Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.104
Cevap
80
Favori
293.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim sonum 780t gibi duruyor arka tarafa ufak bir cikartma yada kesim islemi olabilir brlki sadece o kadar. Kasaya uste ve one 360 sigdiririm 5.25 likleri alttan keserek, ileride kullanilmak istenitse kullaniladabilir boylece. Ust 360 ve one 360 yeterli olur nasilsa sli yapmiyorum ek in yeni radyatorlerinde fanlar 1000rpm civarindayken gayet guzel bit sogutma elde ederim gibi.

Caselabs in o kasa cok guzel ama gecen gun fiyat kaca geliyor diye baktim yaklasik 2500 lira.

En guzeli bizim acimizdan kasa tasarlayip yapmak aslinda zor birseyde degil kup kasa yapmak, 1 cnc makinesi olsa yapilir yada 3d yazici ve matkap ile ama isin cizim kismi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 9 Temmuz 2015; 9:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Benim sonum 780t gibi duruyor arka tarafa ufak bir cikartma yada kesim islemi olabilir brlki sadece o kadar. Kasaya uste ve one 360 sigdiririm 5.25 likleri alttan keserek, ileride kullanilmak istenitse kullaniladabilir boylece. Ust 360 ve one 360 yeterli olur nasilsa sli yapmiyorum ek in yeni radyatorlerinde fanlar 1000rpm civarindayken gayet guzel bit sogutma elde ederim gibi.

Caselabs in o kasa cok guzel ama gecen gun fiyat kaca geliyor diye baktim yaklasik 2500 lira.

En guzeli bizim acimizdan kasa tasarlayip yapmak aslinda zor birseyde degil kup kasa yapmak, 1 cnc makinesi olsa yapilir yada 3d yazici ve matkap ile ama isin cizim kismi var.
    Kasaya aşığım ama fiyat
    Mutlaka biliyorsundur ama Hard.LAbs. ın Nemesis GTX serisi de çook iyi iş çıkartıyor.
    Bende SLI ve full board soğutmayı 360+240 ile yapıyorum.

• vdtkc kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun. Full modüler olsun. Çift 5.25 olsun zaten bir tanesi kullanılacak ama belki rezervuar için kullanmak isteyen olabilir. Kılavuz olarak caselabs ı kullanabiliriz. Ama boyut Air 540tan çok büyük olmamalı. Boyut küçülmeye çalışırken tuhaf olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Ne olursa olsun. Full modüler olsun. Çift 5.25 olsun zaten bir tanesi kullanılacak ama belki rezervuar için kullanmak isteyen olabilir. Kılavuz olarak caselabs ı kullanabiliriz. Ama boyut Air 540tan çok büyük olmamalı. Boyut küçülmeye çalışırken tuhaf olur
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=71770193&mpage=1 buradaki ilk sözlerimin arkasındayım. Siz neleri istediğinizi netleştirirseniz. Çizim olayını ben hallederim.

• [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    Ben kendi hesabıma case labs M8A formatını çook beğeniyorum.
    Direkt aynısı olabilir

Bir akşam skype yapılır o zaman

• quote:

Bir akşam skype yapılır o zaman
    skype ye gerek yok. karakalem herkes ne istediğini karalasın yada Vedat hocam gibi fanatiklik yapsın :D sonra buraya upload etsin. ortak bir noktada buluşun çizim işini dert etmeyin, ben ve kıymetlimisss hallederisss
    Caselabs baslangic noktasi icin baya iyi ustunde gerekirse ufak degisiklikler yapilabilir ihtiyaca gore. Benim acimdan ideal kasa zaten ek aparatlar gerekebilir sadece.

• Poyri kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bildiğim kadarı ile küp kasa konusunda çok rolmodelimiz yok.
    .Air540
    .Lian Li
    .CaseLabs, bunlar içinde en olabilir ve işlevsel olanı caselabs. Ek aparatları ile kasa her ihtiyaca cevap veriyor.
    Maximum 360 radyatör ile bence büyüklüğünde iyi.Dört tane 360mm radyatör konulabiliyorki herhalde kimse bu esnekliğe Hayır demez.Çift loop ile kurulum da yapılabilir.
    Bence rol modelimiz bu olabilir diye düşünüyorum.... @Poyri @Juggernaut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtkc -- 10 Temmuz 2015; 17:49:38 >
    Caselabs ile anakart dikey olarak süper olur. Önde çift rezervuar ile oy oy oy

• Vedat hocam olabilir. İsterseniz bir tane prototip getirebilirim. Eylülün ilk haftası bu kasadan ne dersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Vedat hocam olabilir. İsterseniz bir tane prototip getirebilirim. Eylülün ilk haftası bu kasadan ne dersiniz :)

Kasa kimde duracak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Vedat hocam olabilir. İsterseniz bir tane prototip getirebilirim. Eylülün ilk haftası bu kasadan ne dersiniz :)

Kasa kimde duracak

Alıntıları Göster
    Raijintek Triton almayı düşünüyorum içindeki sıvıyı nerden bulabilirim değiştrimek istersem? renk boyalarını filan ?

• Kasayı dönüşümlü kullanalım

• MaGaRaS M kullanıcısına yanıt
    Volkan hocam,
    Bana gelirse evde koruma kilit altına alırım
    Yimust üstat anakart dikey çift rezervuar pastel kırmızı ve beyaz, 4x360mm Nemesis GTX 360 ve akrilik ile Off offf

• quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Kasayı dönüşümlü kullanalım

Dostum senden bize sıra gelmez

Volkan dostumun dediği gibi dilerseniz bir tane prototip getirtsin. Sağını solunu mıncıklar istediğiniz forma gelince hiç uğraşmadan lazerciye verip aha biz bunu istiyoruz derseniz direk aynısı yapar

• Caselabs kasa görünce biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 11 Temmuz 2015; 0:16:52 >
    O kasaya bile 4 tane 360lık çok gelebilir.
    Kasanı Avrupa da hazır birşekilde satışı olsa bile yeterli aslında gidip alınır gelinir ama Amerika sıkıntı.
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    Çok gelmez çift döngü ile tam süper olur

Kasa destekler ona bir şey demiyorum ama ben daha çok boş alanları seviyorum vede kasa madem yatay olacak üstü ve yan panellerin anakartı gören üst kısımları full içeri göstermesi lazım o zaman 4 tane sığdırmak biraz karmaşık olabilir.

Yeni sistemi Corsair 380t yemi kursam diye düşünüyorum ufak ubir şey olur taşırım heryere yanımda laptop yerine.
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.