3 pin olan pompada olacakmı bu olay.Adamların yazıdıgı full uyumluluk demiş.Neyse çıkar yakında detaylı incelemesi.

• quote:

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Ya bu kadar şanslı olunur 2gün önce lamptron touch siparişi verdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

Ya bu kadar şanslı olunur 2gün önce lamptron touch siparişi verdim...

Alıntıları Göster
    http://www.xtremehardware.com/recensioni/case-e-modding/cw611-il-primo-vero-fan-controller-lamptron-per-impianti-a-liquido-201305048600/

• quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

http://www.xtremehardware.com/recensioni/case-e-modding/cw611-il-primo-vero-fan-controller-lamptron-per-impianti-a-liquido-201305048600/

Alıntıları Göster
    Pompa kontroli ile fan kontrolü aynı şey sonuçta.2si de belirli voltaj aralıklatında çalışıyo mesela 7 volt ile 14.5volt.
    2 pinli pompalarda bağlanır sadece devirini göstermez.3 pinin tek espirisi devirini gösterir okadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Pompa kontroli ile fan kontrolü aynı şey sonuçta.2si de belirli voltaj aralıklatında çalışıyo mesela 7 volt ile 14.5volt.
    2 pinli pompalarda bağlanır sadece devirini göstermez.3 pinin tek espirisi devirini gösterir okadar.

Alıntıları Göster
    HD7990 için blok gelmiş ek ten. Bu kartı yamultur kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

HD7990 için blok gelmiş ek ten. Bu kartı yamultur kesin

Alıntıları Göster
    Crossfire veya sli için ara köprü rakorlar var bitspower vs.kullanan varmıdır ?
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 9 Mayıs 2013; 0:02:10 >

• quote:

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Bunlardan kullanmadım ama normal link kullandım.Bence bunlara hiç para dökme en sağlıklısı bridge.Montaj kolay,sızdırdı yerleşmedi derdi yok.Görüntü olarakta 10 num.

• quote:

quote:

Bunlardan kullanmadım ama normal link kullandım.Bence bunlara hiç para dökme en sağlıklısı bridge.Montaj kolay,sızdırdı yerleşmedi derdi yok.Görüntü olarakta 10 num.

Alıntıları Göster
    yeni sistemi kurduktan sonra önceki sistemdeki sıcaklık değerlerini buldum.
    2500k 5.0 ghz ve HD 6970 1000/1490 ile ortam sıcaklığı ise yaklaşık 40 derece civarıydı..
    Max GPU : 52 derece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 9 Mayıs 2013; 18:19:36 >

• quote:

yeni sistemi kurduktan sonra önceki sistemdeki sıcaklık değerlerini buldum.
    2500k 5.0 ghz ve HD 6970 1000/1490 ile ortam sıcaklığı ise yaklaşık 40 derece civarıydı..
    Max GPU : 52 derece..

Alıntıları Göster
    Yusuf 40 derece nasıl yaptın , kaloriferleri filan mı açtın

• quote:

Yusuf 40 derece nasıl yaptın , kaloriferleri filan mı açtın

Alıntıları Göster
    Yok ya o test aldığım gün istanbulda genel sıcaklık 43 civarıydı D: :D
  • quote:

Yok ya o test aldığım gün istanbulda genel sıcaklık 43 civarıydı D: :D

Alıntıları Göster
    @Squadd hayırlı olsun yeni system..
    bileşenler ne oldu şimdi?
    bide sıvı soğumayı kurdun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

quote:

Bridgeler çok kaba görünüyor gibi geldi bana.
    Sizin söylediğin ile benim anladığım farklı mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @fbsrkc06

Sağol abi :)
    3770k
    ASROCK Fatal1ty Z77 Professional.
    G.Skill TridentX 2400 MHhz 2x4 gb ram.. vs vs..
    Sistemi kurmayı ay sonuna brakıştım ama acil bi sunum işi çıktı onun için Uzay sistem ile masaüstüne kurdum hemen.
    Ekran kartıda yok zaten onboard VGA ile takılıyoz :):)
    Sıvı soğutmayı kurmadım daha ...

• quote:

quote:

quote:

Benim öylemek istediğim bu şekilde.Bu şekilde çok rahat montajını vs. yapabiliyorsun.Benim bridge bu şekilde,istediğin zaman 3 way e geçirebiliyorsun.Tabi zevk meselesi görüntü konusu ama pratik olsun uğraştırmasın diyorsan bridge tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 9 Mayıs 2013; 21:13:06 >

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.