Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.103
Cevap
80
Favori
290.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

quote:

quote:

Üstadlar ben bu custom sıvı soğutmayı performansın yanında görsellik açısından da kullanmak istiyorum. Corsair Obsidian 750D kasam var , parçalardan pek anlamadığım için bu tip sıvı soğutmaların set olarak örnekleri var mı ? Gösterir misiniz . Teşekkür ederim şimdiden

+

Setten kastın herhalde parçaları toplu olarak satan, h100 tarzı değildir diye umuyorum.
    http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-h3o-360-hfx.html bunun gibi setler var ama kullanacağın sisteme göre kendin seçebilirsin o kadar bir şey yok zaten, neleri soğutmayı düşünüyorsun?

İşlemci ve ekran kartını hocam. Tam da bunun gibi birşey bakıyorum evet. Çok üst düzey olmasına gerek yok Hyper 212 den daha performanslı ve görsellik açısından iyi olması yeterli

Bu sekilde bir sistem alabilirsiniz yada kendinizde toplayabilirsiniz zaten alinacak toplam 3 4 tane pompa cesidi var blok olarakta 2 3 firma var. Dikkat etmeniz gereken nokta hortumunuz ve rakorlarin bir birine uymasi.
    Boyle hazir setlerde genelde ekran karti blogu olmuyor sizdeki ekran karti nedir?

Alıntıları Göster
    Asus R9 280X Directcu II modeli var hocam . Aslında şimdilik pek bir sıkıntı yaşamadım bununla sonradan düşünebilirim ama işlemci için şart oldu . İşlemci modelim i7 4770K .

• quote:

Orijinalden alıntı: togalak

nexxos xt45 performans olarak iyi bir raddır
    yakın performans olarak Alphacool NexXxoS ST30'u öneririm hatta düşük fan hızlarında
    biraz daha başarım sağlıyor. fiyat olarakda 65-68$ seviyesinde
    Alphacool NexXxoS ST30 incelemesi
    http://martinsliquidlab.org/2012/05/01/alphacool-nexxxos-st30-360-radiator/4/
    Alphacool NexXxoS XT45 360 incelemesi
    http://martinsliquidlab.org/2012/04/15/alphacool-nexxxos-xt45-360-radiator/4/

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

bu listede kaç watt güç harcandığı görülmekte fanlar belli değil hangi rad daha iyi soğutmakta belli değil bu listeyi ne için eklediniz?

• EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Neredeyse her hazir sette o islemciye uyacak blok var radyatoru simdiden 360lik alirsan ileride sadece ekran kartina blok olarak halledebilirsin yada tek 120lik ekleyerek. Yanliz o kartta ozel blok var mi bakmak lazım belki 7970 in blogu olabilir o olmazsa universal blok alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neredeyse her hazir sette o islemciye uyacak blok var radyatoru simdiden 360lik alirsan ileride sadece ekran kartina blok olarak halledebilirsin yada tek 120lik ekleyerek. Yanliz o kartta ozel blok var mi bakmak lazım belki 7970 in blogu olabilir o olmazsa universal blok alinir.
    liste 2012 sonuna ait ancak benim gözlediğim tüm iddialı radlar mevcut bir tek feser admiral eksik...

http://www.hardwarecanucks.com/forum/water-cooling/57019-bundymania-user-review-triple-radiator-360-roundup-22-rads.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mncs35

quote:

yakın performans olarak Alphacool NexXxoS ST30'u öneririm hatta düşük fan hızlarında

bu listede kaç watt güç harcandığı görülmekte fanlar belli değil hangi rad daha iyi soğutmakta belli değil bu listeyi ne için eklediniz?

Alıntıları Göster

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşın sorduğu soruya istinaden ön bilgi olması açısından görüntü linkini verdim
    gözünüzden kaçmış sanırım alttaki linklere tıklarsanız 5 sayfalık inceleme linki açılıyor
    dikktli bakarsanız hangi radlar hangi fan vs kullanıldığı detaylarıyla yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 1 Mart 2014; 18:26:40 >

• quote:

teşekkürler
    işlemci sıcaklığını gösteren bir test yokmu attığınız linkte
    ya da ben salağım bulamadım :D gerçi hiç bir sitede bulamadım
    farklı bir grafiktemi gösteriliyor hava soğutmadaki gibi işlemci sıcaklığı yokmu, boşta yükte vs

