Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
295.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almak istediğin anakartın özelliklerinde belirtilir hangisi olduğu. İncelemekte fayda var.

• Anakartta göre değişir yani güncel modeller 12 v gibi bişey değil teşekkür ederim bilgi için anakartta karar verince inceleyelim o zman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgaripozer T kullanıcısına yanıt

Bu dönemde sistem toplamak zor, Allah kolaylık versin :)

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt

1999$ çık mı yuhh. Kimin gücü yeter böyle birşeye. Biraz demode bir tasarımı var. Biz 7 sene önceki custom kullananların devrinden çıkmış gibi. Biraz daha renk vs katılsa iyi olurmuş. O alüminyum ızgaralar çok işe yarar orası kesin. Ama bu tasarımla fazla ileri gidemez. Keşke az daha iyi şeyler yapabilseler. Ben Facebook’tan uzun süreden beri takip ediyorum. Önceleri amatördüler. Şimdi satışa geçmişler. Bunu yapan firma haline gelenlerin sayısının artması lazım. Bu işi yapsa yapsa birinci el kullanıcıları yapar ancak.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Kalkıştım bakalım:) bykski sipariş vermeye başladım 3-5 ayda anca toplarım bütce oluştukca söylüyorum bişeyler

CPU ve Ekran kartında fullcover olarak Bykski kullanıyorum ve memnunum. Ama artan kur ve ek vergilerle birlikte fiyatlar da baya artmış. Paylaşımlarını bekliyoruz.

Custom işleri epey zorlaştı valla ya

• Paylaşırım tabiki  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği 

• Sistemin eski hali olsa 100lük olmuştuk heralde :)
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Oda sıcaklığını göz önüne alınca çok çok iyi değerler. Tüm çabalarına değmiş anlaşılan. Yalnız o sıcakta nasıl duruyorsun, acil klima lazım :)

• sasuta kullanıcısına yanıt

Değdi galiba ya kışın daha çok merak ediyorum ne olacak.

Ev kira, oda da hiç klimaya uygun değil geçinip gidiyoz böyle:)

• Krom kaplı bakır boruların sıcaklığa çok olumlu bir etkisi olur mu sizce bunu düşünmelimiyim

Maliyetine değecek bir durum söz konusu değil öncelikle.

Detayına girersek, bu sistemler zaten kapalı sistemler, sıvının bir kapalı döngüde dış ortam sıcaklığına mümkün olduğunca yaklaşmasını sağlama hedefi ile çalışan. Ancak asıl etkenler yüzey alanı ve akış miktarı. Bu değerlerdeki değişiklikler bile bazen sisteminize bağlı olarak birkaç derecelik etkiler yapmakta.

Elbette oturup hesaplarsanız borulardan da bir ısı transferi gerçekleştiğini bulacaksınız, ancak plastik/akrilik/petg/soft tube arasında sizin farkedeceğiniz bir değer söz konusu olmayacaktır. Metrelerce borulama ve borulara da ayrıca bir soğutma yapmadığınız üzere.

• Evet baya maliyetli oluyor ama ciddi bir fark oluşturuyorsa değer demiştim baz geçtim öyleyse

Haricen soğuk bir ortamdan geçmediği sürece hiç bir etkisi olmaz. Kasa içerisindeki kullanılacak boru uzunluğunu düşünürsek haricen soğuk bir ortamdan bile geçse farketmeyecektir. Burada aslında boru çapı, bakırın ve sıvının ısıl iletkenliği sıvının akış hızı gibi parametrelerle hesaplanmaları mümkün ama değmeyecektir.

• Ezberden söylemem zor hocam, araştırıp bakmak gerek.

• Teknik olarak uymuyor 1700 soket 2066 soketten az bir farkla büyük ve xc9 da cpu blokta yukseklık farkı var 1700 sokete göre

•  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  DerneğiDIY Perksyoutube
    Sending PC hardware underwater in style! Thanks to ASUS for sponsoring this build! Visit https://asus.click/DIYPerks to check out the Zenbook Pro 14 Duo OLED for those in search of incredible! #ASUS #InSearchOfIncredible #Submersible #ISOI2023 #Zenbook #ZenCreator But thanks to ASUS for sponsoring this build, and for the various manufactures for sending over the hardware: Zotac 4090: https://www.zotac.com/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-4090-trinity-0 Crucial T700 SSDs: https://crucial.com/products/ssd/crucial-t700-ssd Seasonic Prime Titanium 1000w PSU: https://seasonic.com/prime-ultra-titanium Chapters: 00:00 - Can we make an underwater PC? 01:15 - Watertight Acrylic Cylinder 02:20 - Building the Cooling Frame 03:50 - PC Hardware 05:59 - Cooling Frame Assembly 06:31 - Custom Gaskets 07:20 - Building the Top Cap 08:00 - System Overview 09:07 - Asus Zenbook 10:44 - Calculating Buoyancy 12:01 - Submersion Preperation 15:30 - IT LIVES! 19:30 - SUBSCRIBE!
    https://www.youtube.com/watch?v=yFswDJPvtPY
  • Arkadaşlar merhaba
    Rampage helios c5 sıvı soğutma aldım. Bunan montajı konusunda bilgisi olan var mı? Montajı yaptım ledler ve fan çalışıyor. Ancak derece göstergesinde bir şey yazmıyor. Soğutma çalışıyor mu ve bağlarken bir hata mı yaptım gösterge için?

• Merhaba , ekwb nin sitesinden en son alışveriş yapan oldu mu? hangi kargo ile gönderim sağlıyorlar ve gümrük işleri nasıl işliyor çok problemli mi acaba? sipariş vermek istedigim 1000 EUR civarı bir isparişim olucak. yardımcı olabicek konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaş varsa detaylı anlatabilir mi.?

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.