Bildirim
Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (61. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: trumpet
Blok 70,94 Euro , gerisi size kalmış . Normal Posta ile 6,95 euro ücreti var . DHL ile 24,95 . Expres gönderi yapıyorlar , genelde 1 gün sonra elinizde olur . HIzlı ama bir o kadarda riskli ...
hangi siteden aldığını yazarsan çok sevinirim.Birde CSQ tasarım seçmemendeki neden nedir? İnlet portlarını ben beyenmedim hala kararsızım 2 tasarım arasında. -
selamlar .quote:
Orijinalden alıntı: Elanorthquote:
Blok 70,94 Euro , gerisi size kalmış . Normal Posta ile 6,95 euro ücreti var . DHL ile 24,95 . Expres gönderi yapıyorlar , genelde 1 gün sonra elinizde olur . HIzlı ama bir o kadarda riskli ...
hangi siteden aldığını yazarsan çok sevinirim.Birde CSQ tasarım seçmemendeki neden nedir? İnlet portlarını ben beyenmedim hala kararsızım 2 tasarım arasında.
Alıntıları Göster
http://www.ekwb.com/shop/
Diğer tasarımdaki fc link olayını beğenmedim .
-
arkadaşlar projemle ilgili yorumlarınızı alabilirmiyimquote:
selamlar .
http://www.ekwb.com/shop/
Diğer tasarımdaki fc link olayını beğenmedim .
http://forum.donanimhaber.com/m_71969027/f_//tm.htm#74202051
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 26 Nisan 2013; 14:32:10 >
-
Düşünce güzel olmuş hocam ama daha derli toplu olabilirdi sankiquote:
Orijinalden alıntı: [juggernaut]
arkadaşlar projemle ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim
http://forum.donanimhaber.com/m_71969027/f_//tm.htm#74202051
Alıntıları GösterBu arada fanlar muhteşem görünüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: mandia
Düşünce güzel olmuş hocam ama daha derli toplu olabilirdi sankiBu arada fanlar muhteşem görünüyor
haklısın hocam kasanın ön, üst, yan kapaklarını takmadığım için salaş duruyor. umarım onları takınca düzelir. -
bugün xigamtek elysium siparişi verdim. aklıma takılan Alphacool UT60 kasanın üstündü push+pull olarak monte edilince P8Z77 Deluxe V anakart ile kullanımı nasıl olacağı? sanki ucu ucuna. anakartın soğutucu bloğuna değmese bile bu seferde cpu güç girişini biraz bloke edecek gibiquote:
Orijinalden alıntı: [juggernaut]quote:
Düşünce güzel olmuş hocam ama daha derli toplu olabilirdi sankiBu arada fanlar muhteşem görünüyor
haklısın hocam kasanın ön, üst, yan kapaklarını takmadığım için salaş duruyor. umarım onları takınca düzelir.
Alıntıları Göster
-
Su soğutma konusunda çok yeniyim açıkçası.h100 ile başladı maceram şimdi yeni bi sistem toplamak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: [juggernaut]quote:
haklısın hocam kasanın ön, üst, yan kapaklarını takmadığım için salaş duruyor. umarım onları takınca düzelir.
Alıntıları Göster
kasam haf942 işlemcim 3570k
Radyatörü 360mm düşünüyorum kalite falan ne kadar farkeder bilmiyorum
pompa olarak Swiftech MCP655 düşünüyorum
rezervuar olarak 5.25" yuvalara oturacak fazla pahalı olmayan bişi benim işimi görür.
fanlar önemli benim için hem sessiz bi o kadarda performanslı olması lazım.
Silenx IXP-76-14 120mm x 38mm 14dBA 72CFM
Silenx IXP-74-14 120mm x 25mm 14dBA 72CFM
Silenx IXP-76-18 120mm x 38mm 18dBa 90CFM gözüme takılanlar bunlar
tavsiyelerinizi bekliyorum
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Squadd
Sonunda bitti bu mod. Normalde yeşil sevmem ama bu güzel oldu. Su akrilik borulardan burdan bulabilsem bende denemek istiyorum. Nasilsa hortumlari degistirirken rakorlarida degistirmem gerekecek bunlardan alirdim direk.
çok açılı kullanmak lazım kardeşim ama ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Squadd
Sonunda bitti bu mod. Normalde yeşil sevmem ama bu güzel oldu. Su akrilik borulardan burdan bulabilsem bende denemek istiyorum. Nasilsa hortumlari degistirirken rakorlarida degistirmem gerekecek bunlardan alirdim direk.
çok açılı kullanmak lazım kardeşim ama ya
Orasi kesin acili ve uzatma kullanmak lazim ama denenebilir. Hosuma gidiyor goruntusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
İnventus'a mesaj atmıştım 900D ile ilgili gelecen cevap şu " 900D'nin gelişinin 1-2 ayı bulması bekleniyor. Bir ihtimal Mayıs ayına yetişebilir."quote:
Orijinalden alıntı: Serdarkekik
Güzel bir çalışma olmuş, bol overclocklar
P.S : Rakorlar, soğutma bileşenlerinden daha pahalıya çıkmış o ayrı
Mayısa keşke yetişse -
@Squaddquote:
Orijinalden alıntı: Patronage
İnventus'a mesaj atmıştım 900D ile ilgili gelecen cevap şu " 900D'nin gelişinin 1-2 ayı bulması bekleniyor. Bir ihtimal Mayıs ayına yetişebilir."
Mayısa keşke yetişse
Alıntıları Göster
Tek pompa kaldıra biliyor mu o kadar dirençli rekorlar ve blokları? -
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Ocnde ki bir elemanın bu sistem.quote:
@Squadd
Tek pompa kaldıra biliyor mu o kadar dirençli rekorlar ve blokları?
Alıntıları Göster
http://www.overclock.net/t/1380883/build-log-900csq-900d-maxed-out-everything-watercooled-acrylic-tubing
@
Patronage
iki pompa var orada yan yana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Evet yeni fark ettim gözümden kaçmış karmaşık gözüküyor biraz
Bende sistemi Squaddın sanmıştım ^^
Mümkün olduğunca ocn'ye az girmeye çalışıyorum sonra gaza gelip masraf ediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 27 Nisan 2013; 1:40:44 > -
Emrenin dediği gibi orda çift pompa var tek topla bağlanmış :) Açıkçası ben bu şekilde açılı rakorların özellikle 90 derecelik bu kadar rakorun kullanılmasını pek kabullenemiyorum. özellikle bu tarz sistemlerde suya çok fazla engel çıktığını düşünüyorum.bilmiyorum ne kadar doğru. Kendi sistemimde mümkün olduğunca açılı rakorları mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.quote:
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Ocnde ki bir elemanın bu sistem.
http://www.overclock.net/t/1380883/build-log-900csq-900d-maxed-out-everything-watercooled-acrylic-tubing
@
Patronage
iki pompa var orada yan yana.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Evet yeni fark ettim gözümden kaçmış karmaşık gözüküyor biraz
Bende sistemi Squaddın sanmıştım ^^
Mümkün olduğunca ocn'ye az girmeye çalışıyorum sonra gaza gelip masraf ediyoruz
O sistem benim olsa o rakorların yarısından fazlasını satardım :D:D Hatta 3. gpu da satılırdı ::D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X