• mywin1646 kullanıcısına yanıt
    ortamın sıcaklığı her zaman bir olmadığı için ortam sıcaklığıyla veya yük altında olmadan kaydedilen sıcaklıkla yük altındaki sıcaklık arasındaki değere bakarak [''delta'' adı verilen değer] ne kadar az bir fark olduysa o kadar performanslı olduğunu göstermek amaçlanıyor. testlerin daha objektif olması adına böyle yapılıyor

arkadaşlar bu ara yurtdışından sipariş verecekseniz bana da haber verir misiniz? universal gpu blok ve CF/SLI için blok köprü bağlantısı alacağım.
  • Orijinalden alıntı: togalak

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşın sorduğu soruya istinaden ön bilgi olması açısından görüntü linkini verdim
    gözünüzden kaçmış sanırım alttaki linklere tıklarsanız 5 sayfalık inceleme linki açılıyor

tabiki linkleri inceledim...
    emeğine sağlık araştırmışsın ama bize watt lazım değilki

bizim burda değerlendirmemiz gereken detayları benim vermiş olduğum linke bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

• quote:

tabiki linkleri inceledim...
    emeğine sağlık araştırmışsın ama bize watt lazım değilki

bizim burda değerlendirmemiz gereken detayları benim vermiş olduğum linke bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Alıntıları Göster
    teşekkürler aradığım buydu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mywin1646

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mywin1646

Alıntıları Göster
    Bloğu parlattım. Tam istediğim gibi olmadı fakat eskisinden çok daha iyi.
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Bloğu parlattım. Tam istediğim gibi olmadı fakat eskisinden çok daha iyi.
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Alıntıları Göster
    yahu bende sevindirik oldum dünden beri zotac 660ti overclok ile uğraşıyordum bios mod voltaj vs derken , sonunda ucunu gördüm gibi işin , biliyorsunuz zotac 660ti nin iki tane ufak fanı var onları çıkardım , yerine 2 tane üst üste H80 fanı taktım :) , şuan elektrik süpürgesi ile beraber oturuyorum ama , Heaven Benchmark 4.0 52 derece ile bitirdim ve aldığım skor sitedeki 2 tane 7950 geçmiş , GTX670 çok az kalmış onuda geçerim bu iş bitmedi daha :)

bu arada blok güzel olmuş üstteki komşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 2 Mart 2014; 15:07:41 >

• Concerve kullanıcısına yanıt
    paylaşımı yanlış yere yaptın kardeş...
  • quote:

paylaşımı yanlış yere yaptın kardeş...
    :) yok abi ben genelde buraya bakıyorum ondan buraya yazdım , ileride overclock bölümüne detaylı yazıcam ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

:) yok abi ben genelde buraya bakıyorum ondan buraya yazdım , ileride overclock bölümüne detaylı yazıcam ama
    Beyler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sonunda. Şimdilik ufak ayarlamalar kaldı önümüzdeki haftaya estetik düzeltmeleri de yaptığım zaman cihaz tam anlamıyla bitecek. Şimdilik telefondan çektiğim bir fototu paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

Beyler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sonunda. Şimdilik ufak ayarlamalar kaldı önümüzdeki haftaya estetik düzeltmeleri de yaptığım zaman cihaz tam anlamıyla bitecek. Şimdilik telefondan çektiğim bir fototu paylaşmak istedim.

Eline sağlık güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

problem çıkartanları evet. problem çıkartanlar için masraf ettim , yani sağlam akıllı şekilde duranları kablodan ayırıp crimp basacak değilim (daha yapıcamda müşteri bulacağım fena maddi batışlardayım.. )

buyanda işi düşen olursa %90 ı bende okeyli zatende yinede bir fikir alayım dedim , onunla kaldırıcam zaten ince güzel bir arkadaş soracağıma birtane psu ayarlayıp pinlerini çıkartıp deneyeydim daha iyidi.. (tool lar gelmedi ama çıkaracak bi şekil bulurdum )
    sıvı soğutma için saf su içerisinde mayhem dye'lerden mi tavsiye edersiniz yoksa direk hazır uv duyarlı sıvı mı almalıyım ?

• quote:

uuu beybi şok şeksi

• Teşekkürler arkadaşlar. Aslında daha güzel görünüyor ama maalesef ışık yetersiz cep tel. bu kadar çekebildim.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Aslında daha güzel görünüyor ama maalesef ışık yetersiz cep tel. bu kadar çekebildim.
    Yakın zamanda bende mo-ra3 420 ile bir sistem kurdum paylaşım yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.